Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με... "Πως καταλαβαίνουμε ότι κάποιος είναι κολλημένος αριστερός - 7 ενδείξεις "


Aφορά αυτό...
Επαγγελματίες κομμουνιστές , τσιράκια των τραπεζιτών , ο κομμουνισμός είναι δημιούργημα της Wall Street , ο Μάρξ ήταν ξάδελφος του Ρότσιλντ ως γνωστόν και έγραψε το Κεφάλαιο κατά την παραγγελία της επονομαζόμενης λέσχης " Στρογγυλή τράπαζα " του Λονδίνου . Κρίμα στα...
κορόιδα που πιστεύουν και ακολοθούν αυτό το κατασκεύασμα.
αναγνώστης1
Το ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ: ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ !!!! ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
αναγνώστης2

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο όταν η σκέψη σου κολλήσει ανεπανόρθωτα,το μυαλό σου σταματήσει να δουλεύει,η ακοή σου πάψει να ακούει και η όραση σου είναι μόνιμα στραμμένη στην τυφλή υποταγή στο κόμμα,τότε ναι,ανήκεις στην τάξη της νέας τάξης πραγμάτων,χωρίς έθνη,χωρίς σύνορα,χωρίς ταυτότητα παρά μόνο αυτή του εργάτη με το καλό μεροκάματο.Περαιτέρω αναζητήσεις ,πνευματικές ανησυχίες ,περαιτέρω γνώση σε καθιστά επικίνδυνο για το κόμμα που διεκδικεί το απόλυτο δίκαιο χωρίς αποκλίσεις

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Αριστερα , Αριστερά 30 χρόνια τα ίδια και τα ίδια μας έχουν πρήξει με αυτές τις μαλακίες ...Άθρησκοι ιδεολόγοι του 4150 μ.Χ ...θα έπρεπε να ήταν σε ενα κόσμο αποστείρωμενο απο συναισθήματα ...συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και αυτή η Αλέκα σα καθυστερημένη είναι απο ύδρυμα σπαστικών...δεν υπάρχει κανένας άλλος με ρητορεία και τσαμπουκά ...;;;Πού πήγαν όλοι οι ΗΓΕΤΕΣ ρε παιδιά ;;;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΜΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ... ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ να μας ενδύναμώσει το ηθικό μας ;;;Είναι λες και είμαστε μέσα στη Μορντορ και περιμενουμε να μας δικάσει ο Σαρουμαν ... ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρξ σαν συγγραφέας δανείστηκε όλα του τα συνθήματα.Ήταν ο Ζαν Πωλ Μαρά που έγραψε τις φράσεις:Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα-Το προλεταριάτο δεν έχει τίποτε να χάσει παρά τις αλυσίδες του.Πήρε το σύνθημα η θρησκεία είναι το όποιο του λαού από από τον Εβραίο συγγραφέα Χάιντριχ Χάινε.Ο Κάρλ Σάππερ έγραψε το Εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε.Δεν ήταν ούτε η Δικτατορία του προλεταριάτου μια από τις ιδέες του Μάρξ-ο συγγραφέας του ήταν ο Λουί Μπλανκί.
Στα 1841 ο Εβραίος Ιλλουμινάτι Κλίντον Ρούσβελτ εξέδωσε το βιβλίο του η επιστίμη της διακυβέρνησης θεμελιωμένη στο φυσικό νόμο όπου βάσιζε τις διδασκαλίες του στα διδάγματα του Βάισχαουπτ.Έξι χρόνια αργότερα ο Μάρξ χρησιμοποίησε τις αρχές του Ρούσβελτ για να γράψει το Κομμουνιστικό του Μανιφέστο..Στο έργο της εξαπάτησης προπαγάνδισε τα παρακάτω σχέδια των Ιλλουμινάτι:Την κατάργηση της ιδιοκτησίας,της οικογένειας,του εθνικισμού,του πατριωτισμού,το δικαίωμα της κληρονομιάς,την θρησκεία και όλα τα ήθη.Ο Μάρξ και ο Ένγκελς ανέφεραν έμμεσα πως πρέπει να επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση για το καλό των εργατών.Ο Μάρξ ήταν Μασόνος 33 βαθμού δηλ.Εωσφοριστής ..Μασόνος(Εωσφοριστής) ήταν και ο Ένγκελς ο Στάλιν ο Τρότσκι Λένιν Grand Orient Lodge..
Από το πολύ καλό βιβλίο!!
UNDER THE SIGN OF THE SCORPION:
Τhe Rise and Fall of the Soviet Empire by Juri Lina
http://www.gnosticliberationfront.com/books_and_extensive_articles.htm

