Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Το ΄πε και το ΄κανε ο ΣΥΡΙΖΑ!



Το ΄πε και το ΄κανε ο ΣΥΡΙΖΑ!Το 'πε και το... έκανε τελικά ο Αλέξης Τσίπρας, και αποχώρησε μαζί με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα της Βουλής, όταν ανέβηκε στο βήμα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση αυτή είχε ανακοινώσει την Παρασκευή ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος.
Μάλιστα, από την αίθουσα αποχώρησαν και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αμέσως μετά την αποχώρηση, ο Ν. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε σφορδή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «λιγούρια της εξουσίας». Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είχαν αποχωρήσει όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι να μας διευκοληνουν για να μη κανουμε το λαθος και ψηφισουμε "αριστεροδημοκρατικα" και μας βγει ο φασισμος απο την πισω πορτα.
Αποχωρισε και ο Καμενος. Μια απαντηση απο τον Καμενο. Πως οτα ολοι εαναν στο χρημαστιστηριο αυτος κερδιζε;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκανε.Καμία νομιμοποιηση στους φασίστες

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!
Οι 'αντιμνημονιακοί' Τσίπρας και Καμμέμος απεχώρησαν στον Μιχαλολιάκο αλλά δεν αποχώρησαν την ώρα της 'μνημονιακής τριάδας'.
Θεατρίνοι με το ίδιο αφεντικό, κρίμα την ψήφο μου...

Ανώνυμος είπε...

1:12, Και αυτό που κάνεις φασισμός ονομάζεται.Δημοκρατία σημαίνει να ακούς όλες τις απόψεις είτε σου αρέσει είτε όχι.Πρώτα απ' όλα η ΧΑ ψηφίστηκε από κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

ρε τι μαλακιες γραφετε?εισται σοβαρο blog εσεις?ουτε οι Ανεξαρτητοι Ελληνες αποχωρησαν,ουτε ο προεδρος τους Πανος Καμμενος..διορθωστε το ρεπορταζ σας..γιατι θα σας παρουν με τις ντοματες!

Ανώνυμος είπε...

Αλλος έχει τ'όνομα και άλλος έχει την χάρη...

Δε βαρεθήκατε τις ταμπέλες..