Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΒΟΜΒΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο ΓΑΠ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ





"Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΞΕΡΕ
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ"!!!
Ο Ιγνατίου πρωί πρωί έκανε όσους τον είδαν να ξυπνήσουν για τα καλά στο Mega. Αποκάλυψε πως όλα όσα είπε χθες η Τρόικα για αποκρατικοποιήσεις και ξεπούλημα δημόσιας περιουρσίας, τα ήξερε όλα ο Jeffrey και... οι υπουργοί της κυβέρνησης του. Η είδηση εκθέτει άγρια τον πρωθυπουργό και όσους σήμερα μετά την δήλωση τα ξημέρωμα της κυβέρνησης, εμφανίζονται ως οι "σούπερμαν" που θα σώσουν την Ελλάδα από την Τρόικα και το ΔΝΤ.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βιντεο?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που δεν θα ήτανε στημένα. Πέρα απο το γεγονός ότι σφυγμομετρούν τις αντιδράσεις του λαού σε πιθανά σενάρια και εκτός από το γεγονός ότι θέλουν να περάσουν υποσυνείδητα μηνύματα για μελλοντικές ενέργειες, ο jeffrey πρέπει να δείχνει κάπου κάπου ότι μπορεί να μας έχουν πατήσει, μπορεί να μας έχουν ξεφτιλίσει αλλά κάπου κάπου πρέπει να δείχνουμε ότι και καλά σηκώνουμε το κεφάλι. Είναι το σπαρτάρισμα του ψαριού λίγο πριν πεθάνει..

Thalamofilakas είπε...

Πράγματι. Δε χρειαζόταν ο Ιγνατίου για να μας το πει...

Ανώνυμος είπε...

σωστα 5.05μμ. Δεν περιμέναμε τον κατα τ'άλλα συμπαθέστατο Ιγνατίου...Από την αρχή όλα στημένα, και μεις θεατές του παράλογου και κακοπαιγμένου θεάτρου...απαθής, μουδιασμένοι, άθλιοι απόγονοι ενδόξων προγόνων...(άραγε, οι εκάστοτε και κατα καιρούς μεγάλοι ήρωες που υπήρξαν στη φυλή μας, γνώριζαν την κατάντια μας, θα θυσιάζονταν? Νομίζω πως ναι...Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις, τα πάντα μπορούν να γίνουν απρόβλεπτα, ακόμα και τα "γραμμένα"...