Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

CIA:"Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα"!!!



Τι άλλο θα διαβάσουμε και θ΄ ακούσουμε! Είναι σαν όλοι να περίμεναν να μας δουν πεσμένους στο καναβάτσο και ν΄ αρχίζουν να μας χτυπούν! Μετά από το καθημερινό πλέον σενάριο της οικονομικής καταστροφής και χρεοκοπίας,τώρα οι φίλοι μας οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα,τώρα άρχισαν να....
γράφουν ακόμη και για ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος!!!

Επικαλούνται έκθεση της CIA. Και βέβαια τα σενάρια αμέσως αναδημοσιεύτηκαν στους ακόμη πιο φίλους μας Τούρκους,οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ελληνική κρίση με αυτό που στην Ελλάδα λέμε “θέλει η…Τουρκία να κρυφτεί,αλλά η χαρά δεν την αφήνει!
Τι λένε τα σενάρια:

Η CIA προειδοποίησε σε έκθεσή της ότι τα σκληρά μέτρα λιτότητας και η δεινή οικονομική κατάσταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί και να οδηγήσει ακόμη και σε στρατιωτικό πραξικόπημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον CIA , η συνεχιζόμενες διαδηλώσεις θα μπορούσαν να κλιμακώσουν τη βία και η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο, υποστηρίζει η Bild.

Βέβαια τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Τούρκοι που με ιδιαιτερη ικανοποίηση αναδημοσιεύουν αυτά τα σενάρια δεν μας λένε πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2011 να γίνει …πραξικόπημα! 

http://www.onalert.gr/

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν το πιστεύουν ούτε οι μεν ούτε οι δε, όπως και ο συντάκτης του ανωτέρω απ'ότι κατάλαβα, θα γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Χα χα οι βλάκες οι γερμανοί, της cia και οι τούρκοι, όταν καταλαβαίνουν ότι κάτι για το οποίο είναι τρομοκρατημένοι σοβαρεύει (βλέπε τις συζητήσεις για επιστροφή στη δραχμή που σοβαρεύουν, όπως και η ανάληψη της εξουσίας από το στρατό που έχει επίσης να σοβαρεύει) αρχίζουν την προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν με αυτά που είναι σωτήρια για εμάς, ότι θα συμβούν.

¨¨¨¨¨¨¨¨ είπε...

πραξικοπημα εχουμε τωρα....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΑΞΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ωμες πιεσεις στο πολιτικο συστημα της ελλαδας, προκειμενου να μην κανουμε κανα αστειο και χασουν τα λεφτουδακια τους...

Ανώνυμος είπε...

ποιος στρατος ρε?40 χρονια τα κομματα εκαναν οτι μπορουσαν ωστε στα ανωτατα αξιωματα να ανεβουνε αυτοι με τη μεγαλυτερη γλωσσα και το ξυρισμενο πισινο..αφηνοντας στο περιθωρια αξιους και γνησιους ελληνες..

αν γινει πραξικοπημα θα ειναι ψεφτικο και θα ειναι απο κομματοσκυλα στρατηγους που θα παρουν την εξουσια ωστε ο τζεφρυ και οι διεθνεις μαφια να μας ξεκανουν μια και καλη

Ανώνυμος είπε...

Ο Γέροντας Ιωσήφ είχε πει ότι θα βρουν την ευκαιρία οι Τούρκοι και θα μπουκάρουν αυτό δείχνει και ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Βέβαια μιλημένη δουλειά είναι με τον αχυράνθρωπο και αυτούς που είναι πίσω του και δίνουν διαταγές. Αλλά βέβαια ο Γέροντας Ιωσήφ μιλάει και για μια Ρωσία που θα τους τσακίσει.

Ανώνυμος είπε...

Θα το καταλάβουμε αμέσως αν είναι ψεύτικο.
Πως;
Αν δεν μας γυρίσουνε στη δραχμή ή/και αν προχωρήσουν το ξεπούλημα.
Και θα τους πάρει ο διάολος αν κινηθούν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει τώρα καί ή CIA . Ας κοιτάξει νά ξεκαπελωθεί από τή MOSSAD πρώτα !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να γινει παιδια. θα καθαρισει η ελλαδιτσα μας απο ολη τη βρωμια που υπαρχει....οποιο κι αν ειναι το τιμημα.-