Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ποινικοποιούνται τα blogs, απελευθερώνονται τα “ελαφρά” ναρκωτικά…


                                          Καπνίστε ότι θέλετε αρκεί να μην σκέφτεστε!!!
       Πηγη

41 σχόλια:

Badstuber είπε...

Γιατί ρε παιδιά, που είναι το κακό να καπνίζουμε κ λίγο χορταράκι;

Ανώνυμος είπε...

ζητω η απελευθερωση.................

Ανώνυμος είπε...

Η καναβη δεν ειναι ναρκωτικο ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να το καταλαβουν ορισμενοι, ΑΜΑΝ πια ελεος ξεκοληστε ρεεεε....

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα χόρτα εν σοφία εποίησαν και είναι καλά λέει η Γέννεση δεν λέει εξαιρείτε η Ινδική Κάνναβη!

Ανώνυμος είπε...

Καπνίστε όσοι σας αρέσει και το θεωρείται αθώο και δώστε και στα παιδιά σας και αν δεν έχετε δώστε στην οικογένεια σας.
Και αφού είναι αθώο βάλτε διπλή δόση. Ρουφάτε μέχρι να σας ρουφήξει το μυαλό οπότε μετά δεν θα καταλαβαίνετε το γανήσι του papandreou. Όλα θα σας φαίνονται μια χαρά...
θα καταλήξετε ως άλλοι ζωνιανοί...

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

μια ακομα διαδικασια ελεγχου της μαζας μπαινει σε εφαρμογη απο την τρισαθλια κυβερνηση των δηθεν σοσιαλιστων- απολυτος ελεγχος σημαινει με απλα λογια εγκαθιδρυση ενος φασιστικου απολυταρχικου συστηματος εξουσιας - η τελεια υποδουλωση ενος λαου.

Ανώνυμος είπε...

Λεγκαλαγκαλιγκαθιονα.Λεγκαλαγκαλιγκαθιονα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.17 θα σου κανω μια ερωτηση .Τι ειναι πιο επικυνδηνο η καναβη η το αλκοολ ??
Η καναβη πρωτοαπαγορευτηκε το 1936 στην Αμερικη κ μετα το υιοθετησαν κ οι υπολοιπες χωρες μεχρι τοτε ηταν ελευ8ερο παντου.
Επιστημονικες ερευνες εχουν γινει στο θεμα αυτο κ τα αποτελεσματα ειναι οτι η νικοτινη η ηρωινη η κοκαινη η καφεινη κ τελος το πιο επικυνδηνο απ'ολα το αλκοολ ειναι 10 φορες πιο εθιστικα απο την καναββη αλλα ποιος τα κοιταει αυτα εσυ ενας ασχετος που σου εχουν μαθει απο μικρο παιδι οτι η καναβη ειναι εχθρος .
Γιαυτο φιλε μου πιες κανα μπουκαλι ουισκη πιες κ κανα σφηνακι τεκιλα να ξεχασεις το γανησι του παπανδρεου μπουνταλα ε μπουνταλα ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΤΗΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΠΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΩΝ,ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκοληστε ρε με την καναββη δεν ειναι ναρκωτικο λεμε ..βλαμενα ειστε ρεε αντε να χαθειτε ασχετοι αντε να χαθειτε ....

Ανώνυμος είπε...

XASIKLHDES TON LAWN ENOTHEITE...TO XASISI NARKOTIKO DEN EINAI ALLA SE KANEI Mr KAMMENIDH...ZHTW TO XASISH KAI OI PSAXMENOI KAMMENOI XASISOPOTES...A RE VLAKEIA ATHANATH.

Ανώνυμος είπε...

LEGALIZE IT !!!!

Ανώνυμος είπε...

@12:17 Μπουνταλάς είσαι και φαίνεσαι μαλάκισμα .
Αν θές εσύ να καπνίζεις χασίς διακίωμα σου βάλτο και στη κωλάρα αν θές. Τους άλλους δεν θα τους κάνεις χασισκλήδες .
Τράβα τώρα να πάρεις πρέζα με το φίλο σου τον papadreou και μετά όταν θα είστε στη νιρβάνα του χασισιού κάντε και αλλαξοκωλιές ,
χασικλωμένε βρωμόπουστα ουστ από δώ.

Ανώνυμος είπε...

το χασις ΔΕΝ ειναι ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ...το ΑΛΚΟΟΛ ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...απλα το ΧΑΣΙΣ κανει τους ανθρωπους ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΥΓ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

@12:46 ήταν το παραπάνω και όχι @12:17

Ανώνυμος είπε...

@12:46 πιστεύω θα ταΐζεις και τα παιδιά σου χασίσι έτσι ? ή μόνο στα παιδιά των άλλων θα λές οτι είναι ακίνδυνο ? ναρκοέμπορα μάλλον πελάτες ψάχνεις και λές τα παιδιά των άλλων μια χαρά πελάτες είναι.

Χαρίλαος είπε...

Ρε μην κάνετε διάλογο με τούβλα, που νομίζουν ότι το χασίς θα μας κάνει όλους ζόμπι. Σκεφτείτε όσοι διαφωνείτε, πόσο εύκολο είναι να φυτέψει κανείς χασίς σπίτι του και να πίνει αφορολόγητα, και πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις αλκοόλ σπίτι σου. Γι'αυτό η κάνναβη είναι παράνομη και το αλκοόλ νόμιμο. Συνεχίστε τώρα στενόμυαλοι με την ίδια νοοτροπία, εσείς είστε πάντως αυτοί που δίνετε 12 ευρώ στον jeffrey με κάθε φυαλί ουίσκι.

Ανώνυμος είπε...

@12:46
Μάλλον σε πείραξε το περί ζωνιανών και μάλλον τέτοιος είσαι .
Να δώσεις στα παιδιά σου ρε κερατά σαν τους ζωνιανούς που έδερναν τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου όταν πήγαιναν νεκρά τα παιδιά 9χρονα και 10χρονα από τη πρέζα και οι γιατροί αρνιόταν να υπογράψουν ως αιτία θανάτου άλλη .
Αντε και γαμ.... τώρα μαλάκα

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?

ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝΕ Η ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΘΑ ΠΙΕΙ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

"kai o barnalhs to eixe pei, xoris kamia peristrofi, stis xountas to alisverisi, leftero itan to xasisi"

Ανώνυμος είπε...

Χαρίλαε μήπως εσύ είσαι το τούβλο ναρκοέμπορα ? ζήλεψες το φπα του jeffry και θές πελάτες για την φυτεία σου ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΙΣΙ ΕΙΠΙΕ ΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΛΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.....ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ Η ΠΛΑΣΗ ΛΑΘΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρίλαος είπε...

1΄58, λατρεύω τα επιχειρήματά σου.. Σας το πα, διάλογος μηδέν με τα τούβλα!

Ανώνυμος είπε...

εσύ τούβλο Χαρίλαε ζήλεψες το φπα του jeffry ?
Αυτό σε πείραξε ?

Χαρίλαος είπε...

Άστο, άστο, αν αυτό καταλαβαίνεις, ας το λήξουμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

προς το φιλο που λεει οτι ειναι πιο ευκολο να φτιαξεις χασις απο αλκοολ πρωτα απο ολα φιλε μου το πιο ευκολο ποτο που δεν σου κανει και κακο ειναι το κρασακι(80 λεπτα μουστος το κιλο το βαζεις σε βαρελακι και σε λιγο καιρο εχεις κρασακι) στενομυαλε ε στενομυαλε επισης να σου πω και κατι για το χασισακι ολα αυτα ειναι προαγγελος στο να πας στα πιο βαρια και το εχουν πει και γιατροι αυτο οσο οτι μια φιαλη ουισκι εχει 12 ευρω καταλαβα εσυ εισαι νουμερο και απο αλλο κοσμο γτ το ουισκι εχει γυρω στα 20 ευρω αρα εισαι μεχρι και εδω ασχετος.

Ανώνυμος είπε...

Esas auto sas emeine h oti apofasisan na mas mastourwnoun gia na mh vlepoume mprosta mas ti diktatoria pou erxetai?? H ellada den einai olandia. Auti DEN einai mia eksupni kinhsh gia ti dieuthetisi tou thematos twn narkwtikwn. Einai promeletimenh laiki mastoura gia eunohtous logous.

Ανώνυμος είπε...

Ο 12.17 ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΧΑΣΙΣ, ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ??ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Χαρίλαος είπε...

Για να δεις ότι και εσύ τούβλο είσαι.. Τα 12 ευρώ που λέω είναι τα λεφτά που πηγαίνουν στον Jeffrey, κοινώς,τα λεφτά που βγάζει το κράτος.

αν κάποιος θέλει άλλο αλκοόλ εκτός κρασιού τι γίνεται ρε μάστορα; Γίνεσαι Jack Daniels και μετακομίζεις στις ΗΠΑ;

Τώρα το ότι το χασις είναι προάγγελος για άλλα, πιο βαριά, δεν ξέρω τι γίνεται συνήθως, αλλά η προσωπική μου εμπειρία μου μου έχει δείξει το αντίθετο. Έχεις προσωπική εμπειρία;

Ανώνυμος είπε...

όσους γνωστούς είχα μετά το χασίσι πήγαν σε πιο χειρότερες ναρκωτικές ουσίες απλά όμως για να περάσουν καλά όπως έλεγαν ρε δεν μας παρατάτε και μην μου πείτε εσείς που κάνετε χρήση Χασίσι ότι δεν έχετε κάνει έστω και μία φορά κόκα αλλού αυτά!!

Ανώνυμος είπε...

θα θεσω ενα απλο ερωτημα!ποσοι εχουν σκοτωθει σε τροχαιο απο χρηση αλκοολ η εχουν παρει την ζωη καποιων,και ποσοι απο χασις?δεν μιλαω για τα αλλα ναρκωτικα γιατι εκει μιλαμε για χημεια μαγκες!και οσο για αυτο που λετε οτι το χασις ειναι η αρχη για τα σκληρα ναρκωτικα εδω θα διαφωνησω!ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου!

Ανώνυμος είπε...

ο καθε ενας εχει δικαιωμα να κανει χρηση οποιας ουσιας γουσταρει....και αν αυτη ειναι παρανομη να διωκεται ποινικα. το θεμα ειναι οτι καποιοι ελεγχουν ποιο ειναι νομιμο και ποιο παρανομο.
κατ εμε ολα να ειναι ελευθερα πλεον και ο καθενας μπορει να επιλεξει το σωστο και το λαθος.
αλλα για εμενα επισης θα ηταν δικαιο απο την στιγμη που αφηνεις ελευθερα τα ναρκωτικα ασε και τα οπλα οχι τα μεγαλα τα μικρα για εμας που ειμαστε εξαρτημενοι απο αυτα που παιζαμε με τις ωρες στρατιωτακια.......και δεν πειραζει επιλογη μου να καθαρισω οποιον θελω και μετα ας δικαστω και ας μπω φυλακη. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και μην τον ειδατε.... πολιτικοι της πλακας μαυρογυαλουροι ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??/?/???

Ανώνυμος είπε...

Κάθομαι τόση ώρα και διαβάζω τα σχόλια και προσπαθώ να βγάλω άκρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστή η απελευθέρωση, ούτε αν πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως το μέλλον που ονειρεύτηκα για τα παιδιά μου σίγουρα δεν είναι ένα σπίτι ή μία παιδική χαρά, που τη θέση του χόρτου την παίρνουν τα δενδρίλια. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να παραδώσω ένα μέλλον γεμάτο πνευματική αδράνεια στις επόμενες γενιές. Και λέω να παραδώσω, γιατι το μέλλον των επόμενων γενεών, είναι το δικό μας το παρόν.
Ανοίγουν με νόμο τις πύλες ενός τεχνητού παραδείσου, του οποίου τα θεμέλια στηρίζονται σε χημικές ενώσεις που προκαλούνται στον εγκέφαλο, είτε αυτές προέρχονται απο ναρκωτικά, είτε απο χασίς (το αρχαιότερο γιατρικό απο τον Ιπποκράτη κιόλας-δεν είναι ναρκωτικό), είτε απο αλκοόλ. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποσκοπεί στην υλική ικανοποίηση του σώματος και όχι την ηθική του πνεύματος. Άλλωστε το καλύτερο πρόβατο είναι αυτό που τρέχει ανέμελο προς τη σφαγή, γιατι απλά δεν ξέρει τί τον περιμένει. Ο καλύτερος λαός είναι ο δούλος. Ο καλύτερος δούλος είναι ο υπάκουος. Ο καλύτερος υπάκουος είναι ο εξαρτώμενος. Και η καλύτερη εξάρτηση προκαλεί τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση...

Πραγματικά, πόση πλύση εγκεφάλου έχει υποστεί ο λαός μας? Είναι δυνατόν να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ κανείς? Κι εκτός αυτού, όλοι κοιτάτε το δέντρο που είναι ακριβώς μπροστά σας και δεν παρατηρείτε καν το δάσος που διαφαίνεται πίσω!!!!!!! Ανοίξτε τα μάτια σας, ανοίξτε το μυαλό σας, σκεφτείτε λίγο λογικά και στη συνέχεια πλησιάστε τις καταστάσεις με το συναίσθημα και τη διαίσθηση!

Μα καλά, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ????????????????????????

Νεμεσις

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΗΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. ΤΑ ΝΑΡΚΩΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ. Κ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΣΑΣ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ. ''ΠΑΡΤΕ ΠΡΕΖΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗ ΠΡΕΖΑ Κ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΧΑΧΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ'' ''ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

γαμησι χασισι και επιστροφη στη φυση!!!!!!!!
(αλλα με μετρο)

Ανώνυμος είπε...

εσεις θελετε να σας απαγορευσουν τα ξυδια για να βαλετε μυαλο

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένετε κάτι διαφορετικό απο χασικλίδες. Οποισδήποτε χασικλής πέρασε απο την ζωή μου, ή το έριξε στις κόκες και στα κουμπιά, είτε απλά είναι τόσο καμμένος που δεν μπορεί να σκεφτεί 1+1 πόσο κάνει.
Καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα!
Και αυτό προσπαθήτε να το δώσετε να το καταλάβουν οι χασικλήδες? δεν γίνεται... είναι τεχνικά αδύνατο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΙΚΛΗΔΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ?ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΤΕ?ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πίνω καθημερινά τόσα χρόνια και μια χαρά ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ! Εσείς δεν χρειάζετε το χασίς για να γίνετε βλάκες! Έτσι γεννηθήκατε!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