Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Στη «λαιμητόμο»...του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη !!!


Στη «λαιμητόμο»...του παρακράτους η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη !!!
(Η είδηση «πνίγηκε» από τα ΜΜΕ)
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το....


δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων! Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

πηγη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, (ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΟΥΣΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ) ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΦΗΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ, -ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ?

Ανώνυμος είπε...

http://catakravgi.blogspot.com/2011/07/blog-post_6937.html#ixzz1RRF2MBwX..

to real αρθρο που τσάκισε το blog olympia.gr

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πια κράτος.Δεν υπάρχει τίποτα...Οποιος μπορεί, σε προσωπικό -οικογενειακό,σε επαγγελματικό επίπεδο, να κάνει οτι είναι δυνατόν για να επιβιώσει από μόνος του. Δεν μπορεί κανένας πια να βρει δίκιο, ουτε τα αυτονόητα δεν είναι πλέον δεδομένα. Ο κόσμος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η κατάσταση. Δεν εχει νόημα. Ο λαός θα συνεχισει να εξαθλιώνεται περισσότερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυτερεύσουν τα πράγματα.Ο καθένας ας κάνει οτι μπορεί προσωπικά.Το 2011 δεν θα βγει οπως ξεκίνησε.Ας προετοιμαστούμε για τα χειρότερα για να αντέξουμε οτι γίνει...

υιος ασωτος είπε...

Από μας πόσοι πήγαμε; πόσοι πήραμε τηλέφωνο, τα ΜΜΕ; Εν τοιαύτη περιπτώσει, φτάνει ο καταγγελτικός λόγος; Ή το πρόβλημα σταματά στην ανάδειξη! Στην κριτική για την κριτική!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα το δειξουμε στην κοινωνια ρε παιδια αυτο το θεμα και καθε τετοιο θεμα.
Ειναι σοβαρα θεματα που πρεπει να μαθαινονται.
Στειλτε σε ολα τα μπλογκ αυτα τα θεματα καντε facebook να το δουν τα αρρωστακια τα κολημενα μπας και το προβαλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Απο το 2007 ειναι αυτη η ιστορια.Λιγο νωρις το πηρατε χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

το είχα δεί το βίντεο

ποιός είναι ο τρόπος να κατεβάζει κανείς youtube?

αλλιώς θα πρέπει κανείς να το βιντεοσκοπεί με κάμερα (χάλια απόδοση) και να το ξανα ανεβάζει

το θέμα της Μαργαρίτη θα πρέπει να ακουστεί από όλους

είναι ντροπή τόσα χρόνια παλεύει μόνη της και ακόμα δεν έχει συγκινηθεί κανείς...

Ανώνυμος είπε...

tipota tipota mpoukatete mesa kai kapsteous ollous kai sta spitiatous mesa kantetous olokaftoma alhtes

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 12.15 " ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ". ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία είναι πολύ παλιά... http://www.youtube.com/watch?v=kSawPY-EtSA&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

α;

Ανώνυμος είπε...

Eνας λαός αποβλακωμένος απο σαπουνόπερες,ξύλινο πολιτικό και κοινωνικό λόγο,έλλειψη κάθε έννοιας ήθους,που ο κάθε "πολίτης?" το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο "μίζερος"εαυτούλης του,που το συμφέρον του είναι η ζημίωση του διπλανού του αντί η ανάδειξή του με ίδια μέσα αξίας,που αντί να αμμιλάται τον άριστο προτιμά να τον φθονεί, που του λείπει η στοιχειώδης νοημοσύνη να αντιληφθεί ότι υποσκάπτονταςτην αλληλεγγύη την ίδια στιγμή σαν μπούμερανγκ καταστρέφει τον ίδιο,που την προσωπική του βόχα την εκφράζει βρωμίζοντας τις κάλπες με τα ίδια σκουπίδια και αποτσίγαρα που γεμίζει τις ευλογημένες παραλίες του,απο αυτόν λοιπόν το λαο περιμένουμε ευαισθησία για θέματα ζωης όπως η δίκαια αντιμετώπιση της Κας Μαργαρίτη? Ο μόνος Μεσσίας είναι η φυσική νομοτέλεια του πάτου.Μόνο όταν ο ρωμιός φτάσει στον τελείως πάτο και δεν μπορεί πλέον να αναπνεύσει,θα εξαναγκαστεί εκ των πραγμάτων (ένστικτο ελάχιστης αυτοσυντήρησης),να πιαστεί απο διαχρονικές και δυστυχώς λησμονημένες αξίες. Μέχρι τότε όμως θα θέλαμε μερικοί αμετανόητα ρομαντικοί να επιθυμούμε να ενημερωθούμε με την εξέλιξη ενός τέτοιου σπουδαίου ζητήματος όπως αυτό της Κας Μαργαρίτη.