Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η' ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ;



Πολλά έχουν γραφτεί,πολλά έχουν υποθει,για την απομείωση του πληθυσμού που σχεδιάζουν τα υψηλής κλιμακας” think tanks”,για την “επομενη μερα”του είδους...μια είδηση που πέρασε στα ψιλά λοιπόν είναι η παρακάτω,αλλά στα “ψιλα”τις περισσότερες φορές είναι και το “ζουμι”....προτείνω να παρακολουθήσετε πρώτα τα παρακάτω βίντεο και μετά το κείμενο/είδηση που παραθέτω.....






Αποψη: Ο πλανήτης δεν «αντέχει» 10 δισ. ανθρώπους
Από τον Μάρτιν Χάτσινσον

Οι επόμενες γενιές θα έχουν δέκα δισεκατομμύρια στόματα να θρέψουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αγγίξει αυτά τα επίπεδα έως το 2100.

Σε σύγκριση με την τελευταία απόπειρα πρόβλεψης του ΟΗΕ πριν από δύο χρόνια, οι νέες εκτιμήσεις παρουσιάζουν αυξημένο τον παγκόσμιο πληθυσμό, ωστόσο, το έτος καμπής στο οποίο ο παγκόσμιος πληθυσμός θα κορυφωθεί και έπειτα θα αρχίσει να μειώνεται μετατοπίστηκε από το 2070 στο 2100.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμη και με την αναμφισβήτητη επινοητικότητα του ανθρώπου, οι φυσικοί πόροι και τα οικοσυστήματα του πλανήτη δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τέτοιου πληθυσμού, ειδικά εάν αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν σύμφωνα με τα πρότυπα του ανεπτυγμένου κόσμου, όπως είναι το αυτοκίνητο, το καζανάκι και ο κλιματισμός.

Επιπλέον, η εκτιμώμενη αύξηση του πληθυσμού προέρχεται κατά κύριο λόγο από τα φτωχότερα κράτη, όπου υπάρχουν ήδη σοβαρές ελλείψεις σε νερό, τρόφιμα και άλλους φυσικούς πόρους - για να μην αναφέρουμε τα μέσα μετακίνησης και άλλου είδους υποδομές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο πληθυσμός της Αφρικής το 2100 θα ανέρχεται σε 3,6 δισεκατομμύρια, δηλαδή στο 1/3 του πληθυσμού της Γης, ενώ στη Νιγηρία ο πληθυσμός θα αυξηθεί στα 730 εκατομμύρια από 155 εκατομμύρια που είναι σήμερα και 39 εκατομμύρια που ήταν το 1960.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ραγδαίος ρυθμός αύξησης του πληθυσμού μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για την οικονομική ανάπτυξη, καθώς οι ανάγκες για στέγαση, εκπαίδευση και υποδομές ξεπερνά τα περιορισμένα διαθέσιμα κεφάλαια. Για παράδειγμα, το 2100 οι πολίτες της Νιγηρίας θα είναι φτωχότεροι απ' ό,τι είναι σήμερα. Παρότι οι εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών υπόκεινται σε μικρές αλλαγές, η τελευταία πρόβλεψη υπογραμμίζει την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά οι δημογραφικές τάσεις. Εκτός από τις οικονομικές επιπτώσεις, η αύξηση του πληθυσμού συνοδεύεται από αύξηση της ρύπανσης με ενδεχόμενη συνέπεια την επίσπευση της υπερθέρμανσης.

Η αμφιλεγόμενη πρακτική ελέγχου των γεννήσεων που ισχύει στην Κίνα θέσει τις βάσεις για τη μείωση του πληθυσμού κατά ένα τρίτο το 2100 -στα 941 εκατομμύρια. Η πολιτική αυτή, όμως, έχει τεράστιο κοινωνικό κόστος. Ένας πιο αποδεκτός τρόπος ελέγχου των γεννήσεων θα ήταν η αύξηση των δαπανών στην παιδεία, ιδίως για τα κορίτσια. Τα πλουσιότερα κράτη θα μπορούσαν, επίσης, να χρηματοδοτήσουν τα προγράμματα συνταξιοδότησης των πολύ φτωχών οικονομιών, μειώνοντας έτσι το κίνητρο για δημιουργία μεγάλων οικογενειών. Εάν με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να αποφευχθεί η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 10 δισεκατομμύρια, τα χρήματα αυτά θα έπιαναν τόπο.

