Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ. Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ "ΑΝΕΚΡΟΥΣΕ ΠΡΥΜΝΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Δύο ημέρες μετά την μεγαλειώδη   συγκέντρωση  στο πεδίο του Άρεως,ο καθηγητής  της πληροφορικής κ. Μ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των εισηγητών  της ειδικής συνοδικής  επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος   που ορίσθηκε ως  αρμόδια   να ασχοληθεί   με το μείζον ζήτημα  της Κάρτας του Πολίτη,εμφανίστηκε  σε τηλεοπτική εκπομπή  και κατ΄ουσίαν  διαφήμισε τις  "έξυπνες  χειροπέδες" της  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Όσοι  εξ ημών  είχαν συναντηθεί  και συζητήσει  μαζί του ή ακόμα και....

όσοι είχαν  παραβρεθεί σε  ομιλίες του , εξεπλάγησαν βλέποντας  αυτόν  που  μέχρι χθές τους πληροφορούσε για  τους τρομακτικούς κινδύνους  απο την χρήση  των τεχνολογιών  που εφαρμόζονται στην  ηλεκτρονική διακυβέρνηση και  φυσικά στο  βασικό της εργαλείο δηλαδή  στην Κάρτα του Πολίτη.

Είναι ο ίδιος που πριν λίγους μήνες   μας ανέλυε  τις τρομακτικές δυνατότητες  που έχει το σύστημα της παγκόσμιας  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και που μας εξηγούσε πως  μπορεί αυτή η "αθώα" κάρτα να επιδράσει  ακόμα και πάνω στα συναισθήματά μας.

Είναι  εκείνος που όταν πρόσφατα  τον ρωτήσαμε  για την Κάρτα του Πολίτη  μας έλεγε  ότι  τα "πράγματα είναι ακόμα χειρότερα απο  όσα φαναταζόσαστε".

Αυτός  λοιπόν ο ειδικός επιστήμονας ,οι απόψεις του οποίου φιλοξενήθηκαν  στο  σημαντικώτερο ίσως   βιβλίο  που έχει εκδοθεί  εναντίον της  Κάρτας του Πολίτη  και όλου του   "υποστηρικτικού" της συστήματος , για κάποιους άγνωστους σε μας λόγους  έκανε  στροφή  180 μοιρών  και λέει ακριβώς τα αντίθετα από  αυτά που υποστήριζε μέχρι  σήμερα.

Προς το παρόν  δεν θα  σχολιάσουμε  όσα  φοβερά θα ακούσετε στο παρακάτω video apo την χθεσινή  τηλεοπτική  εμφάνιση  του κ. Γιαννακουδάκη και θα αφήσουμε  να κρίνετε εσείς  αν  προτιμάτε να ακούτε   να σας μιλά για την Κάρτα του Πολίτη ο κ. Ραγκούσης ή  αυτό το μέλος  της ειδικής συνοδικής  επιτροπής .


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_2058.html

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεεεε ουυυυυυυυυυ!!!!σκατοκοπροσκυλο κ συ φωτια κ τσεκουρι στους προσκυνημενους

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Unknown είπε...

ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!
Για ριξτε μια ματια και σ'αυτο ρε παιδια

http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_8356.html

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε 2:53 αυτο ειναι γνωστο πλεον!!εδω ξερουν που μπαινουμε στον υπολογιστη κ τι γραφουμε κ ποτε!!το θεμα ειναι ενα!!!πρεπει ν φυγουμε απο αυτην την φυλακη π λεγεται πολη!!!το αργοτερο μεχρι τ τελος τ καλοκαιριου αν θελουμε να φυγουμε τωρα π μπορουμε σ λιγο θα βγαλουν νομο χωρις τ "ταδε" η χωρις την "ταδε" εγκριση δν μπορεις να φυγεις εξω απο την πολη!!!ερχονται τα χειροτερα...αλλα μν υπαρχει φοβος!!!προσευχη κ πιστη στον θεο κ οι δρομοι θα μας ανοιγουν!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

κ κατι ακομα σας παρακαλω ενημερωνετε τς διπλανους σας!!οπως εμεις μαθαμε την αληθεια ενημερωστε τς αλλους π τς κοιμηζει ο σατανας!!ψυχες ειναι κ αυτες υπο την επιρροια τ!!κ ποτε μην νευριαζεται μ εναν ανθρωπο εαν δν καταλαβαινει με την πρωτη!!δεν εχουμε ολοι την ιδια σκεψη κ τν ιδιο διαλογισμο

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.............. !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ περι τις τρομακτικές δυνατότητες που έχει το σύστημα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ΣΙΓΟΥΤΑ χρηματοδοτηθηκε ΑΠΟ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" (ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΟΥΣ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ") ωστε να αποσύρει τους πρωτους του ισχυρισμους περι της καρτας με σκοπο τελικα ΝΑ ΠΡΟΩΘΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ)ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.Η ΕΛΛΔΑ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑ , ΣΥΝΝΕΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ "ΕΞΩ"..

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κ. Διαχειριστή του παρόντος ιστότοπου,

Το επίπεδο των σχολίων είναι πολύ χαμηλό και οφείλετε να παρέμβετε. Λέξεις όπως "πουτάνα", "κωλος" κ.λπ. υπονοούν απλούστατα ότι ο σχολιαστής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη λύπη διαβάζω το σχόλιο κάποιου, ο οποίος υβρίζει τον καθηγητή Γιαννακουδάκη. Κακώς ο Διαχειριστής του παρόντος ιστότοπου επιτρέπει τέτοιους χαρακτηρισμούς. Από όσα έμαθα ο κ. Γιαννακουδάκης είναι θεοσεβούμενος και καλός Χριστιανός. Άλλωστε, στο βίντεο αναφέρει το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ άδικες τις επιθέσεις εναντίον του κ. Γιαννακουδάκη, αφού μας λέει ρητά και τα υπέρ και τα κατά της φοροκάρτας. Νομίζω ότι τελικά είναι από τους λίγους που τολμούν να σχολιάσουν τέτοια τεχνολογία. Αλήθεια, που πήγαν οι άλλοι κκ. Καθηγητές της Πληροφορικής; Μάλλον δεν ενδιαφέρονται για εμάς, να μας ενημερώσουν δηλαδή, αφού αρκούνται στην χρηματοδοτημένη έρευνά τους…

Ανώνυμος είπε...

Όταν μετά από λίγα χρόνια ΟΛΟΙ θα χρησιμοποιούμε την φοροκάρτα και την κάρτα του πολίτη και θα είμαστε ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ με τις σχετικές υπηρεσίες, ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ;
Θα μετανιώνετε; ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ...