Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ… Οι «αγορές» εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση… Το φάντασμα του γενικευμένου πανικού σκεπάζει τα πάντα… Οι μετοχές μετατρέπονται σε κουρελόχαρτα… Το ευρώ καταρρέει… Το θέατρο με την καταβολή της 6ης δόσης καλά κρατεί… Τώρα και τα αποθεματικά ασφαλείας απειλούνται και αυτά με πλιάτσικο… Η μαφία του χρήματος επενδύει στο γενικευμένο κοινωνικό πανικό. Το παιχνίδι είναι καλά ενορχηστρωμένο…
Μόλις η χορογραφία του πανικού θα έχει ολοκληρωθεί… νέα εφιαλτικά μέτρα θα αιχμαλωτίσουν και την τελευταία ανάσα της ελληνικής κοινωνίας... Αν δεν τους τσακίσουμε… θα μας τσακίσουν. Αν δεν τους κρεμάσουμε… θα μας εξοντώσουν. Αν δε τους ανατρέψουμε άμεσα… θα μας αφανίσουν. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του….
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο περισσότερο πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες;;;....ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο περισσότερο πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες;;;....ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΟΚ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα άρθρο που διάβασα χθες
"Το Δόγμα του Σοκ και ο Πλανήτης Φυλακή" στο http://www.elora.gr/portal/greece/5-hellas/3353-2011-09-18-15-12-19

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ...
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;;;
ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

καθε μερα πιο πολυ αγανακτηση,περισσοτερη οργη,πιο μεγαλος θυμος,πιο πολλα βουρκωμενα ματια.....το ποταμι καθε μερα φουσκωνει και πιο πολυ ομως ειναι ακομα βουβο....μολις ομως βρει εμποδιο μπροστα του τοτε θα δουν το μεγεθος του,ομως θα ειναι πολυ αργα για να το βαλουνε στα ποδια.....κι αν διαβαζουνε οσα γραφω οι τρισκαταρατοι στ'αρχιδια μου...η ωρα τους ερχεται !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μπαμ! εγινε αλλα δεν το ακουσατε!
Τωρα η θηλια ειναι περασμενη στο λαιμο και σφιγκουν καθε ωρα, καθε μερα, και απο λιγο.Εχουν σκοπο να κρατουν τον κοσμο μισοαιωρουμενο,μεχρι να βαλουν χερι στα ΠΑΝΤΑ στην Ελλαδα.
Δημοσιο και ιδιωτικο πλουτο,και μετα....κλωτσια στο κενο!
Αλλα δεν θα προλαβουν.Θα τους προλαβουν τα γεγονοτα,οπως μας ειπαν και οι Αγιοι Γεροντες μας.
Ετοιμοι να ειμαστε και η Ελλας θα λαμψη και παλι.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