Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

«Η Αριστερά έδιωξε επιχειρήσεις από τη χώρα με κινητοποιήσεις»


«Η Αριστερά έδιωξε επιχειρήσεις από τη χώρα με κινητοποιήσεις»Σαμαράς: Αν η Αριστερά ψάχνει κακούς να κοιτάξει τον καθρέφτη της

Επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς έκανε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς.


«Η Αριστερά καλά θα κάνει να μη μας κουνάει το δάχτυλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η Αριστερά καταγγέλλει τα πάντα χωρίς να προτείνει τίποτα. Η γενική καταγγελία είναι εμμονή, όχι πολιτική. Αν η Αριστερά ψάχνει κακούς να κοιτάξει τον καθρέφτη της. Άσκησε επιρροή και στήριξε νοσηρές καταστάσεις και προνόμια της δημόσιας διοίκησης που δημιούργησαν όργιο σπατάλης. Έδιωξε επιχειρήσεις από την Ελλάδα με κινητοποιήσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις επενδύσεις των Κινέζων στο λιμάνι του Πειραιά και σημείωσε ότι: «Η Αριστερά με το ΠΑΣΟΚ είχαν βαλθεί να διώξουν τους κινέζους από τον Πειραιά» και επεσήμανε: «Έκανε καταχρήσεις στις κινητοποιήσεις, υπερασπίστηκε το άσυλο, τις καταλήψεις σχολείων απαξιώνοντας πλήρως τη δημόσια παιδεία για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται». Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν βλέπει μακρυά και δεν βοηθάει τη χώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς σημειώσε ακόμη ότι: «Ολο και περισσότεροι αναγνωρίζουν οτι η πολιτική που οδήγησε την Ελλάδα στην ύφεση απειλεί πλέον και την Ευρωζώνη» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να ηττηθούν οι δυνάμεις που θέλουν την έξοδο από την Ευρωζώνη».

Για τις εκλογές είπε ότι θα γίνουν μόλις τελειώσει το PSI και επανέλαβε ότι θέλει αυτοδυναμία. «Προσπαθούν να παιξουν το τελευταίο χαρτί της μη αυτοδυναμίας. Ο λαός γνωρίζει ποιος λέει την αλήθεια» είπε.
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκυλε της λεσχης ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, δεν μας κοροϊδεύεις πια.....

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ?????

H AΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ????
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ????

ΛΑΔΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ JEFFRY, ΓΕΛΟΙΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ, Ε?

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

ναι παπάρα 10.38 κι εσύ... Ψηφισε τους λαθρολαγνους διεθνιστες και απατριδες αριστερους σου φιλους....
Αντε ρε τραβατε...
Πρωην ΖΩΟ Πασοκος ημουν αλλα αριστερα δεν σκεφτηκα καν να ψηφισω ΠΟΤΕ γιατι τους ξερω ...

Ανώνυμος είπε...

μαλακας ο σαμαρας. μεγαλος. αλλα σε αυτη την ομιλια του εχει δικιο. Γιωργος.

Ανώνυμος είπε...

Ονοιρέυομαι την ώρα που θα τους κρεμάμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει άδικο,το ΚΚΕ και οι αριστεροί είναι που έκλεισαν όλα τα εργοστάσια NISSAN,PIRELLI κλπ κάνοντας με το παραμικρό καθε βδομάδα απεργία.Δίκιο έχει επίσης ότι δεν έχουν προτάσεις.Το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει για κανένα λόγο και δεν έχει απολύτως καμία προταση και στο ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελως άσχετοι με πανηλίθιες προτάσεις τύπου θα διαπραγματευτούμε για στάση πληρωμών 3 χρόνια και θα ξεπληρώσουμε όλο μας το χρέος κανονικα.Μην ξεχνάμε οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ονομάσουμε τους γυφτοσκοπιανούς Μακεδόνες και ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους εκατομμύρια (λαθρο)μετανάστες και την παγκοσμιοποίση,δεν τους αφορούν οι λέξεις πατρίδα και έθνος και το μόνο που τους νοιάζει είναι να αρπάξουν τα λεφτα από κρατικές επιχορηγήσεις.Ο 10:51 έχει απόλυτο δλικιο.