REUTERS BREAKINGVIEWS

panos kapoios

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ YOUTUBE ΚΑΙ GOOGLE ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι αδερφια πιστευω οτι η μεγαλυτερη αληθεια κρυβεται αναμεσα σε χιλλιαδες ψεματα!! στο χερι μας ειναι να την βρουμε.αυτα κυκλοφορουν αναμεσα σε δισεκατομυρια αλλα,γιατι παραλληπτες εχουν την ιδια τους την "φατρια"!πρεπει να επικοινωνήσουν και αυτοι μεταξυ τους,αλλα ο θεος δεν μας αφηνει και βρισκονται καποιο φωτεινοί αναμεσα μας,που εχουν την ικανοτητα ωστε να ξεδιαλύνουν,την αληθεια απο την συγχηση και μας την μεταφερουν!

Αντίδωρος είπε...

ενα μονο μου 'ρχεται να πω:
WHAT THE FUCK

Ανώνυμος είπε...

ti krufa filemou 10:17 to exoune pi kathara kai ksastera 144,000 kai olloi ebreoi ,rikse mia matia sthn apokalipsi tou ioannhtous kai tha katalabis, o stoxos kai ta programatatous einai h eksafanhsh tou anthropinou idous apo prosopu ghs ,kai afto to prospatxoun me oti mpori na fantasti o nousou, apo to poio aplo pragma pou blephs girosou ,otan exei psuxhki diataraxh aftomatos dimiourgite ston organismosou to etoio ths arosthas (otan kapoih elegan nous ugeihs en somati ugeih kati parapano eikseras)OTAN H PSUXH EINAI DIATARAGMENH OLLA TA ALLA TOUS EINAI EFKOLA exo kai ala pola na soupo nase panta kala

Ανώνυμος είπε...

FILE 11:27 eisai fotinos kai esi kai ego kai olloimas, autous ollous pou akolouthoumai mas theloun sto skodadi einai pseftes kleftes athmoi kai propanton psuxemporoi, otan apalagoume apo daftous tote tha dis poso fotinh eimastai ,kai tha diaphstoseis oti den exeis anagi kanena, gia na gini omos afto, theli pola kotsia pou den mas ephtrepoun na exoume ,des gurosou gia na les oti uparxo san ontothta prepi na anhkis kapou, ara den eisai eleftheros, exo kai ala na sou po nase panta kala

Ανώνυμος είπε...

Να εχουμε υπ'οψιν ΠΑΝΤΑ τον ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ των εβραιων σιωνιστων[παγκοσμια κυβερνηση,μια θρησκεια,ενα νομισμα],ΚΑΙ αν γυρω μας αυτα υλοποιουνται αντιδρουμε στην εφαρμογη τους,εμποδιζουμε τον ΣΤΟΧΟ.Ισως τα αφηνουν ελευθερα για να προβαλουν επειτα[ηδη γινεται]αγνωστα νεα προσωπα[ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ παλι],δηθεν επαναστατες που θα΄΄καταγγελουν΄΄τους τραπεζιτες,το σιωνισμο ισως,το συστημα κ.τ.λ,αλλα θα προτεινουν για λυση τον ιδιο ΣΤΟΧΟ[αυτο κανουν στο zeitgaist].Εμεις για ολα οσα γνωριζουμε δεν πρεπει να εγκλωβιζομαστε για το πως θα χρησιμοποιηθουν,αφου ξερουμε τον τελικο σκοπο των αντιχριστων.Η δημοσιοποιηση κ γνωστοποιηση του ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥ τους καιει,κ σ'αυτο ουτε να μας μπερδεψουν μπορουν ουτε να μας εμποδισουν να τον αποκαλυπτουμε διαρκως,κ αυτο ειναι που πρεπει να κραταμε κ να κανουμε παντα.

Ανώνυμος είπε...

Να φοβάστε για την Συρρίκνωση της Λευκής Φυλής απο Μογγολοειδής φυλές και Μαύρη.

http://en.wikipedia.org/wiki/White_people

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Huxley_races.png

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ.....ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ..............

Ανώνυμος είπε...

πω πω εχω χεστει πανω μου....που ζουμε ρεεεεεε!!! θα τα προλαβουμε εμεις αυτα?? τουλαχιστον να μην υπαρχουμε παναγιτσα μου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΕ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ...........
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ(ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ-ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ..ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑΙ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

oloi kanoun sxedia, theloun de theloun proothoun to sxedio tou THEOU auto mhn to xexnate pote!EXETE PISTH!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΘΕΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Το ip του anti-ntp είναι 209.85.146.132 με έδρα IP address country: United States, IP address state: California, IP address city: Mountain View, Organization: Google. Για να καταλάβετε ποιός ελέγχει τα blogs και ολόκληρο το internet. Προτείνω να φύγετε από την google και να βρείτε μια ελληνική εταιρία.

Ανώνυμος είπε...

Εχει σκεφτει κανεις ποτε οτι ολα αυτα που μαθαινουμε, ολα αυτα που διαρρεουν, που διαβαζουμε στα μπλογκ ,οτι ειναι υποθετικα "καυτα θεματα" και αληθειες, ενω στην ουσια ειναι οτι θελουν καποιοι να μαθαινουμε? Δλδ οτι ειναι στημενα να βγαινουν ταχα στην φορα ωστε να υπαρξει μια συγχηση, μια προπαγανδα για να μην μπορουμε πλεον να ξεχωρισουμε την αληθεια απο τα ψεμματα? Ωστε πραγματικοτητα κ ψεμματα να μπερδευτουν και να μην μπορουμε να βγαλουμε καθαρα συμπερασματα? Αν απο αυτα που μαθαινουμε κ διαβαζουμε το 50% ειναι αληθεια κ το αλλο 50% ψεμματα, τοτε πως θα τα ξεχωρισει κανεις?Γινεται μια μηξη αληθειας κ ψεμματος κ στο τελος ο μεσος ανθρωπος που τα ακουει ολα αυτα, δημιουργειται στο μυαλο του ενα χαος, και ειναι πλεον αδυνατο να συνδεσει τα κομματια του παζλ και να βγαλει σωστα συμπερασματα. Καταλαβαινετε τι θελω να πω?

Ανώνυμος είπε...

simfono apolita me ton 1:51 anoixto mialo

Ανώνυμος είπε...

1:51 κριτικη σκεψη λεγεται το οπλο μας κι απ'οτι φαινεται το εχεις. Να ειστε παντα καλα αδερφια και ενωμενοι στους δυσκολους καιρους που ερχονται

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ!!

MadRockCat είπε...

12:06. 3 χρονια θα κρατησει η εξουσια του αντιχριστου πανω στον πλανητη!! αυτα τα 3 χρονια ο κοσμος θα υποφερει, θα βασανιστει και θα εξαθλιωθει και μετα τα 3 χρονια θα ερθει ο χριστος να διωξει το κακο και να νικησει τον θανατο και τον αντιχριστο!! απλως δν ξερουμε ποτε θα ειναι αυτα τα 3 χρονια!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩς Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΩ ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ναστε καλα και 1:51 εισαι αππολυτως σωστος! μπραβο

Ανώνυμος είπε...

MadRockCat δε τα ξέρεις καλά .. 3,5 χρόνια θα είναι ευγενικός ο ΑντίΧ και τα επόμενα 3,5 διωγμοί των Χριστιανών κανονικά, σύνολο : 7 χρόνια !!!

MadRockCat είπε...

