Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Μπεγλίτης πήρε το ρίσκο του. Έκλεισε το στρατόπεδο Κορίνθου...



Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας προστέθηκε ένα ακόμη στρατόπεδο στη λίστα όσων πρόκειται να κλείσουν. Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου κλείνει και μάλιστα κατόπιν απαιτήσεως Μπεγλίτη, ο οποίος ως γνωστόν εκλέγεται στη Κόρινθο.Το ρίσκο που παίρνει είναι συνεπώς μεγάλο, αλλά η..... κίνησή του αυτή ασφαλώς και αξιολογείται ως απολύτως θετική. Αν οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν αποδεικνύουν τη συνέπειά τους μεταξύ λόγων και πράξεων δεν κάνουμε τίποτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μπεγλίτης το έπραξε και με το παραπάνω. 
Το ΓΕΣ προφανώς για να μην τον φέρει σε δύκολη θέση είχε εξαιρέσει τη Κόρινθο από το σχέδιο κλεισίματος στρατοπέδων, αλλά ο ΑΝΥΕΘΑ, ζήτησε να περιληφθεί και η Κορινθος, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο.
Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο ΥΕΘΑ για στρατόπεδα που πιθανόν να αγγίζουν τη δική του εκλογική περιφέρεια και πελατεία.


http://greeknation.blogspot.com/2011/04/blog-post_9541.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

97 Γ ' ΕΣΣΟ (248) - ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ - ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Πατριώτες σε λίγο θα μας πείτε οτι καταργήσανε και τον Ελληνικό Στρατό;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.05,

Αυτό είναι το σχέδιό τους. Με το πρόσχημα του μικρού και ευέλικτου στρατού, ουσιαστικά αποδυναμώνουν τον τόπο.
Θέλουν μισθοφόρους που θα πολεμάνε για τα φράγκα.
Δεν χρειάζονται σωβινιστές, ρομαντικούς, ή απλά απελπισμένους υπερασπιστές.
Οταν πολεμάς για το δίκιο σου, την τιμή σου, την οικογένειά σου, τότε γίνεσαι λιοντάρι.
Αυτοί θέλουν σφαγείς αδίστακτους όχι για την άμυνα του έθνους, αλλά για την σύμπραξη σε εγκλήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ 9:05 KAΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο 11:01 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Θ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΘΑ ΣΕ ΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΥΝΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ -ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην με πηδάει και η κατσίκα του γείτονα άντε πήγαινε από κει ρε προπαγανδιστή. Κοίτα να δείς τι γίνεται στο εσωτερικό της χώρας και άσε τους εξωγενείς

Ανώνυμος είπε...

εσωγενείς εξωγενείς όλοι μαζί χορεύουν, α ρε παιδομάζωμα που έχει να γίνει!