Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ο Τζίμης Πανούσης σχολιάζει την απεργία των δημοσιοκάφρων και τον ρόλο των εκδοτών (βίντεο)


Με τα λεγόμενα του Τζίμη Πανούση δεν συμφωνούμε αρκετές φορές. Πέρα απ’ αυτό όμως, αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που μέσα από την σάτιρα του λέει πολλές αλήθειες που δεν συναντάς συχνά στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Όπως σήμερα που στην ραδιοφωνική του εκπομπή –στο «ράδιο 9»- αναφέρθηκε στην απεργία των δημοσιογράφων και στον ρόλο των εκδοτών. (Δείτε το βίντεο που παραθέτουμε).


Δεν παρέλειψε επίσης, ο Τζίμης Πανούσης, να σχολιάσει με καυστικό τρόπο την αγωγή που κατέθεσαν δημοσιογράφοι του Mega στο μπλογκ «fimotro», απαιτώντας από τον φερόμενο σαν διαχειριστή του 4 εκατ. ευρώ.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/04/blog-post_4370.html


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα ολίσθημα για το σαιτ που έχει εκτροχιαστεί τελείως. Ο χυδαιότερος όλων έγινε όλπο στα χέρια σας; Δεν ντρέπεστε καθόλου; O Τζίμης ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ υβριστής, ο μέγιστος αποδομητής της ηθικής και της ασέβειας, ο παραπλανητής τόσων και τόσων νεαρών ψυχών φιλοξενείται έτσι απλά. Τι θα πει δεν συμφωνούμε; Όχι απλά δεν συμφωνούμε μαζί του κύριοι του σάιτ αλλά είναι αυτός ο τοσοδούλης ανθρωπάκος που τα βαλε με την Υπεραγία Θεοτόκο, την Γλυκιά Μάνα όλου του κόσμου και εσείς λέτε ότι απλά δεν συμφωνείτε; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΠΑΞΙΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! Βλέπω τον κατήφορο που έχετε πάρει να μην έχει γυρισμό!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι τελικά αυτός ο Πανούσης; Αυτός δεν είναι όπλο της νέας τάξης όπως Λαζόπουλοι, Κανάκηδες και λοιποί γελοιοδέστατοι σάτυροι που χλευάζουν την ορθοδοξία και ειδικά στις αγνές ψυχές των νέων; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΑΪΤ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ; ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Α ρε Τζιμακο αθανατε

Ανώνυμος είπε...

άλλο ένα φτωχαδάκι στο πλευρό του λαού ενάντια στη ΝΤΠ. ευτυχως που μας συμπαραστέκεται και ο καραγκιόζης γιατί τι θα γινόμασταν!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΕΕΣ !ειμαι ο 1ος που διαφωνω οριζοντιος κ καθετως με τον Πανουση,ΑΛΛΑ βαλτε κατι στο μυαλο σας...ο καθενας κρινεται απο τα λογια και τις πραξεις του!ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ! καλα κανατε και τον βγαλατε μαγκιτες! συνεχιστε παντα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΨΥΧΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα αρωστα μυαλά απο τον Πανουση !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΕΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΚΟΥΣΤΕΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ.....................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

5:45 μ.μ. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς έχουν πρότυπα τα πιτσιρίκια.
Τους βλάσφημους και γελοίους.
Τι δουλειά έχει σε αυτό το σάιτ ακόμη δεν κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

