Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Διαγράψτε το ιστορικό περιήγησης της Google μην βγουν τα μυστικά σας στη φόρα.


Σε λίγες μέρες, 1 Μαρτίου, η Google αλλάζει την πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων της, ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει και να αποθηκεύσει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών της.
Αλλά υπάρχει τρόπος με 3 βήματα να διαγράψετε.....από το μόνιμο προφίλ σας στοιχεία που ίσως ...
περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία όπως ηλικία, το φύλο, τον τόπο και ακόμη και την σεξουαλικότητα, πριν από την ημερομηνία αυτή.
ΒΗΜΑ 1. Μετάβαση στην αρχική σελίδα της Google και κάντε σύνδεση στο λογαριασμό σας. Πάνω δεξιά που φαίνεται το Mail σας πατήστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.
Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις λογαριασμού" όπως παρακάτω.




ΒΗΜΑ 2 Στη συνέχεια βρείτε την ενότητα που οναμάζεται " Υπηρεσίες " και θα δείτε έναν σύνδεσμο "Προβολή, ενεργοποιήση και απενεργοποιήσετε του ιστορικού ιστού".

ΒΗΜΑ 3 Τέλος, μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα στοιχεία της αναζήτησή σας, κάνοντας κλικ στο
" Κατάργηση όλου του Ιστορικού Ιστού".


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aλλαζουμε και μηχανη αναζητησης!!!!

Ανώνυμος είπε...

KΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΨΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, πάνω απο το κουμπι "καταργηση όλου του ιστορικού ιστού" βρίσκεται το κουμπί "παυση" στην τελευταία εικόνα του άρθρου. Αυτό θέλει κλικ ώστε να πάψει η καταγραφή απο δω και στο εξής.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία το έκανα εγώ!!!

Ανώνυμος είπε...

παπαρια σιγα μην διαγρεφεται απο τους server της google

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες όπως και με το φεησμπουκ το ότι ο χρήστης σβήνει κάτι και δεν το βλέπει πλέον εκείνος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει διαγραφεί από τους υπολογιστές της εταιρίας (γκουγκλ, φεησμπουκ ή οποιασδήποτε άλλης).

Ανώνυμος είπε...

Οτι μαλακια του καθενα γραφει.
Τιποτα δεν αλλαζει οπως αναφερει και η google.
Διαβαστε και μην ακουτε τις παπαριες του καθενα :

Η προστασία του απορρήτου σας δεν έχει αλλάξει.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια και περισσότερες επιλογές, μέσω προϊόντων όπως ο Πίνακας ελέγχου Google και ο Διαχειριστής προτιμήσεων διαφημίσεων μαζί με άλλα εργαλεία. Οι αρχές του απορρήτου μας παραμένουν αμετάβλητες. Επίσης, δεν πρόκειται ποτέ να πωλήσουμε προσωπικά σας στοιχεία ή να τα μοιραστούμε χωρίς την άδειά σας (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπως κατόπιν έγκυρων νομικών αιτημάτων).

Ανώνυμος είπε...

Eσύ αγαπητέ 4.16 πίστεψες και το "λεφτά υπάρχουν" μάλλον

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ μαλακα 5.05 τραβα παιξε το πουλακι σου.
Μαλακα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑ με περικεφαλαία (4:16 & 9:56)από ότι φαίνεται, πιστεύεις ότι σου πουν !!! γιατί τσαντίστηκες τώρα !! ομορφάντρα μουυυυυυυ. Πήδα απ’ το παράθυρο, είσαι ο superman. (μπας και γλυτώσουμε, από σένα.

ΚΥΝΗΓΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Βλαμμενε 9.56,καλα σου λεει ο 2.39.Απο κατι ηλιθιους πασοκους σαν και σενα φτασαμε εδω που φτασαμε.Βλογιοκομμενε ε βλογιοκομμενε

Ανώνυμος είπε...

2.39 εισαι πολυ βλακας για να σου απαντησω.

1.24 αντε και γαμησου που θα με πεις πασοκο.
Γαμω το σπιτι σου μαλακα.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε ρε παιδιά! Άλλος ο σκοπός του άρθρου. Έχω μια άλλη πρόταση. Δεν ξέρω αν είναι απολύτως σωστό αλλά θα το πώ. Αντί να χρησιμοποιούμε το facebook μπορούμε να αρχίσουμε σιγά σιγά να χρησιμοποιούμε το Diaspora*. Μοιάζει με το facebook ενσωματώνοντας και στοιχεία του Google+ . Είναι αποκεντρωμένο (δεν υπάρχουν κεντρικοί server αλλά πολλά pods σε όλο τον κόσμο), δεν έχει διαφημίσεις και μπορείς να ανοίξεις πολύ εύκολα ένα λογαριασμό με ένα email και ένα username μόνο. Καθόλου άλλα στοιχεία. Ρίξτε μια ματιά....