Ανώνυμος είπε...

10.51 την αγραμματοσύνη και την πολτική σου ανεπάρκεια την πληρώνει όλη η Ελλάδα σήμερα.Κάτσε σε μια γωνίτσα και φρόνιμα.Οσο για τον 11.03 φαίνεται οτι είναι φασίστας μόνο και μόνο επειδή γενικεύει και τα επιχειρήματά του είναι νηπιακού επιπέδου.Αντωνάκη(Σαμαρά)δεν πείθεις ούτε το παρεάκι της Συγγρου πλέον.Πάρε το καπελάκι σου και Ο Υ Σ Τ

Ανώνυμος είπε...

κοπροσκυλο και προδοτης ο Σαμαρας, αλλα για τους αριστερους εχει απολυτο δικιο, ειδικα για το ΚΚΕ. αλλωστε μας τα γραφει και ο γιος του Χαλβατζη, πως ντυνουν εργατες τους φοιτητες, πως και που απεργουν....

Ανώνυμος είπε...

Το ιδιο παραμυθακι συνεχεια.Απο οσο ξερω ΠΟΤΕ δεν υπηρχε αριστερη κυβερνηση αλλα παρ'ολα αυτα ο εταιρος φοιτητης της βοστονης συνεχιζει τις προπαγανδες.Οι επιχειρησεις μηπως εκλεισαν λογω του συστηματος που ακολουθειται ??? Οι απεργιες φταινε ??Αν εχει ενα μεσο να αντιδρασει ο εργαζομενος απεναντι στην καταπατηση των δικαιωματων του ,αυτο ειναι η απεργια.Και οχι για μια-δυο μερες....αλλα για μηνα.Να δουμε τοτε το καθεστωτικο κρατος τι θα κανει.Και τι λασπη θα πεταξουν οι πρακτορες τους στον ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεξια και αριστερά και τα άκρα τους και ότι ενδιάμεσα. Ένα ενιαίος θρασής θίασος είναι.

Αλληλοκαλυπτόμενοι αδελφοί ... τυχοδιώκτες, επαγγελματίες αντιρατσιστές - ακτιβιστές της απολήξεως του ορθού - κλόουν - Θηριοδαμαστές - ομιλούσες κεφαλές - ξυλοπόδαροι - τραγουδιστές -μουσικοί και ηθοποιοί ποιούντες ανουσιουργήματα - γοργόνες και λοιπά εξωτικά πλάσματα που παρασήρουν το απληροφόρητο - ιδιωτεύων ομιλών πρωτεύον.

Είναι χάσιμο χρόνου το να συζητάς για την δράκα που λιμαίνεται τη χώρα απο το 74 τουλάχιστον και δώθε .. και έχει καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό με μπαράζ τρομοκρατίας όλων των ειδών, εξευτελισμού, ταπείνωσης και αθρόων Ελληνοποιήσεων πρωτόγονων αλλοδαπών.

Είναι αδιόρατες στο τέλος οι διαφορές τους, εκ του αποτελέσματος.... και ο σκοπός τους η καταστροφή μας και αντικατάσταση μας απο τους Ελληνοποιημένους αφρικανούς και λοιπούς εισβολείς.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και δυο χρόνια που καίγεται ο κόσμος, τι επαναστατικό έχει κάνει το ΚΚΕ ρε κνίτες; Παρελάσεις; Απαντήστε το στον εαυτό σας πρώτα και μετά σε μας.

μικ είπε...

kαθιστε ρε ολοι κ τσακωθητε μεταξυ σας κ να περιμενετε να παει μπροστα η ελλαδα.ο φτωχος ειται δεξιος ειται αριστερος φτωχος θα ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ξυπνατε επιτελους.ζωα μας θελουν οι σαμαροπαπανδρεου κ οι λοιποι της βουλης.αλλα εσεις τα ιδια.καλα μας κανουν

Ανώνυμος είπε...

