Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σύνταγμα 30-5-2011 Σήμερα το Σύνταγμα γέμισε με δημοσιοκάφρους


 Οι δημοσιοκάφροι γέμισαν το Σύνταγμα.Τους έπιασε ο πόνος για το ξεπούλημα της χώρας.Κύριοι κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα.Δήλαδη ρεπορτάζ για το ποιός χόρεψε καλύτερα στις μαιμουδοεκπομπές σας.Ένα χρόνο τώρα που αλώνιζει ο Jefrey,μόνο αυτό κάνατε.Δεν έχετε δικαίωμα να έιστε εκει μέσα,με τον απλό ΄Ελληνα.Αυτό να πέιτε στα αφεντικά σας,τους καναλάρχες,και τους προπαγανδιστές του ξεπουλήματος της χώρας.




15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελειωσε η πλατεια συνελληνες. Αυτο ηταν.
Παντως εχετε αυτια και ματια ανοικτα.
Μας ετοιμαζουν τον παγκοσμιο σωτηρα.

Ο Κυριος Ιησους Χριστος να μας σωσει.

Ανώνυμος είπε...

μαζανθρωποι σας χρησιμοποιουν οπως ακριβως στα γηπεδα!!!μην τσιμπατε!!!! σαν τα προβατα σας μαζευουν!!!ειναι επικινδυνοι ''αυτοι''....βρειτε τον διακοπτη και δες τε την πραγματικοτητα....θα φτασει η ωρα που θα τους δειτε οπως ειναι στην πραγματικοτητα!!! ελληνες η επανασταση χρειαζεται αλλα ''κολπα''...οσοι ''ξυπνουν'' το καταλαβαινουν οτι κατι δεν παει καλα με την υποθεση ''πλατεια''....εκει σας εχουν μαντρωμενους και σας ελεγχουν ως πειραματοζωα!!!... υπομονη λιγο καιρο ακομη.... προσπαθουμε να εχουμε επαφη με οσους ξυπνησαν...ΕΛΛΗΝΕΣ .....ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΤΙ ...ΘΑ ...ΠΡΑΞΕΤΕ!!! ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΟΛΟΥΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.....ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ......ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ...ΟΡΓΚ!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι ρεποτερ δεν εχουν σχεση με τα λαμογια τους μεγαλοδημοσιογραφους. Βγαζουν ολη τη δυσκολη δουλεια για να καθεται ο καθε Χατζηνικολαου, Τρεμη, Σταη κτλ αραχτος στο studio ωα σχολιαζει και να τα κονομαει. Απλοι εργαζομενοι ειναι. Εξ αλλου χρειαζεται η προβολη των συγκεντρωσεων, δεν εχουν ολοι facebook. Η οργη μας να στρεφεται στα μεγαλα κεφαλια.

Modestus είπε...

Όπως και να έχει είναι υπάλληλοι των μεγαλοδημοσιογράφων και φέρουν την ευθύνη που ξεπουλιούνται για ένα ξεροκόμματο να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των μεγάλοδημοσιοκάφρων. Τους αξίζει περιφρόνηση και όσοι τους μιλάνε τους δίνουν αξία. Περιφρονήστε τους, μην τους δίνετε καν σημασία. Εδώ καιγόμαστε με αυτούς θα ασχολούμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγεται για τα chemtrails...
Κάποιος που βρίσκεται εκεί αν μπορεί να έχει μια κάμερα και να παρατηρεί ...

Ίσως είπα βλακεία αλλά επείδη δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου αν μπορεί κάποιος......

Ανώνυμος είπε...

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε απορώ...ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΛΗΛΩΣΕΙΣ και το αποτέλεσμα να συνεχίζουν να αγνοούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό δεν ιδρώνει το αυτάκι τους κ όλοι Έλληνες να μαζευτούμε στη Πλατεία τίποτα δεν θα βγεί. Όλα μέσα στο σχέδια τους είναι ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΗΛΩΝΟΥΝ και? Αντί να μπούμε μέσα στη "Βουλή" κ να τους πετάξουμε όλους έξω και να τους ξεφτιλίσουν παραδειγματικά πλανητικά σ αυτή την ΠΛΑΤΕΙΑ προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων που θα κυβερνήσουν αυτή την ριμαδοχώρα κάθομαστε και παίζουμε ΕΙΡΗΝΗ που είσαι? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? κατοικείς σ αυτή την χώρα? πφ!

Ανώνυμος είπε...

11:55 είσαι πραγματικά ηλίθος ε? Αλλιώς είσαι καλοθελητής...ξέρεις ποιων...Άκου κει προσπαθούν να μας σώσουν οι Ευρωπαίοι....

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.....ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.....
ΚΑΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.......ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΩ....ΚΑΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....

Hellas-Orthodoxy είπε...

Μας δουλευεις ρε μεγαλε;;;

Εδω και μια βδομαδα μας εχουν πρηξει τα @@ οι δημοσιοκαφροι με την "αγανακτηση" σας!

ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Πρωτο θεμα στα Μμε με θετικοτατα σχολια,θριαμβευτικα πρωτοσελιδα κλπ.

ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΨΕΜΑΤΩΝ!

"Ισπανικο συνθημα".

"Η Ευρωπη γεμισε αγανακτισμενους".

Μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας λοιπον,γιατι δεν ειμαστε βλακες!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ειστε τελειως αλητηριοι μεσα σε αυτο το μπλογκ.
Απο το ενα ψεμα στο αλλο και ξεσηκωνετε ανοητους πιτσιρικαδες. Εσεις ειστε χειροτεροι και απο το μεγκα.
ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ;; ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ;;;;;;;;;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ

STYLIANOS είπε...

ΣΤΟΝ 12:06πμ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΠΛΑΤΕΙΑ = ΦΟΥΜΑΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ "ΧΙΠΠΙΣ" ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ "ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ,ΑΡΧΙΖΕΙ.(ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ).ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΟΠΤΑ ΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ,ΑΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ,ΟΜΩΣ,....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

STYLIANOS είπε...

2:21.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΝ ΛΥΣΗ,Η ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ,Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ,ΠΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΦΗΒΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΞΩ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ ΚΥΡΙΕ;ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΟΦΕΛΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟ.ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

lussaksate na bgoume ekso na kanoume kati k twra merikoi nomizoun oti einai eksipnoi k de tous aresei oute ayto o enas blakas gia nefelim o allos gia adwni tsakothite twra k gia oti kalitero ginete mexri twra aksizoume edo pou eimaste k poio batheia mesa sto lako..

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ Τ Ω Ρ Α ΤΥΠΟΥ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.