Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ,ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!



Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα,πρόκειται για μία εκ των "εκπροσώπων" που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα,μιλώντας για το "κίνημα" και επαναλαμβάνοντας τον απολιτικό του χαρακτήρα ("δεν έχουμε προτάσεις,δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί",είπε χαρακτηριστικά).
Η συγκεκριμένη λοιπόν,έχει κάνει μαζί με έναν ακόμα "Υποψήφιο Διδάκτορα",ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ με τίτλο "Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της .....δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα"! 
Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Βάζουμε ένα απόσπασμα:
Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» δηλώνει τις διεθνικές διεργασίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την αλληλεξάρτηση των κρατών και την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εξουσίας, ανάδειξης νέων ταυτοτήτων, δικτύων εξουσίας, κ.τ.λ.  ή αλλιώς, τη διαδικασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα, μειώνει τη δύναμη των τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών δικτύων, ενώ δημιουργεί μια διαφοροποιημένη και διαφορετική μορφή πολιτισμού και κοινωνικές σχέσεις που ξεπερνούν τα όρια του εθνικού κράτους. Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανάδειξη ενός ανεξάρτητου χώρου συναλλαγών, πέρα από τα φυσικά και νομικά όρια των κρατών, την ανάδυση της «παγκοσμιότητας», κατά τον Ούλριχ Μπεκ.

Στην ουσία, έχουμε την κατάργηση του «κράτους», ως έννοιας και υπόστασης, όπως εδραιώθηκε στην εποχή της νεωτερικότητας, όπως και την απορρύθμιση του ενιαίου της κοινωνικής οργάνωσης της παραγωγής. 

Αποτελέσματα αυτών είναι η κατάργηση (ή η τάση για κατάργηση) κάθε φραγμού μεταξύ των εθνικών κρατών, καταρχήν στον τομέα της οικονομικής παραγωγής και ακολούθως σε κάθε άλλη συναλλαγή ή μεταξύ τους σχέση. Διαμορφώνεται ένα παγκόσμιο δίκτυο, μέσα στο οποίο τα εθνικά σύνορα, όπως τα γνωρίσαμε, τείνουν να καταργηθούν. Διαμορφώνεται μια «παγκόσμια κοινωνία», μέσα στην οποία η «ελεύθερη κίνηση» αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της και παράλληλα την «τεχνολογία» με την οποία εκπορθούνται οι τοπικές κοινωνίες.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Η...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ",ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!


Μιλάει για την "εκπόρθηση των τοπικών κοινωνιών" μέσω των τεχνολογιών (σας θυμίζει κάτι αυτό;;;)!!!

Φυσικά,για κατάργηση εθνικών συνόρων και κρατών όπως τα ξέρουμε σήμερα! 
Με λίγα λόγια,όχι μόνο...ανίδεη δεν είναι,αλλά θα λέγαμε ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ στο αντικείμενό της,δηλαδή την οργάνωση "αυθόρμητων επαναστάσεων",που τελικά ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!


Αν μετά από αυτή την αποκάλυψη,κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε απλά για...συνωμοσίες,τότε όχι απλά εθελοτυφλούν,αλλά είναι εντελώς τυφλοί!
Και μην πει κανείς πως "έτυχε",γιατί πολλές...συμπτώσεις μαζεύτηκαν τελευταία!


Τη μια ο Εσέν με το βιβλίο του,την άλλη το στέλεχος της Πασοκικής Νεολαίας Ηρακλείου...
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...


Και τώρα αυτή η "κυρία",που βγήκε να μιλήσει χθες στην τηλεόραση!

Επομένως,καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της από τον πιστό υπηρέτη του Καθεστώτος εδώ και χρόνια Χαρδαβέλα!


Δεν την έβγαλε,φυσικά,για να προβοκάρει το "αυθόρμητο κίνημα",όπως λένε μερικοί.
Αλλά γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση που προετοιμάζουν,μέσα από τέτοιου είδους...αγανακτίσεις! 


πηγή

8 σχόλια:

greco είπε...

Δεν πειράζει , αυτή δεν ε΄χει κάμια εξουσία πάνω στον κόσμο. Απλά έδωσε το έναυσμα. Η επανάσταση σιγά σιγά θα ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του facebook και αυτλης της κυρίας.

Mastakounas είπε...

Exei katantisei geloio. H fasi den exei igetes. Twra ta kanalia k i kubernisi logiko einai na 8eloun na pai3oun to diko tous paixnidi k na parousiazoun opoious 8eloun ws arxigous. Alla den exei arxigous edw!
H moni amuna einai ta aitima na ginoun sugkekrimena. Exoume mia katastasi san ena an8rwpo pou exei sxistei, aimoragei k exei molun8ei.
Bima 1) Stamatas tin aimoragiai->E3odos apo to mnimonio k tin daneiaki
Bima 2) Antibiotiko gia tin molunsi (xreos)-> Stasi plirwmwn
Bima 3) Enisxusi tou anosopoiitikou stustimatos-> Amesi-summetoxiki dimokratia

An epidiw3oume auta ta metra den uparxei periptwsi na kapelw8ei i kinisi. Ola mas odigoun stin anaktisi tis e8nikis mas kuriarxias. Kai i amesi dimokratia einai o egguitis tis!

Modestus είπε...

Η πιο άμεση μορφή δημοκρατίας είναι όπως την είχαν εφαρμόσει οι πρόγονοι μας. 200 άτομα κληρωτοί από τον λαό, μια και τα κόμματα έχουν ξοφλήσει, με θητεία 2 ετών. Γλυτώνουμε και τα έξοδα των εκλογών και έχουμε κάτι αντίστοιχο με τους ενόρκους σε δικαστήριο άμεσα.

ianos είπε...

Aπομονωστε και κυνηγατε απο τις πλατειες τους real democracy.

iraklis k είπε...

αντε παλι ειπαμε ρε παιδια η κοπελα δεν εχει καμια σχεση τουλαχιστων με τους "αγανακτισμενους" , η τουλαχιστον με την αρχικη σελιδα στο facebook που ξεκινησε ολο αυτο ,μην πεφτουμε στην παγιδα που τα καναλια στηνουν ,εγω μελετησα λιγο το θεμα και εχω να πω το εξης:
1)η κινηση των αγανακτισμενων ηταν μαζικη και αυθορμητη και ξεκινησε απο το facebook ,δεν νομιζω ηταν υποκεινουμενη
2)καποιοι περιμεναν οτι θα γινοταν ολο αυτο και ηταν ετοιμοι να δρασουν βλεπε real democracy και 300 ελληνες που εχουν κανει τις παραγκες τους δεν εχουν ενωτικο χαρακτηρα βγαζουν αυτοκολλητα,φυλλαδια, κονκαρδες και πανο ,σας θυμιζουν κατι ολα αυτα ,κατι σε κομμα μου μυριζει !! αλλα κυριοι ο κοσμος εχει παθει αλλεργια με αυτα.
3)τα κομματα και η κυβερνηση ειναι πια σιγουρο εχουν καταλαβει οτι δεν μπορουν να επωφεληθουν κατι απο ολα αυτα και απλα περιμενουν να φαγωθουμε μεταξη μας .

Γιαυτο προσοχη ας κανουμε ολοι μας την αυτοκριτικη μας να ειμαστε ψυχραιμοι και ενωτικοι !!!

#για τα καναλια και δημοσιογραφους δεν ειπα τιποτα γιατι αυτοι ειναι αυτονοητο οτι συνεχιζουν να κανουν καλα την δουλεια τους ,την δουλεια τις προπαγανδας.

καλη συνεχεια

melidonis_antonis είπε...

Για να συνεχίσει να έχει παλμό αλλά κυρίως διάρκεια ζωής το κίνημα των "Αγανακτισμένων" κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να οργανωθεί με σκοπό να φτιαχτεί μία πολιτική δύναμη για τις επόμενες εκλογές. Και βέβαια θα ήταν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αν σ' αυτή τη πολιτική δύναμη εμπεριέχονταν φυσιογνωμίες όπως ο Μ. Θεοδωράκης, οι καθηγητές Μπέης, Κασιμάτης και άλλοι. Να μην γελιόμαστε οι εκλογές είναι κοντά. Πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε.

iraklis k είπε...

δεν θελουμε κανεναν απο αυτους που προανεφερες melidonis_antonis ,λιγο αργα δεν ξυπνησαν και αυτοι ,τοσο καιρο που ηταν ολοι αυτοι οταν υπερετουσαν η συμετειχαν σε ολο αυτο το συστημα ,διαβασε λιγο τα βιογραφικα τους και θα δεις!!!

Hellas-Orthodoxy είπε...

Φυσικα και εχει σχεση!Ειναι μια απο τους διαχειριστες της σελιδας που καλουσε σε "ευρωπαικη επανασταση" και κατεβηκε αμεσως,μετα το ξεβρακωμα εκεινης αλλα και των αλλων!

Υπομονη ομως,θα ανεβασουν συντομα αλλη,παντα...αυθορμητα!