Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό


Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία...

περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).
Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη.
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ...το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;
Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα :
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;


πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο στρατός είνια μαζί μας, το γνωρίζω εκ των έσω. Μη τρομοκρατείτε χωρίς λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Με την πρώτη σταγόνα αίματος αθώου Έλληνα πολίτη παίρνω την ομάδα μου και ξεκινάμε τον αποκεφαλισμό των κατσαρίδων με τα μαύρα (όπως φαίνονται στην φωτογραφία). Μαύρα θα χρειαστούν οι μανάδες τους. Ελπίζω να μην υπάρξει κανένας Έλληνας ανάμεσά τους.

Ανώνυμος είπε...

rota tous lathro kai tous prodotes anthellines politikous...sosto to arthro xypnate i polis ealo ek ton eso ...prodosia pagosmiopioiton politikon antixriston...

Ανώνυμος είπε...

ο στρατος πρεπει να παρει την τυχη της χωρας στα χερια του,να διασφαλισει για ενα καποιο χρονικο διαστημα την ομαλοτητα,να επιστρεψει την χωρα στην δραχμη μεσα απο ηρεμες διδικασιες, να καθαρισει τον πολιτικο χωρο και αφου εγγυηθει την ομαλη μεταβαση στο νεο περιβαλον, να δωσει και παλι την εξουσια στον λαο.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΔΙΔΑΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!το μονο προβλημα ειναι,το αν υπαρχουν ακομα εκεινοι οι αξιωματικοι οι οποιοι εχουν το σθενος και την πατριωτικη συνειδηση να υψωσουν την σημαια και να μας καλεσουν να σταθουμε απο κατω της!ας ελπισουμε οτι η Παναγια δεν θα μας αφησει μονους.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΖΩΑ, ΓΟΜΑΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι αδερφέ.
Αν και σίγουρα οι κεφαλές του στρατού έχουν τοποθετηθεί από τους προδότες πολιτικούς (βλέπε αποστράτευση πατριωτών όπως ο Γράψας) των οποίων είναι τα υπάκουα σκυλάκια, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν υγιείς πατριωτικές δυνάμεις και ευελπιστώ να κάνουν την απαραίτητη μεγάλη κίνηση. Ο λαός είναι μαζί τους και ο θεός με όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν ειναι το χρεος ή η κριση αλλα το κρατος-παρακρατος και τα πλοκαμια του. Ελληνας πολιτικος το κανει αυτό και όχι ξένοι το πασοκ είναι αδιστακτο και για εξασφαλισει την συνεχεια της 20 ετιας του δεν θα διστασει να κανει ό,τι ακριβως λεει το αρθρο, ακόμη και να προδοσει την εθνικη κυριαρχια μας

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, δεν υπάρχουν δικαστές. Οι κουφάλες οι εβραίοι πολιτικοί τους έχουν διαβρώσει όλους. Μόνο ο στρατός μένει. Αλλά πρέπει να γίνει γρήγορα. Να προλάβουμε τα αθώα θύματα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με το φιλο 1:26

Μπορει μεσα απο τις συγκεντρωσεις να μας προκυψει κανενα αλλο εκτρωμα ή να χειραγωγηθει ο λαος σε plan b, c, d των παγκοσμιοποιητων μεσο των ΜΜΕ.

Εκαναν τη μαλακια τους και εριξαν τις μασκες τους με τη δανειακη συμβαση. Τωρα ειναι η μονη ευκαιρια μας για την απολυτη εξυγιανση. Δεν υπαρχει περιθωριο λαθους. Ουτε δικηγοροι, ουτε δικαστες, ουτε εισαγγελεις θα καταφερουν το απολυτο ξεσκαρταρισμα των προδοτών. Μονο ο στρατος μας.

Ολος αυτος ο λαος που μαζευομαστε στο συνταγμα και σε ολη την Ελλάδα εκφραζουμε την αγανακτηση μας και ξερουμε τι θελουμε. Καποιον να αναλαβει και να μας σωσει απο τους προδοτες προτου χαθει το Εθνος μας γιατι εκει οδηγουν τα πραγματα. Αν δεν υπαρχουν αξιωματικοι πατριωτες (που σιγουρα υπαρχουν) ας ξεκινησει εστω και απο απλους στρατιωτες.

Ολοι ειμαστε μαζι σας.

Ανώνυμος είπε...

Μπα!
Αφού (γκούχου γκούχου) μας βγάλανε ειρηνικά να πούμε πως είμαστε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ! Η μας την έστησε ο Εβραίος Εσέλ? Το κοριτσάκι που βάλατε να κρατάει ένα πανώ που έλεγε, είμαι 9 χρονών και αγανακτησμένη τι σκατά το βάλλατε ρε? Μασσάει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΡΑΜΑ ΡΕΕΕΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

1:39 μ.μ.
ΟΧΙ, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου, μονο ΜΑΣΩΝΙΑ και ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1:26 μ.μ.
Ο σταρτός είναι ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ και θα φέρουν ξένους μισθοφόρους να μας βάζουν στα ΦΕΜΑ, στρατόπεδα συγκεντρώσεως

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ρε παιδιά όρθωσε ανάστημα στο σύστημα ένας ιατρός πατριώτης από τη Χαλκίδα που μήνυσε τους προδότες και δεν υπάρχουν αξιωματικοί; Σίγουρα υπάρχουν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Η πιο πιθανή στιγμή βλέπω να είναι όταν θα κάνουν την παρουσία τους οι μισθοφορικές κατσαρίδες με τα μαύρα. Ελπίζω να μην περιμένουν μέχρι να χυθεί πολύ αθώο αίμα.

Ανώνυμος είπε...

2:02
Υπάρχει φίλε μου και είναι δυνατό πολύ. Μην απογοητεύεσαι. Πολύ σύντομα θα δεις.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 2:15 ειμαι ο 1:26(ρε που καταντησαμε να ειμαστε απο μονοι μας νουμερα απο τον φοβο που εχουν σπείρει)μακαρι να μην εισαι απλα αισιοδοξος και να εχεις αυτο που λεμε,πληροφορια,(ειτε απο τον μεγαλο ειτε απο τους ανθρωπους),γιατι πραγματικα ειναι πολυ αισιοδοξο αυτο που λες και ευχωμαι να ξερεις οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν,μην υπαρξει Λιβυη στην ελλαδα και αν υπαρξει, να ειμαστε οσοι ειμαστε ακομα Ελληνες, κατω απο μια σημαια και οχι σκορπια σφαχτα που θα τρεχουν δεξια και αριστερα την ωρα του πανικου......ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ,"ΑΥΡΙΟ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ......

Ανώνυμος είπε...

Εσσεται ημαρ!προετοιμαστειτε!

Ανώνυμος είπε...

O STRATOS INE ME TO ETHNOS!
Na tous Bastaxi mono na baloun ton Strato! Tote tha brethoun stis Kremales

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες έγραψε σ' αυτό το blog ότι το μόνο που χρειάζεται να σωθεί αυτή τη στιγμή η πατρίδα είναι μια κίνηση του στρατού έτσι ώστε να συλλάβει και τους 300 προδότες να αναλάβει την εξουσία, να επαναφέρει τη δρχ, να καθαρίσει τη χώρα απ' όλους τους λαθρομετανάστες,να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Τουρκία και τέλος πάντων να βάλει τη χώρα σε μια σταθερή τροχιά. Οι απαντήσεις που πήρα ήταν ότι ήμουν ακροδεξιός. είμαι 25 κι δεν ξέρω ούτε από χούντα ούτε συμμετέχω σε ακραίες ομάδες. Απλώς, αν ρωτήσετε όλοι τους πατεράδες σας να σας περιγράψουν το πως ζούσαν τη περίοδο της χούντας θα σας πουν: όλοι είχαμε δουλειές, είχαμε ασφάλεια, χαρίστηκαν δάνεια, φτιάχτηκαν δρόμοι κτλ. Χαίρομαι που πολύς κόσμος αρχίζει και συνειδητοποιεί μερικά πράγματα.