Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Μιχαλολιάκος για ΣΥΡΙΖΑ: "Λιγούρια της εξουσίας"


Μιχαλολιάκος για ΣΥΡΙΖΑ: "Λιγούρια της εξουσίας"Τη συμπεριφορά των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, που αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας, στηλίτευσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγης, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι στο Κοινοβούλιο, γιατί αυτό θέλησε ο ελληνικός λαός».
Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι οι προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης «δεν τον ικανοποίησαν», γι' αυτό και θα τις καταψηφίσει. Ειδικότερα, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «εμείς δεν θα αλλάξουμε ούτε κατά κεραία όσα προεκλογικά είπαμε για κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως Βόρειος Ηπειρος, η Κυπρος μας, η Μακεδονία μας, η ύπουλη τακτική του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και ανεργία». Επισήμανε ότι «πρέπει να καταγγελθεί το Μνημόνιο», χαρακτηρίζοντάς το ως «την καταστροφή του έθνους». Παράλληλα, επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας «για λιγούρια της εξουσίας όσο ανατρεπτικοί και αν φαίνονται» και σημείωσε ότι «όποιος νομίζει ότι φθείροντας την κυβέρνηση μπορεί να γίνει ο ίδιος κυβέρνηση είναι γελασμένος. Κάποτε την επαναδιαπραγμάτευση την συζητούσε η ΝΔ. Τωρα δεν μιλάει γι' αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για καταγγελία και τώρα μιλά για επαναδιαπραγμάτευση». Σημείωσε ότι «η πολιτική θα έπρεπε να καθορίζει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική. Ο κόσμος επι 3 χρόνια ακούει για PSI και άλλα τέτοια και δεν καταλαβαίνει. Με τον τρόπο αυτό η χώρα δεν θα ξεφύγει της κρίσης. Υπάρχει ανάγκη για όραμα και αυτό δεν μπορεί να το δώσει συγκυβέρνηση με ετερόκλητες δυνάμεις όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ». Τόνισε πως «αν γίνουν πραγματικότητα οι ελαφρύνσεις νοικοκυριών, θα τις επικροτήσουμε», ενώ για τις εξαγγελίες του κ. Σαμαρά περι εξυγίανσης πολιτικού συστήματος είπε ότι «για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη πολιτών, απαιτούνται περισσότερα από αλλαγή ενός νόμου»

prortothema

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ και οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ...
που ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ με την ΨΥΧΗ τους..
το ΕΚΛΟΓΙΚΟ Αποτέλεσμα !!!

Μόνο ο Καμμένος κόντευε να
κλάψει ο άνθρωπος.. με το
εκλογικό αποτέλεσμα επικαλούμενος
Θεία Βοήθεια.. ο Θεός να μας φυλάει..
όντως !!!

Ανεξάρτητος Έλλην

Ανώνυμος είπε...

Πόσα πήρες από την ΕΥΠ ρε Μογγόλε Μιχαλολιάκο πο έχεις το θράσος και μιλάς κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

Θεός ο Μιχολαλιάκος! Η ομιλία του τσάκισε κόκκαλα εκεί μέσα, επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος, ή δοσίλογος, ανθέληνας και προδότης για να ψηφίζει Χ.Α.

Οι νεοναζί Χρυσαυγίτες, οι γνωστοί μπράβοι προστάτες προς το παρόν χτίζουν την Ελληνική έκδοση της κόζα νόστρα.

Στρατολογούν υπόκοσμο και παρέχουν υπηρεσίες εγκληματικού χαρακτήρα σε απεγνωσμένους.

Εξαπλώνονται μέσα στην κοινωνία σαν υιός. Στην Ιταλία υποπτευόσουν ακόμα και την μάνα σου ή τον αδερφό σου, το ίδιο θα γίνει και με αυτούς...

Όταν συνειδητοποιήσουμε τι ρόλο βαράνε θα είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χρηματοδοτεί τους Χρυσαυγίτες.... ;

Ποια περίοδο ξεπετάχτηκαν από το 0,2% που έπαιρναν σε όλες ανεξαιρέτως τις εκλογικές αναμετρήσεις;

Ποιος κερδίζει από την ύπαρξη των σατανιστών-νεοναζί;

Σκεφτείτε λίγο ρε γίδια που τους ψηφίζετε...

Ανώνυμος είπε...

..........και συ ρε γιδι τι ψηφισες;;;ΚΚΕ , για να βλεπεις τα πανω του ΠΑΜΕ στην Ακποπολη (με δημοκρατικες διαδικασιες!!!!) λες και είναι δικιά τους ή μήπως ΣΥΡΙΖΑ για να μας φερουν και τις οικογένειες τους οι λαθρομετανάστες ,για να περναμε ακόμα καλύτερα απο τώρα....Για ΠΑΣΟΚ , ΝΔ μην μιλήσω καλύτερα γιατί εκτός απο γίδι θα είσαι και μαλάκας.Κατα τα λοιπα αν ψηφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,και λοιπες "αριστερες" παπαριες μπραβο να τις χαιρεσε...και ξερεις εσύ ,οπου βλέπεις Ελληνα να ψαλλει το Εθνικό Υμνο , να κραταει Σημαία κλπ κράζε τον , βρισε τον,γιατί ειναι Ελληναρας και οχι διεθνηστης σαν και σένα....βλαμμενε!!!

Ανώνυμος είπε...

6.49 : KANEIΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ 3ΕΣ ΕΠΑΝΑΛΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ" ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...(ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ Τ.Ο. ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...)