Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

"Αγανακτισμένοι" στρατιωτικοί στο Σύνταγμα



  • Σ΄ άλλες εποχές αυτός ο τίτλος "Στρατιωτικοί στο Σύνταγμα", θα ενεργοποιούσε πολύ αρνητικές σκέψεις και αντανακλαστικά

Όμως αυτά ξεπεράστηκαν και μόνο οι πολιτικοί κάθε φορά που θέλουν να βάλουν στη γωνία τους ένστολους αναμασούν τη καραμέλα του "προπατορικού αμαρτήματος" της Χούντας. Μια καραμέλα που από καιρό έχει λιώσει. Γι΄ αυτό και όσα αναφέρει ο ΣΥΣΜΕΔ στην ανακοίνωσή του ξενίζουν μόνο όσους δεν έχουν καταλάβει ότι πολλά έχουν αλλάξει στην Ελλάδα και κάποια όχι .....
προς το χειρότερο ,όπως θέλει ο κανόνας.

Ανάμεσα στους χιλιάδες "αγανακτισμένους πολίτες" βρέθηκαν λοιπόν και οι στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τον ΣΥΣΜΕΔ:

"Εκατοντάδες Έλληνες «εν ενεργεία» στρατιωτικοί, όλων των βαθμών, Κλάδων, Όπλων και προελεύσεως, ανταποκρινόμενοι στην αυθόρμητη κλήση για προσκλητήριο, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στους προκαθορισμένους χώρους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από ανώνυμους αγανακτισμένους πολίτες.

Με περίσσια αισθήματα αγανάκτησης και αδικίας, ένιωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν πλάι - πλάι και χέρι - χέρι με χιλιάδες Έλληνες πολίτες δήλωσαν «παρών» σε μια άνιση μάχη που διεξάγεται στη Χώρα μας το τελευταίο διάστημα, χωρίς να γνωρίζουν, καν, ποιες είναι οι πραγματικές εχθρικές και ποιες οι πραγματικές φίλιες δυνάμεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού λαού οι Έλληνες στρατιωτικοί, με τα ίδια βιώματα όπως χιλιάδες συμπολίτες τους, με τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ερωτήματα, ενώθηκαν μαζί τους σε ένα ανθρώπινο αυθόρμητο ποτάμι που αρχίζει να «φουσκώνει»

πηγή

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωπα
...Αγανάκτησε και στρατιωτικούς τωρα ο ΕΒΡΑΙΟΣ Εσέλ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε
Σε λίγο θα αγανακτήσει και ο Τζέφρι Μινέικο

Ανώνυμος είπε...

Εχω αγανακτήσειιιιιιιι

Μπέέέέέέέέέ

Νείκος είπε...

http://antidrastiras.wordpress.com/2011/05/29/%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5/

Ανώνυμος είπε...

Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...
Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι "κατά τω νόμω και τη επιστήμη" κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν' αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους "αρμοδίους" και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Γ'.

Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Οπου νάναι θα σκάσει μύτη και ο αγανακτησμένος εβραίος, Τζέφρι

Ανώνυμος είπε...

εγώ πιστεύω ότι μόνο ο στρατός μπορεί να καθαρίσει την σαβούρα και να εκτελέσει μερικούς για έσχατη προδοσία πως παραδιγματισμό και να γίνουνε εκλογές μετά με νέους πολιτικούς με γνώμονα το συμφέρον της ελλάδας και όχι της τσέπης τους

Ανώνυμος είπε...

Για γέλια και για κλάματα!
Βγήκε ο κόσμος στους δρόμους να αντιδράσει χωρίς καπελώματα και μας έχουν ζαλίσει με τις θεωρίες...
Ας υποθέσουμε πως αυτά τα σκατοπρωτόκολλα -ανάθεμα την ώρα- ισχύουν.
Και;
Δεν θα αντιδράσουμε ποτέ σε αυτή τη φτωχοποίηση;
Κάτι η ανεργία, κάτι η λαθρομετανάστευση, πάει η ελλαδίτσα μας κάηκε!
Ας με λένε πρόβατο, ας λένε ό, τι γουστάρουν, όπως ο διάολος σχεδιάζει,έτσι σχεδιάζει και Ο Θεός.
Θα πιστεύουμε και παράλληλα θα αγωνιζόμαστε, και αν κάνουμε λάθος τότε θα φανεί, άνθρωποι είμαστε κανείς δεν είναι τέλειος.
Αλλά δεν θα καθίσω στο κλουβί, επειδή κάποιοι με αποκαλούν ζώο που αντιδρώ.
Και εν τέλει στα π@π@ρια μου αν η οργάνωση προέκυψε μέσω facebook ή διαφημίζεται από τα μμε.
Ξέρετε πόσες μούφες διαφημίζουν τα μμε;
Εχουμε κρίση και αξιολογούμε.
Και στα σκυλάδικα πάε η μισή ελλάδα, προσωπικά δεν πηγαίνω, τι σημαίνει αυτό;
Παντού άρνηση;
Επειδή πάνε όλοι;
Κουλάρετε λίγο αδέρφια...

Ανώνυμος είπε...

8:32 π.μ.
Κράτα μἰα πισινή αδελφέ
Οι σκατοσιωνιστές δουλεύουν ΥΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Σωωωωωώπα ρε μεγάλε, τι μου λες? Μα είναι δυνατόν, αλίμονο, μα φυσικά και υπάρχει και εδώ μια θεωρία συνωμοσίας και άκρατης μαλακίας!!!!!
Ρε αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του, να βγει να φωνάξει. Καλές η θεωρίες μάγκες, αλλά έχουμε ακούσει τόσες πολλές μαλακίες τα τελευταία χρόνια που απλά δεν τις παίρνουμε στα σοβαρά.
Αλλά μην στεναχωριέστε μάγκες, συνεχίστε εσείς να γράφετε και κάποια στιγμή θα πετύχετε και κάποια συνωμοσία, δεν μπορεί στις τόσες μαλακίες ε!! θα κάνετε bingo!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να φωνάξει? σιγά μην σκίσετε κανένα εβραικό καλτσόν

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 8:53 το καλτσόν μάλλον το βράδυ το φοράς, εκεί στην πιάτσα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕCIA...ΌΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ...Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ....ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ???

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τι εβραϊκό καλτσόν και μαλακίες ρε παιδιά;
Συνέλθετε λίγο!
Γραμμένους τους έχω τους εβραιοσιωνιστές, για την ακρίβεια τους αγνοώ όσο δεν πάει!
Κάνε τον αγώνα σου ρεμεγάλε, που μιλάμε για 16% ανεργία -επίσημη-, 2,5 εκατομ. λαθρομετανάστες, 4% ύφεση και πάει λέγοντας...
Διαλύεται ο κοινωνικός ιστός, ο άλλος πάει να ψηφίσει μεσοπρόθεσμο με απλή πλειοψηφία έως το 2015 και εσείς μου λέτε για τους εβραίους τους π@π@ρες!
Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα!

Ανώνυμος είπε...

Αντε
Γίνατε τσιρλίντερς των σιωνιστών

Ανώνυμος είπε...

9:00 π.μ.
εσύ το φοράς ολημερίς

Ανώνυμος είπε...

useful idiots

Ανώνυμος είπε...

As dextoume oti o stoxos einai o ekfulismos tou politikou sustimatos (pou to exei kataferei apo mono tou) k i egka8udrisi tis pagkosmias diakubenrisis (les k auto pou zoume einia kati allo).

Mono apo ma8imatikis skopias, ena toso eterogenes sumplegma a8nrwpwn einai toso dynamiko, logw tis diadrastikotitas twn diaforwn upoomadwn tou, kai asta8es pou to kanei e3airetika aproblepto. Dil. an imoun neota3itis den 8a pontara ta lefta mou sto na dimiourgisw ena tetoio kinima pou den mporw na to problepsw. Kai epeidi den blepw kapoiou eidous 3eka8ari igesia, dil. MKO, empeusmenos igetis ktl, nomizw oti einai ontws ena pragmatika autoorganwtiko kinima. Kai auto an diatiri8ei k prow8isei ton dialogo (pragma pou ginete) mporei na ginei arma pragmatikis DHMOKRATIAS.

Ara anti na leme makria, elate apo kei na sigourepsoume oti to kinima 8a parameinei ston lao k 8a e3upiretisei to sumfwron tou!

Ανώνυμος είπε...

9:11, αγόρι μου, τράβα να φέρεις την είσπραξη.

