Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στα 575 δις ευρώ το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!



Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!
Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.
Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.
«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον...
τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.
«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία. 
Τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι» καταλήγει ο κ. Delpla

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ Ν Α Ζ Ι.ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΜΕΡΚΕΛ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΜΕ ΤΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανώλης Γλέζος προσδιορίζει το χρέος της Γερμανίας προς την χώρα μας από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο σε 220 δις ευρώ σε τιμές του 1939. Σήμερα μετά 72 χρόνια με μέσο επιτόκιο 4% το χρέος αυτό είναι 17πλάσιο δηλαδή 3.740 δις ευρώ. Υπάρχει επίσης και το χρέος της Γερμανίας προς την χώρα μας από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί επιτόκιο 4% και όχι 5,6% που μας χρεώνει η τοϊκα; Με επιτόκιο 5,6% το σημερινό χρέος της γερμανίας γίνεται 50πλάσιο του 220 δις δηλαδή 11τρις ευρώ. Αυτά για να δούμε τι σημαίνει το ληστρικό επιτόκιο που μας "δανείζουν" οι τοκογλύφοι.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

σε σημερινες τιμες ειχα ακουσει αλλους ειδικους να λενε οτι το γερμανικο χρεος ανερχεται στα 165 δις ευρω.575 μας το εβγαλε ο γερμαναρας?Τοτε οι ΗΠΑ επεβαλαν στις χωρες που ειχα υποστει εκτελεσεις και την ναζιστικη θηριωδεια να μην ζητησουν τις αποζημιωσεις για τα εγκληματα πολεμου ωστε να η γερμανια να μπορεσει να ορθοποδησει μετα την καταστροφη που υπεστει το 45.Εκτος φυσικα απο το λατρεμενο τους ΙΣραηλ που την πηρε στο ακεραιο και τους δοθηκε και ενα κομματι της Γαζας.Απο τοτε οι εβραιοπουτανοσποροι δεν εχουν αφησει τους παλαιστηνιους να αγιασουν και οι χρηματιστες και τραπεζιτες εβραιοι εκτος Ισραηλ εχουν ξεκωλιασει στην ανθρωποτητα.Δεν αφηνανε τον Αδολφο πεντε χρονακια ακομα να τελειωσει το εργο του?ουτε οι παλαιστηνιοι θα τραβουσαν αυτα που τραβανε ουτε η ανθρωποτητα απο τα σιωνιστικα μουνοπανα.Οσο και να θελουμε να ειμαστε ανθρωπιστες προκειται για απανθρωπα κακιας πουτανας γεννηματα.Ολα τα ονοματα που ακουτε τραπεζιτων σε ευρωπη και αμερικη ειναι ολοι εβραιοι...ολοι!Αυτοι τζογαρουν εμεις πειναμε.Ε ναι ρε μπασταρδοι ειμαστε αντισημιτες ,γαμω την λεσχη μπιλντερμπεργκ και τις αδερφαρες τους ελευθεροτεκτονες με τις λευκες ποδιες τις παλιοπουσταρες του κερατα

Ανώνυμος είπε...

για τον 11.31,συμφωνω κι επαυξανω!αγιος ανθρωπος ο χιτλερ!!!!!!!!!!!!!το κακο ειναι οτι μας κυβερνανε κι εμας εβραιοι!!!!!!!!!!αυτοι του γλυτωσαν!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν ζητάνε οι πολιτικοί μας πίσω τα χρήματα μας??
είναι πια τόσο πουλημένοι?
γιατί τυραννούν τον Ελληνικό λαό με αυτόν τον τρόπο??
δεν τους νοιάζει τίποτα ?
γιατί κάποιος δεν τους τιμωρεί για την έλλειψη τόλμης που έχουν?

κρίμα.....

μακάρι να τα βρουν από το θεό .....