Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Α.Τσίπρας τώρα: Δείτε την ομιλία του Ε. Βενιζέλου


Α. Τσίπρας: «Βάζετε πωλητήριο στη χώρα»Δείτε την ομιλία του Ε. ΒενιζέλουΔείτε την ομιλία του Ε. Βενιζέλου Α. Τσίπρας: «Βάζετε πωλητήριο στη χώρα»
«Θα λογοδοτήσουν όσοι συμφωνήσουν με τη λεηλασία» Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις μιλώντας για γενικό πωλητήριο της χώρας. «Οι προγραμματικές δηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά, «δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ''αγγελτήριο πώλησης γης και ακινήτων''».
Παράλληλα, προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντισταθεί στην πρακτική των αποκρατικοποιήσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα λογοδοτήσουν όσοι συμφωνήσουν με τη λεηλασία της χώρας». Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε και προς μελλοντικούς αγοραστές, λέγοντας: «προειδοποιούμε τους αετονύχηδες αγοραστές, όσους τολμήσουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση της χώρας, ότι θα χάσουν τα λεφτά τους». «Η κυβέρνηση αυτή», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, «δεν είναι κυβέρνηση εθνικού σκοπού αλλά ειδικού σκοπού. Και ο σκοπός είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου». «Ποιο είναι το κέρδος», αναρωτήθηκε, «από το να εκποιήσουμε σε εξευτελιστικές τιμές, τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ, την κερδοφόρα ΔΕΗ, την εταιρία Ζάχαρης, αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ;». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει την εκποίηση της δημόσιας γης «με τον τρομοκρατικό μανδύα της περικοπής μισθών και συντάξεων». Ας σημειωθεί ότι ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε επί μακρόν στην προεκλογική τακτική των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό». «Νομίζετε ότι χτυπάτε το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χτυπούσατε την Ελλάδα», είπε.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πουλανε την πατριδα κομματι κομματι και εμεις,τι κανουμε εμεις για να υπερασπιστουμε τα πατρια εδαφη.Πραγματικα ειμαστε για κλαματα.