Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Προβλέπουν διαμελισμό της Τουρκίας



Τον κώδωνα του κινδύνου για την Τουρκία κρούει ο  έμπειρος Σύρος διπλωμάτης Μπεσσάμ Εμπου Αμπντουλλάχ, που υπηρέτησε παλαιότερα και στην Άγκυρα. Ο κ. Αμπντουλλάχ υποστηρίζει ότι σύμφωνα με το  σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής πρέπει να διαμελιστούν η Συρία, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και η Λιβύη για να ιδρυθεί το Κουρδιστάν και το Μεγάλο Ισραήλ. Βάσει του ....σχεδίου η Συρία πρέπει να χωριστεί σε τέσσερα καντόνια, ο Λίβανος σε οκτώ, η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Λιβύη σε τρία.
Εάν οι εκτιμήσεις του είναι σωστές τότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία η είδηση της
 Haber-Gazete, σύμφωνα με την οποία η Αρμενία ετοιμάζεται να βγάλει στη δημοσιότητα το έγγραφο του Αμερικανού Προέδρου Ουίλσον , στο οποίο σχεδιάστηκαν  τα σύνορα Αρμενίας- Τουρκίας  στις 20/11/1920.Το έγγραφο αυτό θα αποτελέσει μια βάση για εδαφικές διεκδικήσεις των Αρμενίων από την Τουρκία.http://www.elzoni.gr/html/ent/966/ent.9966.asp

1 σχόλια:

East είπε...

"να διαμελιστούν η Συρία, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και η Λιβύη για να ιδρυθεί το Κουρδιστάν και το Μεγάλο Ισραήλ"

Αν γίνουν μεγάλες ανακατατάξεις και ταυτόχρονα η Ελλάδα δεν έχει σχέδιο, όχι μόνο θα χάσουμε ευκαιρίες για επέκταση του Ελληνισμού(όπως χάσαμε στους 2 ΠΠ, όταν η Ρωσία είχε κομμουνισμό, το 1990, την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, κτλ), αλλά θα έχουμε και αρνητικές επιπτώσεις και στην Ελλάδα από αυτές τις ανακατατάξεις.

Οι αραβόφωνες περιοχές ήταν κέντρα Ελληνισμού-Χριστιανισμού-Ρωμιοζσύνης, οι κάτοικοι των οποίων εξισλαμίστηκαν από τους Άραβες κατακτητές. Ομοίως, οι κάτοικοι της Τουρκίας είναι Έλληνες-Ρωμιοί εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι.

Η Ελλάδα δεν είναι η "Ελλαδίτσα" που θέλουν μερικοί. Η Ελλάδα είναι ο ηγέτης των Ορθοδόξων και διάδοχος του Βυζαντίου-Ρωμανίας, και πρέπει να υπερασπιστεί τις Χριστιανικές μειονότητες όλων αυτών των περιοχών, να υπενθυμίσει σε όλους τους κατοίκους την καταγωγή τους, και να τους επανελληνοποιήσει, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον επιστρέψει στην Ορθοδοξία και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

Μόνο έτσι θα κερδίσουμε από ανακατατάξεις.