ο Πανούσης, ο Κανάκης, ο Λαζόπουλος, ο Ζουγανέλης και οι λοιποί θολοκουλτουριάδες πήγαν την Ελλάδα 2000 χρόνια πίσω...όλοι αυτοί που θεωρούν τέχνη οτιδήποτε αισχρό, που νομίζουν ότι κατεδαφίζοντας τις αξίες του λαού θα χτίσουν καλύτερο αύριο αυτοί έθρεψαν μια γενιά νέων που έμαθε να αμφισβητεί αλλά δεν έμαθε να χτίζει! Ποιός νομίζετε τους βάζει και τους πληρώνει αδρά να κάνουν και να λένε αυτά που λένε; Όλοι είναι τα πρώτα εργαλεία αποδόμησης της ΝΤΠ και της μασωνίας και βάλτε τους να κάνουν δηλώσεις για την κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα λες και το πρόβλημα είναι μόνο οικονομικό! ΗΘΙΚΟ είναι αλλά μια ανήθικη κοινωνία βόλεψε πολύ περισσότερο τον χοντροπάγκαλο και τα λαμόγια όλα τα κλέβουν τα λεφτά γιατί σου λέει τώρα, μαζί τα φάγαμε κοπρίτες! δυστυχώς όμως οι πιο πολλοί από εσάς θα το καταλάβαιτε όταν θα είναι αργά. αλλά τι λέω. είναι ήδη πολύ αργά και δεν το έχετε καταλάβει!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μπράβο ρε μάγκα...τραγούδησε το νεοέλληνα...τεράστια η προσφορά του!!!να του κάνουμε και αδριάντα γιατί το έκανε αφιλοκερδώς και με αυτοθυσία και παραμερίζοντας την κατακραυγή του κόσμου και και και ...Ρε δεν πάτε καλά! Σκεφτείτε για λίγο σας παρακαλώ, μόνο για μια στιγμή, τραγούδησαν στο πτώμα της Ελλάδας αλλά δεν προσέφεραν ΤΙΠΟΤΑ για την ηθική ανάστασή της! Διέλυσαν τη μαγιά της Ελλάδας, τους νέους, οι οποίοι θέλουν να γελοιοποιούν τα πάντα, να αμφισβητούν τα πάντα και να πορεύονται χωρίς τις πατροπαράδοτες με αίμα αξίες της κοινωνίας! Και αν αυτά έκαναν στους ανθρώπους πολύ περισσότερο φάνηκαν γελοίοι ενώπιον του Θεού που μας στήριζε τόσα χρόνια και ακόμα μας στηρίζει αλλά τόσο τον έχουμε απογοητεύσει! Άρα λοιπόν φίλε 7:15 επειδή είναι επίκαιρος σημαίνει ότι ήταν και προφήτης; Ότι δίδασκε αλήθειες που πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά τον αγνοήσαμε και αποτύχαμε; Όχι φυσικά! Ένα λαμόγιο είναι και αυτός, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι ρόλο βαράει αλλά το ότι σατύρησε κάποια που την σέβομαι και την έχω σαν μάνα εγώ, εσένα δεν σου λέει τίποτα; Αν έλεγε για τη δικιά σου μάνα κάτι και μετά έλεγε αλήθειες πως θα σου φαινόταν αν ο κόσμος το ξεχνούσε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

εγώ το αίμα μου το έδινα όχι για να μιλάει ο Πανούσης αλλά για να μην μιλάει!!! Άλαλα τα χείλη των ασεβών...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ.ΕΙΠΕ ΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΑΜΙΟΥ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΡΩΜΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΩ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις που κατηγορείτε τόσο ευκολα το Τζιμάκο....καλά θα κάνετε να σηκωθείτε από τη βολεμένη σας καρέκλα και να αρχίσεται τα γιαούρτια σε αυτούς που σας ταιζουν TV-αποχάυνωση, σας πουλάνε την πατρίδα, την ιστορία, την καθημερινότητα και κάθεστε και ασχολέιστε με την καυστικότατη κριτική του Τζιμάκου.
ΝΑΙ ΡΕ....ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ....ΕΝΑΣ ΜΩΡΕ....!!! ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ....!!!
ΑΘΛΙΟΙ Ε... ΑΘΛΙΟΙ ....!!! ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΔΕΣ... ΟΛΟΙ ΤΗς ΘΕΩΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!

Ανώνυμος είπε...

ώπα ρε γιαουρτόμαγκα!!! 12:01! Γιατί δεν πάει ο Τζιμάκος να πρωτοστατήσει λοιπόν αφού και αυτός πονάει την Ελλάδα να ακολουθήσουμε και εμείς! Από τον καναπέ του δεν λέει αυτά που λέει ο εκατομμυριούχος τσάτσος; ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ο άνθρωπος λέμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τζίμης Πανούσης.
Από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές μορφές στην Ελλάδα.
Πανέξυπνος, καυστικός, επίκαιρος.
Όσοι διαφωνούν μαζί του ή/και τον βρίζουν καλύτερα να πάνε να γραφτούν στον fan club του Κώστα Πρέκα.

Ανώνυμος είπε...

κόψε κάτι ρε μεγάλε,όχι και από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές μορφές του τόπου, εντάξει ό,τι μπορεί κάνει κι αυτός με τους στίχους του, αυτό μπορεί αυτό κάνει και σίγουρα θα την κάνει κι αυτός για την Ελβετία στα δύσκολα, να δω ποιοί χλεχλέδες θα μείνουν για να βγουν μπροστά!