Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σκλάβους για 100 ευρώ το μήνα θα κάνουν τους Ελλήνες


ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ; ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Όχι Ινδία, αλλά Σομαλία θα κάνει την Ελλάδα ο Παπανδρέου! Η τρόϊκα ζήτησε ακόμη και αυτό: την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής...
Σύμβασης Εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι καταργείται ο βασικός μισθός των 751 ευρώ και ισοπεδώνονται όλοι οι μισθοί. Ο στόχος των ληστών της τρόϊκας... για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Με το εθνοπροδότη Παπανδρέου να υπηρετεί πειθήνια το σχέδιο. Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας που βγήκε με το "λεφτά υπάρχουν" και σήμερα ληστεύει τα ελληνικά νοικοκυριά, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη έγκλημα! Να καταργήσει τα κεκτημένα των εργαζομένων, κατεδαφίζοντας τους μισθούς, ακόμη και σε 100 ή 200 ευρώ το μήνα! Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να δίνει ακόμη και 100 ευρώ μηνιαίους μισθούς !!! Με την πείνα και εξαθλίωση των Ελλήνων που μεθοδεύουν οι τροϊκανοί, οι άνεργοι θα δουλεύουν ως σκλάβοι, ακόμη και για 100 ευρώ μηνιαίως!!! Και να είστε βέβαιοι ότι με τον Παπανδρέου στην εξουσία, θα γίνει και αυτό! Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε συνέλληνες; Αυτός σας πήρε τις ζωές και τα όνειρα. Σας διέλυσε το σπίτι και την οικογένεια! Θα εξεγερθείτε; indobserver.blogspot.com
Το είδαμε στο ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Όχι Ινδία, αλλά Σομαλία θα κάνει την Ελλάδα ο Παπανδρέου! Η τρόϊκα ζήτησε ακόμη και αυτό: την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι καταργείται ο βασικός μισθός των 751 ευρώ και ισοπεδώνονται όλοι οι μισθοί.
Ο στόχος των ληστών της τρόϊκας...
για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Με το εθνοπροδότη Παπανδρέου να υπηρετεί πειθήνια το σχέδιο.
Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας που βγήκε με το "λεφτά υπάρχουν" και σήμερα ληστεύει τα ελληνικά νοικοκυριά, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη έγκλημα! Να καταργήσει τα κεκτημένα των εργαζομένων, κατεδαφίζοντας τους μισθούς, ακόμη και σε 100 ή 200 ευρώ το μήνα!
Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να δίνει ακόμη και 100 ευρώ μηνιαίους μισθούς !!!
Με την πείνα και εξαθλίωση των Ελλήνων που μεθοδεύουν οι τροϊκανοί, οι άνεργοι θα δουλεύουν ως σκλάβοι, ακόμη και για 100 ευρώ μηνιαίως!!!
Και να είστε βέβαιοι ότι με τον Παπανδρέου στην εξουσία, θα γίνει και αυτό!
Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε συνέλληνες;
Αυτός σας πήρε τις ζωές και τα όνειρα. Σας διέλυσε το σπίτι και την οικογένεια!
Θα εξεγερθείτε;
indobserver.blogspot.com
Το είδαμε στο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε. Πάτε καλά??? Τωρα θα τους μάθετε???
Βγαινει κάποιος και λεει : "η τρόικα ζητησε να μειωθεί ο ελαχιστος μισθός!!!" Στο καπάκι εχουμε δηλώσεις "αισχος, ντροπή κλπ" Στο αμέσως καπάκι, εχουμε δηλώσεις από υπουργους "οχι, δεν το ανεχομαστε αυτό, εχουμε εθνική συμβαση, δεν θα μας πειτε τι θα κάνουμε" και τετοια γλαφυρά... "Μπράβο στην κυβερνηση!!!" φωνάζει ο λαός. 'Ειπε ΟΧΙ για τους μισθους μας!!! Μπράβο!!!Μας έσωσε!!! " Στο τελικό καπάκι, βγαινει και η τρόικα και λεει "εμεις δεν ειπαμε τιποτα για τον κατώτατο μισθο!!!"
Τι σας λεει ρε iq ραδικιού αυτά ολά???
Σημερα, που εγινε τσι Πόπης και τσι Πηνελόπης στην Ευρώπη και στα χρηματιστήρια, εμεις καθόμαστε και τον παίζουμε με επικοινωνιακά παιχνίδια, λόγω της συνέντευξης του Μπένι... για να φοβησουμε τον κοσμο για τον βασικό, και μετά να τον σωσουμε από κάτι που δημιουργήσαμε μονοι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγά μη ζήτησε η τρόικα την κατάργηση, της κομπανίας των προδοτών είναι αυτά, για εκφοβισμό.
Ας τολμήσουν να το κάνουν ετσι κι αλλιώς πολύ λίγα είναι τα ψωμιά τους

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο είναι όταν σκέφτεσαι όλους αυτούς τους αγώνες που έκαναν και το αίμα που έχυσαν τόσοι άνθρωποι για να κατακτήσουν εργασιάκα δικαιώματα και διάφορα άλλα δικαιώματα για όλους μας και για να έρθουν κάποια στιγμή όλα αυτα τα καθίκια(παπανδρέου και οι οι λοιπόι μασώνοι)να τα καταργήσουν όλα,δίχως να τους ενδιαφέρει τίποτα,έτσι επειδή αυτοί το αποφάσισαν.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τι ομορφιά είπε ο Κώνστας τώρα στο ALTER:
-Η ΔΕΗ τώρα δεν πληρώνει για τον λιγνίτη στο Κράτος, ενώ όταν Ιδιωτικοποιηθεί ο Ιδιώτης θα πληρώνει...
ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΗΛΑΔΟΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΡΑ - ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΙΔΙΩΤΗ" ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ...) ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ............
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!!ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1000€ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΑΠΟ 250€) ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΜΕ ΜΑΓΚΑΛΙ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΕΗ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ...) ΘΑ ΕΞΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΠΟΛΕΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ 1¨06 ΟΧΙ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τοσο χαιβανι πρωθυπουργό δεν μπορει να ξαναγίνει
Εισαι αρχιβλάκας πρέπει να παρεις το Νομπελ βλακείας
Είσαι όμως και λαμόγιο δηλαδή πονηρός και βλάκας ξέρεις αυτό πάει οποιος δεν έχει ικανότητες ειναι κακός

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ.ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ.