Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τρομοκρατημένο καθεστώς: Ματαιώθηκε η παρέλαση στη Σύρο!


Τρομοκρατημένο καθεστώς: Ματαιώθηκε η παρέλαση στη Σύρο!
Anti-ntp:ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ . Αφήστε τους αυτούς να ματαιώνουν και να απαγορεύουν.
Στo νησί της Σύρου δεν θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έπειτα από απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της .....
Περιφέρειας, «λόγω των εξαιρετικά ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξ αιτίας των πολυήμερων καταλήψεων των κτιρίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη, αλλά και του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου – Ερμούπολης και της επακόλουθης διακοπής των εργασιών των υπηρεσιών, δεν καθίσταται δυνατή η προετοιμασία και η υλοποίηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.».
Οι απεργοί υπάλληλοι του Δήμου δήλωσαν ότι θα συμβάλουν για την πραγματοποίηση της παρέλασης καθώς δεν είναι πραγματικά, αυτοί και η απεργία τους, ο πραγματικός λόγος που ματαιώνεται η παρέλαση.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A RE SYRA PANTA PROTH
FILAKIA
O SYRIANOS PATRIOTHS

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος δημοκράτης ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, διορισμένος Νομάρχης από τα 25-30 χρόνια του από το ΠΑΣΟΚ (τώρα βέβαια εκλεγμένος) έδωσε τη λύση για το ΠΑΣΟΚ στη Σύρο... ελπίζω να μην είναι τελεσίδικο και να γίνει τελικά η παρέλαση εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Τσιμεντάρισμα τον πασόκο Περιφερειάρχη αμέσως και ρίξιμο στη θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!