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΕΠΕΣΚΕΥΘΕΙΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΖΙΒΚΩΦ...ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...ΠΕΡΙΠΟΥ 1981....ΝΕΟΣ ,ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ....ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΥΝΙΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΜΕ ΛΕΒΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ......ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΓΟΥΕΙΝ ΤΟΥ 50....ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΥΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ...ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ....ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΥΤΑ ...ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΡΑΞΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ...ΧΑΖΕΒΑ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΣΙΧΛΕΣ...ΑΣΧΕΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΤΣΙΧΛΑ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΔΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ , ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι αριστερός ούτε με σφαίρες αλλα ακόμα και τώρα βλέπω πολύ κυνήγι ρε μάγκες τον κουμμουνισμό λες και για όλα τα σκατά που περνάμε φταίει ο κουμμουνισμος.Ειδα τόσα χρονια χαίρι φιλε μου 11.31 από τους πατριώτες που εσύ και εγω ψηφίζαμε και μας φταίει το κκε για να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά ας τα ρίξουμε τα λαθη σε άλλους. ΓΡ.ΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

κανεις λαθος, οι κομμουνιστες κυβερνησαν και συνεχιζουν να κυβερνουν, ρωσια, κινα, κουβα, β. κορεα....κτλ κτλ κτλ....
και οπου κυβερνησαν εφεραν την πεινα, το φοβο, την εξαθλιωση και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα λετε εσεις τους αριστερους αλλα πιο κολημενους κομπλεξικους απο κατι "ελληναραδες" δεν εχω δει.Κατηγορειτε τον κομμουνισμο...υπηρξε ποτε κομμουνισμος καταρχας σε αυτη τη χωρα ?Αυτος ο πολυχρονος φασιστοκαπιταλισμος που εχετε φυτεψει στη χωρα τι ειναι ?κομμουνιστικος ?Για να μην βγει κανενα βλημα εθνικιστης και αρχιζει και λεει ..δεν ειμαι κομμουνιστης.Αλλα...οι μονοι οι οποιοι τα λενε και κραζουν την αστεια κυβερνηση "σωτηριας" ειναι αυτοι.'Η θα ειναι καποιος με την πουλημενη συγκυβερνηση, ή οχι.Αυτα ειναι τα δυο "στρατοπεδα" πιστευω πλεον.Μεχρι και οι καραγκιοζηδες δηθεν πατριωτες πατριδοκαπηλοι του λαος δειξανε την πραγματικη φατσα τους και το τι ρολο βαρανε στο σκηνικο.Ειδαμε λοιπον και τους "δεξιους"..καλα για τη νδ και το πασοκ δεν χρειαζεται σχολιο...

Ανώνυμος είπε...

12:07 π.μ.
εσυ κανεις λαθος.
0 12:06 π.μ. αναφερθηκε στην Ελλαδα.

ουτε εγω ειμαι κκε αλλα δεν μπορω να κατηγορω ενα κομμα που δεν κυβερνησε ποτε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΛΕΟΝ Κ ΚΡΥΦΑ..ΓΤ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ όλους τους φίλους έλληνες είμαι ο 12.06 εγώ ρε παίδες δεν ρίχνω τα σφάλματα στο κουμμουνισμό,τα ρίχνω και στον εαυτό μου που τόσα χρονια πίστευα σε όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν,εγώ όμορφα και ωραία όταν βλέπω κκε δεν βρίζω ανάβω το φλας και τους προσπερνάω σαν να μην υπάρχουν τοσο απλα.ΓΡ.ΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΑ.. ΠΡΟ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΛΕΟΣ...ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

και γιατι θα πρεπει καποιοσ να διαβασει βιβλιο η να παει στη Κουβα για να καταλαβει?Δε ΖΕΙ?Δε ΒΛΕΠΕΙ?Δεν ΑΚΟΥΕΙ?ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

30 χρονια στην ελλαδα κυβερνανε οι αριστεροι εισαστε τυφλοι δεν βλεπετε ;
η ελληνικη κοινωνια ειναι βαρεια κομμουνισμενη και το αποτελεσμα σημερα ειναι τα συσσιτια οι ουρες παντου και σε λιγο καιρο τα κουπονια .
παντου στην ευρωπη ολλα οσα εκαναν τα εκαναν με σοσιαλιστικες κυβερνησεις.
οι δημοσιογραφοι ειναι ολλοι αριστεροι το συστημα που εφαρμοζετε ειναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟκαπιταλισμος

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνισμός . Η άλλη όψη τού ίδιου νομίσματος.
ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΟΎ....ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ .

Οβελίξ είπε...

Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται!!!Δεν υπάρχει θέμα αριστερών,δεξιών η άλλων ιδεολογιών!!!Το θέμα είναι αν πορεύεσαι με τον θεό η όχι!!Μόνον όταν έχεις σχέση με τον Δημιουργό σου μπορείς να ελευθερωθείς από τα προβλήματα σου και τις αγκυλώσεις σου!!Διαφορέτικα άγεσαι και φέρεσαι από τις αδυναμίες σου!!Γι αυτό και η ανθρωπότητα πορεύεται προς την καταστροφή!!Αποκοπήκαμε από τον Δημιουργό μας!!Ο νους μας σκοτίστηκε και νομίζουμε ότι ξέρουμε τι μας γίνεται!!Αρνηθήκαμε να ζήσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του, γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα!!Μην περιμένετε προκοπή από ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Θεό!

Ανώνυμος είπε...

12.06 o 12:36 π.μ. ειμαι.
1000 μπραβο απο εμενα.
οτι εγραψες ειναι ακριβως ετσι.
ο Ελληνας δεν πασχει απο κριτικη,απο αυτοκριτικη πασχει
και ψαχνει να βρει τον φταιχτη αναμεσα σε ανυπαρκτους εχθρους ενω ειναι μπροστα του.

σε λιγο καιρο θελουν δεν θελουν θα γινουν εκλογες.
εμεις ολοι οσοι πιστευουμε οτι ειμαστε εστω και λιγο ευσυνειδητοι πολιτες θα πρεπει να συμφωνησουμε και να ψιφησουμε ενα κομμα ολοι το ιδιο,και με αυτη την κινηση να στειλουμε ολους αυτους που ευθυνονται για την σημερινη κατασταση στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
ποιο θα ειναι αυτο ;
σιγουρα οχι καποιο που εχει κυβερνησει ηδη.
οποτε μην καθεστε και μας λετε τι εγινε πριν 60 χρονια.
πειτε μας τι προτεινετε για το 2012.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια δεξιοί επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το ήθος και τον πατριωτισμό μην αφησετε τους αριστερούς μου.σου.λμανο-πι.πα.τζί.δες να οργανώσουν το αριστερο παρακρατος τους και να ξεπουλήσουν το κράτος μας την θρησκεια μας και την ιστορία μας. Το ηθος και ο πατριωτισμός αυτωνών ειναι ανύπαρκτος, τους δωθηκε η ευκαιρία να ενταχθουν (οι αριστεροι)στην κοινωνία και να ζησουμε ισοτημα και σηκωσαν κεφάλι και διάλυσαν όπως και ξεπουλούν το κρατος, την θρησκεία, την ιστορία μας και την οικογένεια. Και αναφέρομαι στους πραγματικούς ΝΔμοκρατες, αυτους του ΛΑΟΣ του ΔΗΣΥ και λοιπούς ακροδεξιούς και κεντρωους που είναι απαραίτητοι σε αυτες της δύσκολες στιγμές που έχει ερθει το κράτος και οι ελληνες. Και δεν απευθύνομαι στους Σαμαρικούς διότι αυτοί λειτουργούν ως στηριγμα προς τους αριστερους και παράλληλα λειτουργούν και ως διασπαστες των δεξιών, αυτο που λεω να το θυμαστε! Οι αριστεροι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μαζεύονται στην παρουσα φάση 56%+ και αν ιδρυσουν κομμα και οι μουσουλμανοι και οπως φημολογειτε, θα εντάξουν και μουσουλμανους αλλοδαπούς τοτε το σύνολο των ψηφοφόρων αυτού του αριστερού παρακράτους θα είναι πάνω απο 65%+, αν λοιπόν ερθουν και πάλι στην εξουσία θα μας ξεπουλησουν και θα μας εξαφανίσουν ως χώρα,δείτε το σοβαρά αλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Δωστε ψήφο στα δεξιά κόμματα και παραγκωνίστε τον Σαμαρά. Και λοιπούς αριστέρούς που λειτουργούν ως δεξαμενή ψήφων.
Δείτε το πολύ σοβαρά μας ξεπουλούν οι ντιντίδες και πατριδωκαπήλοι της αριστεράς!!!!!!
Ας ξεκινήσουμε ετσι την επανασταση μας (χωρις να χυθει αιμα) διεκδικήστε τα δικαιωματα σας ετσι, το δικαιούμαστε άλλωστε, διοτι συμβάλαμε με το ηθος μας και τον πατριωτισμο μας στο να ειμαστε κράτος ελευθέρων!!!!!
Αυτά τα αριστερο- κο μμ ου νια ή Μου.σου.λμα.νο.πι.πατζι.δες μας τα στερήσαν όλα και δεν θα σταματήσουν!!!!!!
Μεταφερετετα σε ολους τους δεξιούς.