Ανώνυμος είπε...

9:26 π.μ.
αυτή είναι δική σου δουλειά κορίτσι μου

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Γ'.

Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.

Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.

Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Μη βρίζεστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Ούτε στο γυμνάσιο δε λέγαμε αυτές τις βλακείες!

Ανώνυμος είπε...

@9.37
Που τα βρήκες αυτά;
πηγές και ακρίβεια θέλω, όχι κεφάλαιο γ και δ!
Αν είναι έτσι να συζητήσουμε να δούμε τι "παίζει"

Ανώνυμος είπε...

9:39 δεν βριζόμαστε, απλά με την 9:26 έχουμε να μοιράσουμε την είσπραξη, αυτή την φέρνει και εγώ την εισπράττω!!!!!!
Το βράδυ στην Συγγρού και το πρωί Ντελιβεράς.

Ανώνυμος είπε...

βγηκαν και οι καραβαναδες εξω??? σα δεν ντρεπονται λεω ξεζουμουσαν χαραμοφαηδες και αχρηστοι την χωρα τοσο καιρο και τωρα ξυπνησαν.... ελληνικος στρατος... διαφθορα, σηψη, ελλειψη προσοντων, διαπλοκη....ας κανουν πρωτα την αυτοκαθαρση στον στρατο και μετα να εχουν τα μουτρα να βγουν στους δρομους....

Ανώνυμος είπε...

@9.26
Μην απαντάς σε παρακαλώ!
Μιλάμε για σοβαρά πράγματα εδώ πέρα..
Και ξαναρωτάω τον 9.37, που τα βρήκε αυτά, για να έχουμε γνώση του τι παίζει.
Προσωπικά είμαι υπέρ του κινήματος αγανακτισμένων, απλά ακούω όλες τις απόψεις

Ανώνυμος είπε...

9.44
http://www.orthway.org/Books/the_protocols_of_the_learned_elders_of_zion_gr.html

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Γ'.

Ανώνυμος είπε...

9:47 π.μ.

Eίσαι στο κενό, πρόσεξε μην πέσεις

Ανώνυμος είπε...

Θα εμφανισθώμεν ως απελευθερωταί του εργάτου εκ του ζυγού τούτου, όταν θα του προτείνωμεν να εισέλθη εις τας τάξεις της στρατιάς των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζομεν πάντοτε υπό το πρόσχημα αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μασωνισμού ημών. Η αριστοκρατία, η οποία απήλαυε, δικαιωματικώς, της εργασίας των εργατικών, είχε συμφέρον να ήσαν ούτοι χορτασμένοι, υγιείς και ισχυροί. Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζωνται oι χριστιανοί. Η δύναμις μας έγκειται εις την χρονίαν πείναν και εις την αδυναμίαν του εργάτου, διότι πάντα ταύτα τον υποδαυλώνουσιν εις την θέλησίν μας και διότι ούτω δεν θα έχη ούτε ισχύν, ούτε ενεργητικότητα δια να αντισταθή εις την θέλησιν ταύτην. Η πείνα δίδει εις το κεφάλαιον επί του εργάτου περισσότερα δικαιώματα παρ’ όσα τοιαύτα ελάμβανεν η αριστοκρατία εκ της μοναρχικής και νομίμου εξουσίας.

Δια της αθλιότητος και του φθονερού μίσους, το οποίον η πείνα αυτή παράγει, χειριζόμενοι τα πλήθη, κάμνωμεν χρήσιν των χειρών των δια να κατασυντρίψωμεν εκείνους οι οποίοι ανθίστανται εις τους σκοπούς μας.

Όταν θα έλθη ο καιρός δια τον παγκόσμιον ηγεμόνα μας να στεφθή, αυταί αι χείρες θα σαρώσωσι παν ό,τι θα ηδύνατο να του είναι εμπόδιον.

Ανώνυμος είπε...

@9.54
Ευχαριστώ για την ενημέρωση

Ανώνυμος είπε...

