Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι Αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος φωνάζουν συνθήματα κατά των μασόνων > "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ"



Τα δύο συνθήματα:
  1. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ
  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 6η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΟΧΙ ΩΣ..... ΘΕΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?
ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΑΠΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ? ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ? ΤΟ 1990-91 ΠΗΓΑΙΝΑ 2α ΛΥΚΕΙΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΥΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΝΤΥ? ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΑΠΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΟΥΦΙΑ ΜΥΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ.
6η ΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 7 7η & 8η Κ.Λ.Π.
ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΛΑΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ?
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΘΥΜΑΣΤΕ?

olympia

2 σχόλια:

Giannis είπε...

Η αστυνομικοι στεκονται στο υψος τους ως παιδια του λαου οπως και ειναι αληθεια και οχι ως υποχειρια των προδοτων..

εχουν καταλαβει οτι η κυβερνηση καταστρεφει τη χωρα τους και σιωπηρα στεκουν εκει στο πλαι των διαδηλωτων!γι αυτο αλλωστε τρεχουν στη κυβερνηση να περασουν νομους ανα καιρους να βαλουν αλλοδαπους στην αστυνομια.. ξερουν οτι οι ελληνες αστυνομικη τη κρισιμη στιγμη δε θα σταθουν απεναντι στ αδερφια τους!

φοβερα και τα 2 συνθηματα!

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!
ΚΡΑΞΤΕ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!