Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ


Την κατάργηση της χριστιανικής χρονολόγησης με βάση τη γέννηση του Ιησού Χριστού από κάθε ιστορικό σχολικό βιβλίο, σχεδιάζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας έπειτα από καταγγελίες πως παραβιάζεται η ανεξιθρησκία. Συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας της χώρας θα
αντικαταστήσει... από τα σχολικά βιβλία τις φράσεις π.Χ (προ Χριστού- BC Before Christ) και μ.Χ (μετά Χριστόν - AD Anno Domini) με τις φράσεις Κ.Χ (κοινή χρονολογία – CE Common Era) και π.Κ.Χ (προ κοινής χρονολογίας - BCE Before Common Era).

Οι συγκεκριμένοι τύποι χρονολόγησης έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τη χριστιανική χρονολόγηση στις επιστημονικές δημοσιεύσεις από την αρχή του 20ου αιώνα
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

CE=CHRIST ERA
BCE=BEFORE CHRIST ERA

Ανώνυμος είπε...

Βρε τους Αντίχριστους εκεί κάτω,το πήραν απόφαση να εξοβελίσουν κάθε τι που θυμίζει Χριστό!Άντε και στα δικά μας που το θέλουν και το περιμένουν πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στους Αυστραλούς!
Άντε να το αλλάξουμε και εδώ στην Ελλάδα και να χρονολογούμε με τον Ελληνικό τρόπο, μετρόντας ολυμπιάδες όπως έκαναν πάντα οι Έλληνες!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν χρονολογουν συμφωνα με τα Ορφικα κειμενα?Ισως γιατι ειναι 50.000 ετων και αντε να ξαναγραψουν την ιστορια,ο σκοπος ειναι να ξεγραψουν την ιστορια και να δεχτουμε τις παπαριες τους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μ' αρέσει σε αυτή την ίστορία είναι ότι με τούτα και με κείνα επιταχύνεται το ξεβρώμισμα όλου αυτού του παραλογισμού και τις καθαίρεσης των αξιών. ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι μας νοίαζει τι κάνουν οι Αυστραλοί; Οι ινδοί, οι κινέζοι και άλλοι έχουν διαφορετικό σύστημα χρονολόγησης.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΟΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

"Και θέλει λαλήσει λόγους εναντίον του Υψίστου, και θέλει κατατρέχει τους αγίους του Υψίστου, και θέλει διανοηθή να μεταβάλλη καιρούς και νόμους· ..." Δανιήλ ζ:25.
Το πνεύμα του Αντιχρίστου ήδη ενεργείται... Βλέπεις ο διάβολος δεν ανέχεται πουθενά να υφίσταται το όνομα του Χριστού. Αλλά ο Χριστός είναι Αυτός που τον νίκησε και είναι Ο μόνος που μπορεί και σήμερα να σώσει κάθε άνθρωπο!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΡΗΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ...ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ....ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ....ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣΤΡΟΦΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ....