Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ελβετία: Οι μουσουλμάνοι μετανάστες ζήτησαν να αφαιρεθεί ο σταυρός από τη σημαία


Σύμφωνα με δημοσίευμα τις Ρωσικής εφημερίδας PRAVDA, ο Mayzar Hisham, ένας εκ των επικεφαλείς Ισλαμικών οργανώσεων, μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελβετία απαίτησε από τη χώρα που τους φιλοξενεί να βγάλει το σταυρό από τη σημαία της. ”Ο...
σταυρός δεν χωράει σε μια πολυπολιτισμική Ελβετία σήμερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι στην Ελβετία ζουν 400 χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν τέσσερα μουσουλμανικά τεμένη για να εξασκούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Η Ισλαμική κοινότητα απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από Αλβανούς, Τούρκους και Άραβες. Στις 29 Νοεμβρίου 2009 έγινε δημοψήφισμα στην Ελβετία με το ερώτημα αν συμφωνούν με τη μη ανέγερση μιναρέδων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 57,5% των Ελβετών ψήφισαν να μην υπάρχουν μιναρέδες στη χώρα τους. Το ακροδεξιό κυρίως Ελβετικό κόμμα αλλά και ορισμένα άλλα, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου υποστηρίζοντας πως η Ελβετία μουσουλμανοποιείται και οδηγείται στη Σαρία. Η τρέχουσα χρονική περίοδο στην Ελβετία είναι προεκλογική και οι αφίσες των περισσοτέρων κομμάτων αποτυπώνουν το τεταμένο κλίμα αλλά και τη γνώμη της πλειοψηφίας των Ελβετών σχετικά με τους μουσουλμάνους μετανάστες. Σε μία από τις αφίσες τρία λευκά πρόβατα στέκονται μπροστά στην Ελβετική σημαία και κλωτσάνε ένα τέταρτο που είναι μαύρο! Σε μία άλλη αφίσα, μία γυναίκα ντυμένη με μπούργκα από τη κορυφή μέχρι τα νύχια στέκεται δίπλα από πολλούς μιναρέδες με μορφή οβίδων που βρίσκονται επάνω στην Ελβετική σημαία.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους αρεσει τον πουλο. Για φαντασου στην Τουρκια να ζητησουνε να βγει η ημισεληνος ???

Ανώνυμος είπε...

Νομίζεται ότι είναι οι μουσουλμάνοι που ζητάνε να βγει ο σταυρός από την Ελβετική σημαία ;
Λάθος.
Οι σιωνιστές είναι. Σε αυτούς πονάει εδώ και 2000 χρόνια αυτό που ο εγωισμός τους δεν τους επέτρεψε να πιστέψουν.
Οι μουσουλμάνοι είναι απλώς όργανα των εβραίων.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ, ΕΤΣΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΖΩΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν χρειάζεται να ζητήσουν κάτι τέτοιο οι μουσουλμάνοι το προτείνουν ήδη κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Τους έχουν προλάβει οι Συριζαίοι και το ΚΚ .. Δεν βάζω το Ε .. Δεν τους αξίζει..

Φιλικά

Α.Μ

fnous fnous είπε...

Αυτός ο οποίος ζητάει βοήθεια είναι ικέτης και αυτός που τη δίνει είναι ελεήμων κύριος.

Ποτέ δεν αναμειγνύονται αυτές οι ιδιότητες. Ποτέ δεν θεώρησε ο Οδυσσέας ως ικέτης την απλή "είσοδό" του σε ένα ξένο σπίτι σαν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για ν' αλλάξει την ιδιότητά του μέσα σ' αυτό.

Ποτέ δηλαδή δεν μπήκε σ' ένα ξένο σπίτι και, αφού παρέκαμψε τους όρους της φιλοξενίας, άρχισε να φέρεται σαν συνιδιοκτήτης.

Ποτέ δεν αναφώνησε σε ξένο σπίτι …"και τώρα εμείς, οι κάτοικοι του σπιτιού, τι θα κάνουμε από κοινού και μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας;"

Όταν υπάρχει ιδιοκτησία, δημοκρατία υπάρχει μόνον για τους ομοεπίπεδους ιδιοκτήτες και για κανέναν άλλον.

Όλοι οι άλλοι, που για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται μέσα στην ιδιοκτησία κι εξαρτώνται από αυτήν, περιμένουν ν' αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό το οποίο δεν έκανε ο Οδυσσέας εις βάρος κανενός ιδιοκτήτη, δεν το δέχεται και ο ίδιος εις βάρος της ιδιοκτησίας του.
Απόδειξη;

Ο τρομερός ήρωας, ο οποίος πολλές φορές επιβίωσε εξαιτίας του ελέους αυτών που τον φιλοξένησαν μέσα στα σπίτια τους, σκοτώνει με τον χειρότερο τρόπο αυτούς που "τρύπωσαν" στο σπίτι του με στόχο να οικειοποιηθούν αυτά που ο ίδιος δημιούργησε για τον εαυτό του και για τους οικείους του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Tα κομματα εγιναν απο τους σιωνιστες για να χωριζουν τους ανθρωπους. Αντι να ψηφιζουμε τον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αριστο, ψηφιζουμε ενα συρφετο απο μασονους. Ο μωαμεθανισμος επισης ως δογμα ολοκληρωτισμου, κατασκευασμα επισης των σιωνιστων, χρησιμοποιειται σαν οχημα της παγκοσμιοποιησης. Διευκολυνει στο αιματοκυλισμα των ευρωπαικων λαων γιατι διδασκει "θανατος στους απιστους". Μάλιστα καποιοι αφγανοι μεταναστες μολις περνανε διπλα σε ευρωπαια γυναικα βλαστημανε, γιατι δεν μπορουνε να την σκοτωσουν. Τις θεωρουν μιάσματα επειδη δεν ειναι φυλακισμενες μεσα σε ρουχα εως το κεφαλι.
Οσες μουσουλμανες κυκλοφορουν στα ΜΜΜ απαγορευεται να κοιτανε στα ματια.
Προσφατα μεχρι και ο πάπας μιλησε για μια παγκοσμια θρησκεια για "το κοινο καλο".

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.