ε τι σου λεω. 3 χρονια θα βασανιστει ο κοσμος! τα πρωτα 3 δν θα καταλαβει τπτ! δν ειπα κατι διαφορετικο

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι σίγουρο! Ότι αν δεν προσφέρεις στο σύστημα αυτά που σου ζητή, το σύστημα σε προτιμά πεθαμένο. Πχ δεν πληρώνεις τους άπειρους φόρους;;; Καλύτερα να πεθάνεις μας λέει το σύστημα.

Το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας. Ο άλλος αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε λεφτά να πληρώσει τα χρέη του, κι ο ΓΑΠ μας λέει ότι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι; Τι έννοεί "να σφίζουμε το ζωνάρι";; Να πεθάνουμε.

Καταλάβετέ το ότι αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι αυτά που ζούμε καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανε ο ΓΑΠ για να μην αυτοκτονήσει ο άλλος; Τίποτα. Και μη μου πείτε ότι αν τον ρωτησεις και απαντήσει "λυπάμαι", και μετά αρχίζει ψευτοκριτικές στη ΝΔ, κι ότι αυτοί φταίνε γι αυτό, είναι απάντηση.

Επίσης, ομοίως με τον πρώην υπουργό οικονομικών της ΝΔ, σε γνωστό βιντεάκι, όπου τον πλησιάζει μια κυρία, του λέει ότι παίρνει σύνταξη 200 €, τον ρωτάει πώς θα ζήσει με τόσα, κι αυτός με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά της απαντά πως με 200 δε θα ζήσει!!! Κι ακόμα δεν είχαμε καμιά σχεση με μνημόνιο...

Και θεωρίες συνωμοσίας να είναι αυτά που λέει το άρθρο, αυτοί που τις δημιουργούν και τις συντηρούν με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους, δεν είναι κάποιοι τρελλοί συνωμοσιολόγοι, αλλά οι αδίστακτοι πολιτικοί που έχουμε πάνω από τα κεφάλια μας.

Κι αν πχ ο κύριος Αβραμόπουλος μας λέει πως "Εδώ στην Ελλάδα από φαντασία (κ συνωμοσιολογία) πάμε καλά...", να παραδεχτεί ότι σε αυτό οι πολιτικοί με τη στάση τους, και με τη μυστικότητά τους έχουν συμβάλλει τα μέγιστα!

Ανώνυμος είπε...

edo o kosmos kegete ke ta m.......... , xero pos tha me kraxete ala tha to po, den xipnate ligo me to ti tha gine ke ti den tha gini ke na asxolithoume oli me to ti kanoume TORA afti ti stigmi, mono otan analavoume drasi san anthropi tha boresoume na alaxoume ke oti alo erxete i skopevoun na feron an to thelete etsi

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που έχω να προσθέσω είναι οτι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια του Θεού. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε ποιό μονοπάτι θα ακολουθήσουμε. Όσοι πάλι δεν έχουν πίστη κακό του κεφαλιού τους. Οι προφητείες επαληθεύονται πανηγυρικά!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω πως δε πρεπει να πιστευουμε ολα αυτα που δηθεν μας αποκαλυπτουν την αληθεια. Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συνεχισουμε τις ζωες μας, να κοιταμε παντα μπροστα και πως να επιβιωνουμε την καθε στιγμη. Που και που να βοηθαμε και καποιον αλλο. Η καταστροφολογια εκτος απο οικονομικα κερδη στους καταστροφολογους εχει και αρνητικες επιπτωσεις στην ψυχολογια μας. Ζηστε κανονικα μεχρι να ερθει εκεινη η στιγμη και τοτε βλεπουμε τι κανουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδέλφια, είναι ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ να μην ξέρουμε εμείς σήμερα αυτά που ΗΞΕΡΑΝ οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ παππούδες μας και γιαγιάδες μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, στις 10:32μ.μ., αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Να είσαι καλά και να δίνει ο Θεός δύναμη και φώτιση σε όλους μας, για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό, το αληθινό από το ψεύτικο κι ελπίζω ότι στο τέλος, όλα θα πάνε καλά.