Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Θερίζουν την Ελλάδα οι ληστές και δολοφόνοι και ο Παπανδρέου έχει 160 φρουρούς!


40 η μητέρα του Μαργαρίτα και τα δυο αδέρφια του! Ληστές, βιαστές, δολοφόνοι, διαρρήκτες ρημάζουν κάθε μέρα την Ελλάδα και η κυβέρνηση έχει διαλύσει την αστυνομία.
Την ίδια ώρα, έχει αυξηθεί η αστυνόμευση στο σπίτι του πρωθυπουργού. Μόνο για τον ίδιο απασχολούνται 160 αστυνομικοί, οι οποίοι φρουρούν το..
σπίτι του μέρα νύχτα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η αποκάλυψη της εφημερίδας δεν μένει εκεί. Η οικογένεια του πρωθυπουργού έχει και αυτή φύλαξη από 40 άτομα. Η μητέρα του Μαργαρίτα και τα δυο αδέρφια του Νίκος και Αντρίκος. 200 άτομα συνολικά φρουρούν την πρωθυπουργική οικογένεια. Από ποιόν πληρώνονται και για ποιο λόγο; Ο πρωθυπουργός κρύβεται από τον λαό που κυβερνά.
 Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΤΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν είχε τόσους φρουρούς.
Αλλά τι να λέμε, ο Παπαδόπουλος σε σύγκριση ήτανε παιδική χαρά...

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

TI ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ 'Η ΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΝΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

σημερα σε ολη την Αττικη οδο και ιδιαιτερα στην εξοδο περιφερειας υμηττου υπηρχαν ανα 2 χιλιομετρα αστυνομικοι και τροχονομοι, οι οποιοι "καποιον" περιμεναν να περασει!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

200 ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΒΛ.ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι εξαιρετικά λαοφιλής...