Eγω ξερω οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κλεισαν επιχειρησεις και γενικα δεν εχει καθολου δουλειες η χωρα μας.. εχουμε πανω απο 1 εκατομυρριο ανεργους... Επισης ξερω οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωσαν 400 δισ ευρω την χωρα, οχι η αριστερα... Επισης ξερω οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψηφισαν μνημονια, ΔΝΤ, συμβασεις, psi κ.τ.λ., ο κοσμος δεν εχει λεφτα και η χωρα δεν μπορει να αναπτυχτει.. Ετσι κλεινουν οι επιχειρησεις...

ΥΣ. Παρεπιπτοντως το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι αριστερο κομμα...

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε εκείνοι που φωνάζετε! ΌΛοι στο ίδιο κόλπο, απλώς το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο εύκολο να φωνάζουν αφού είναι ανέξοδο. Όπως η ΝΔ αποκαλύφθηκε, έτσι θα αποκαλυφθούν και τα άλλα κόμματα της ψευτοΑριστεράς. Π.χ ας ζητήσει η Τρόικα, ΔΝΤ "Να ψηφιστεί με 280 βουλευτές αλλιώς πτωχεύετε" Για να δούμε σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά τα πιστεύουν ή θα τουμπάρουν και αυτοί και θα λένε "κοιτάξτε φτάσαμε σε κακό χάλι και δεν γινόταν αλλιώς"

Για να τους δούμε

Ανώνυμος είπε...

Tο ΠΑΣΟΚ δεν είναι Αριστερό κόμμα αλλά κεντροαριστερό αλλά τείνει προς τα αριστερά γι' αυτό τα κάνανε σκατά!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες στην ίδια γαλέρα σας έβαλαν ΠΑΣΟΚ...ΝΔ..ΔΥ.ΣΗ...ΛΑΓΟΣ.. Αν θα ψάξετε όλους σχεδόν τους πολιτικούς είναι και επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγάλο ξενοδόχοι ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ στον αθλητισμό και εσείς ψάχνετε ποιος; ποιοι;..

Το Κ.Κ.Ε είναι πρώτο στους οικοδόμους , γιατί δεν ψηφίζουν έναν βουλευτή όλοι οι οικοδόμοι οικοδόμο; .. Σήμερα ψήφισαν έναν ΝΟΜΟ που ο εγροδοτης θα λέει πόσα θα παίρνεις , πόσες μέρες θα εργάζεσαι, πόσες ώρες θα εργάζεσαι, πότε θα σε απολύει, πότε θα σε γαμάει αν είσαι γυναίκα η αν είσαι ωραίο αγόρι...

Η ΓΕΣΕΕ και τα ΕΓΡΑΤΙΚΑ κέντρα δεν είχαν που δεν είχαν καμιά αξία γιατί η ηγεσίες τους ΉΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, αλλά σήμερα δεν έχουν ΚΑΝ λόγο ύπαρξης.. Όταν πέρασε η προπαγάνδα όπως έχεις δικαίωμα στην εργασία έχεις δικαίωμα και στην απεργία,ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΡΕ ΤΟΛΜΉΣΕΙ ΝΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΉΣΕΙ αφού δέχεται να του γαμάνε την γυναίκα και την κόρη για να έχει εργασία να φάει όταν δεν ξέρει ότι κάποιος θα τον προστατέψει ακόμα και με την βια ,εεε;

Δεν υπάρχει πια τίποτα στην Ελλάδα να τους ανατρέψει και ΚΑ-ΝΕΙΣ ,μόνο ενόπλως αγώνας, όχι ένα λίτρο βενζίνα και δυο γκαζάκια, αλλά με ριπές από Καλάσνικοφ σε αυτούς που πρέπει ΚΑΙ ΞΈΡΟΜΕ ΌΛΟΙ σε ποιους πρέπει..

Ανώνυμος είπε...

..τσογλάνι τού διεθνισμού ..σέ πήραμε χαμπάρι όπως καί ολα τά πουλημένα τομάρια...μπάσταρδε τρέμε τσόγλανε προδοταρά!!!! όπως κι όλοι σας θά χάσετε τόν ύπνο σας, αφού δέν μά ςαφήνετα νά ονειρευόμαστε!!!!