Οι Χριστιανοί απώλεσαν την συνήθειαν να σκέπτωνται, έξω των επιστημονικών συμβουλών μας. Δια τούτο δε δεν βλέπουσι την ανάγκην επείγουσαν να κάμωσιν ό,τι ημείς θα κάμωμεν, όταν η βασιλεία μας θα έχη έλθει, δηλ. να διδάσκωσιν εις τα δημοτικά σχολεία την μόνην αληθή επιστή-μην, την πρώτην όλων των επιστημών της κοινωνικής σειράς, του ανθρωπίνου βίου, της κοινωνικής υπάρξεως, ήτις απαιτεί την διαίρεσιν της εργασίας και επομένως την διαίρεσιν των ανθρώπων εις κλάσεις και εις καταστάσεις.

Είναι αναγκαίον να γνωρίζη πας τις ότι η ισότης είναι αδύνατος ένεκα των διαφορών της ικανότητος, της δραστηριότητος και του προορισμού εκάστου· ότι όλοι δεν δύνανται να είναι εξ ίσου υπεύθυνοι απέναντι του νόμου, ότι, επί παραδείγματι, η ευθύνη εκείνου, ο οποίος δια των πράξεων του εκθέτει εις κίνδυνον ολόκληρον τάξιν ανθρώπων, δεν είναι η αυτή με την ευθύνην εκείνου, ο οποίος δεν προσβάλλει παρά την τιμή του. Η αληθής επιστήμη της κοινωνικής τάξεως, το βάθος της οποίας είναι άγνωστον εις τους χριστιανούς, καθορίζει ότι η θέσις και η εργασία εκάστου οφείλουσι να είναι διάφοροι, δια να μη καθίστανται άλλως πηγή βασάνων ένεκα της ελλείψεως αναλογίας μεταξύ της ανατροφής και της εργασίας. Μελετώντες την επιστήμην ταύτην οι λαοί θα υπακούωσιν εθελουσίως εις τας εξουσίας και εις την υπ’ αυτών θεσπισθείσαν κοινωνικήν τάξιν εν τω Κράτει. Απεναντίας δε με την σημερινήν βάσιν της επιστήμης ταύτης ως ημείς την διαστρέψαμεν, ο λαός, πιστεύων τυφλώς εις τον έντυπον λόγον, τρέφει ένεκα των πλανών αι οποίαι του παρεισάγονται εν τη αμαθεία του, έχθραν εναντίον όλων των καταστάσεων τας οποίας νομίζει ανωτέρας αυτού, διότι δεν εννοεί την σπουδαιότητα εκάστης καταστάσεως.

Η έχθρα αυτή θα αυξηθή ακόμη, συνεπεία της οικονομικής κρίσεως, η οποία μετ’ ου πολύ θα σταματήση την κίνησιν του Χρηματιστηρίου και της Βιομηχανίας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.

Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.

Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.

Διεπιστώσαμεν, ότι η πρόοδος θα υπέτασσεν όλους τους Χριστιανούς εις την βασιλείαν του λογικού. Ο δεσποτισμός μας θα είναι ο εξής : Θα δυνηθή να καταπραΰνη όλας τας πολιτικάς ταραχάς δια δικαίων αυστηροτήτων, θα δυνηθή να εξολοθρεύση την φιλελευθερίαν όλων των θεσμοθεσιών.

Όταν ο λαός είδεν ότι του έκαμνον εν ονόματι της ελευθερίας τόσας παραχωρήσεις και φιλοφρονήσεις, εφαντάσθη ότι ήτο ο κύριος και ερρίφθη επί της εξουσίας, αλλά προσέκρουσε φυσικώτατα, ως ο τυφλός, εις πλείστα εμπόδια. Ήρχισε να ζητή οδηγόν, δεν έσχε την ιδέαν να επιστρέψη εις τον πρώην, και κατέθεσεν όλας τας εξουσίας του εις τους πόδας μας. Ενθυμήθητε την γαλλικήν Επανάστασιν, την οποίαν απεκάλεσαν «μεγάλην»· τα μυστικά της προπαρασκευής της μας είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρος έργον των χειρών μας.

Έκτοτε άγομεν τον λαόν απο μιας πλάνης εις άλλην, ίνα απαρνηθή ακόμη και ημάς, προς όφελος του βασιλέως δεσπότου εκ του αίματος της Σιών, τον οποίον ετοιμάζομεν δια τον κόσμον.

Επί του παρόντος είμεθα άτρωτοι ως διεθνής ισχύς, διότι, όταν επιτίθενται καθ’ ημών εις εν Κράτος, μας υπερασπίζονται εις τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ατελεύτητος δειλία των χριστιανικών Λαών, οι οποίοι έρπουσιν ενώπιον της ισχύος, οι οποίοι είναι ανελεείς προς την αδυναμίαν και προς τα λάθη, αλλά επιεικείς προς τα εγκλήματα, οι οποίοι δεν θέλουσι να ανεχθώσι τας αντιφάσεις της ελευθερίας, οι οποίοι είναι υπομονητικοί μέχρι μαρτυρίου ενώπιον της βίας θρασέος δεσποτισμού, είναι εκείνο το οποίον ευνοεί την ανεξαρτησίαν μας. Ανέχονται εκ των σημερινών πρωθυπουργών των καταχρήσεις, δια την μικροτέραν των οποίων θα απεκεφάλιζον είκοσι βασιλείς.

Πως να εξηγήση τις εν τοιούτον φαινόμενον, μίαν τοιαύτην ασυνέπειαν των λαϊκών μαζών απέναντι γεγονότων, τα οποία φαίνονται της αύτης φύσεως;

Το φαινόμενον τούτο εξηγείται δια του ότι αυτοί οι δικτάτορες - οι πρωθυπουργοί - λέγουσι κρυφίως εις τον λαόν δια των πρακτόρων των, ότι εάν προξενούσι βλάβας εις τα Κράτη, κάμνουσι τούτο με τον απώτερον σκοπόν του να εξασφαλίσωσι την ευτυχίαν των λαών, την διεθνή αδελφότητα των, την αλληλεγγύην, τα ίσα δικαιώματα εις όλους. Φυσικώς δεν τοις λέγουσιν ότι αυτή η ενότης δεν οφείλει να γίνη παρά υπό την εξουσίαν μας.

Και ιδού ο Λαός, όστις καταδικάζει τους δικαίους και αθωώνει τους ενόχους, πείθεται επί μάλλον και μάλλον ότι δύναται να κάμνη παν ό,τι του αρέσκει. Υπό τους όρους τούτους ο Λαός καταστρέφει πάσαν σταθερότητα και δημιουργεί την αταξίαν εις παν βήμα.

Η λέξις «Ελευθερία» θέτει τας ανθρωπίνους κοινωνίας εν πάλη εναντίον πάσης ισχύος, εναντίον πάσης δυνάμεως και αυτής ακόμη της δυνάμεως του θεού και της φύσεως.

Ανώνυμος είπε...

9:55 εννοείς το απόλυτο κενό του μυαλού σου? ή μιλάς γενικά και αόριστα επειδή δεν μπορείς να πεις κάτι έξυπνο!!!

Ανώνυμος είπε...

όχι της κενοδοξίας σου και της οιήσεώς σου

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είναι ξεκάθαρο ότι έχουν βάλει τα τσιράκια τους να γράφουν παπαριές για να απαξιώσουν το κίνημα και τα blog. Μη δίνετε σημασία.

Ανώνυμος είπε...

τα τσιράκια δεν θα σου βάζανε τα πρωτόκολλα της Σιών ούτε θα σου λέγανε ότι ο Τζέφρι είναι ΕΒΡΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

10:11 π.μ.
Αν δεν είσαι ΕΣΥ τσιράκι πήγαινε εδώ να διαβάσεις το σάιτ ενός πρώην εβραίου και νυν Ορθοδόξου μοναχού, του Ναθάναελ Κάπνερ. Που έξησε τον Σιωνισμό απο την κούνια του.

http://www.realzionistnews.com/

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ!OI ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ''ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ'' ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ(1000 ATOMA TO ΠΟΛΥ)AYTOI OI TΥΠΟΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ!..ΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

10:05, εξακολουθώ να πιστεύω, πως πρέπει να κάνεις καριέρα σε stand-up. Θα γελάει ο κόσμος ακόμη και αν δεν ανοίγεις το στόμα σου!!!!

Modestus είπε...

Λυπάμαι πραγματικά γιατί κάτι καραγκιόζηδες εδώ πέρα απαξιώνουν ακόμα και το τελευταίο που μας έχει μείνει η πίστη στο Θεό. Μάθετε καλοί μου ηλίθιοι αγνωστικιστές και άθεοι ότι όσους αγώνες έκανε η πατρίδα και οι ήρωες έκαναν πρώτα τον σταυρό τους και ορμούσαν στον αγώνα.
Τώρα για τους στρατιωτικούς απλά πρέπει να ντρέπονται για την κατάντια τους, διότι κατήντησαν κακοί δημόσιοι υπάλληλοι και γλύφτες των πολιτικών για να κονομήσουν το αστέρι και την συνταξάρα. Οι περισσότεροι για να μην πω όλοι είναι άκαπνοι στρατηγοί με μηδέν εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες πολέμου. Αυτοί θα σώσουν την χώρα; Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα πάνε να κρυφτούν μαζί με τους πολιτικούς σε καμμιά σπηλιά και θα πετάξουν τα κορόϊδα μπροστά να φάνε το κεφάλι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Modestus, εσύ σε ποια χώρα ζεις? Για να καταλάβω δηλαδή, επειδή μου δίνεις την εντύπωση του Αθώου μόσχου, που το πήγαν το καημένο για σφάξιμο και αυτό αθώο όπως ήταν δεν το κατάλαβε.
Και γνωρίζεις και τόσα πράγματα!!! από θρησκείες και πολιτικές, μέχρι και τακτικές πολέμου!!!
Ποιος είσαι ρε αδέρφι, η μετενσάρκωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου?
Άντε μπες μπροστά και ξεκινάμε να κατακτήσουμε και τις Ινδίες άμα λάχει να ούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι κουτοπόνηροι,που με αφορμή αυτή τη συζήτηση βρήκαν ΠΑΛΙ ευκαιρία να επιτεθούν σε ..ορθοδόξους, ας ηρεμήσουν, γιατί αυτά τα γκαιμπελίστικα κόλπα δεν πιάνουν.
Από την άλλη, η ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με αγώνες και αίμα ηρώων, είμαστε πολύ θρασύδειλοι, όντας απελυθερωμένοι να πουλάμε μούρη και να το παίζουμε ...κακούληδες και υπεράνω προς την ορθοδοξία, όταν κάποιοι μαρτύρησαν για πάρτη μας!

Ανώνυμος είπε...

Μη μαλώνετε,ειρωνεύεστε και μη βρίζετε,τι καταφέρνετε να μιλάτε χωρίς επιχειρήματα ?? Πιαστείτε από αυτά που μας ενώνουν..Συναίνεση μεταξύ μας παιδιά και κάτι θα αλλάξει έτσι!Βρίσκουν πράγματα να μας χωρίζουν πάντα αυτό κάνουν..

Βαγγελης είπε...

Ευχομαι να παραμεριστουν ολοι οσοι με τον τροπο τους διχαζουν τους Ελληνες ειδικα αυτην την κρισιμη στιγμη!Να παραμεριστουν αυτοι που βριζουν την εκκλησια ,γιατι χτυπα ξυλο αν κατι γινει η εκκλησια ισως να παιξει τον ρολο της ενωσεως των Ελληνων,και χτυπα ξυλο αν κατι γινει ο στρατος θα πολεμησει για να υπερασπιστει την χωρα και το σπιτι εκεινου που ειπε πιο πανω οτι στο στρατο ειναι ολοι αχρηστοι κλπ.Αχρηστοι η μη αυτοι θα πανε στην πρωτη γραμμη ... αν ησουν εσυ αξιος ας πηγαινες στον στρατο.Τουλαχιστον αυτοι που εσυ αποκαλεις αχρηστους...πανε σε ασκησεις,φυλανε σκοπιες,δεν κοιμουντε στα σπιτια τους,εργαζονται σε συνθηκες κακες και ολα αυτα για 1000 ευρο.και εσυ αυτους τους βριζεις!!!Δεν ξερω αν πηγες στρατιωτης και εαν ησουν ικανος ι1 ,αν πηγες ομως και ησουν ι1 θα ηξερες τι παει να πει σκοπια στον εβρο τον χειμωνα 2-4 η 4-6 ... η τι ειναι να κανεις ασκησεις και να κοιμασαι σε καποιο βουνο και να βρεχει και εσυ να κανεις ασκησεις...Αυτους εδω τους λες αχρηστους ενω εσυ πινεις την καφεδαρα σου,απολαμβανεις την ζεστουλα σου...και παιζει να εισαι και ολη μερα στο ιντερνετ σου.Και βριζεις?