Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κατάντια Κ.Πλεύρη:Ψηφίστε ΚΚΕ όχι ΧΑ (vid)


Το μήνυμά του για τις εκλογές και για την Χρυσή Αυγή, έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, συμβουλεύοντας τους Έλληνες: ''Χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα, παρά Μιχαλολιάκο. Μη ψηφίσετε τους τραμπούκους''.


''Αυτή τη στιγμή ο τελικός σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η δυσφήμηση της ιδεολογίας του εθνικισμού'', ανέφερε ο υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ, συμπληρώνοντας ότι: ''η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ιδεολόγους και έναν κύκλο τραμπούκων''.

Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης τόνισε ότι η συμπεριφορά του είναι ''θέμα οικογενειακής αγωγής''.

Και συνεχίζει: ''ο Κασιδιάρης ποτέ δεν ήταν μόνος του. Μόνος του θα χτυπήσει καμια γυναίκα''.



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριε Πλεύρη η αριστερά δεν σφάζεται αναμεταξύ της;Η μήπως η δεξιά και το κακό συναπάντημα στην οποία ανήκετε δεν διεσπάσθη μετά κρότου σε θρύψαλα και προσπαθεί και πάλι με την συνήθη τακτική αποπλάνησης να αποκαταστήσει εμπιστοσύνη καλλιεργώντας τον φόβο και βασιζόμενη στην ανασφάλεια για την οποία ευθύνεται μαζί το συγκοινονούν δοχείο της το ΠΑΣΟΚ.Δεν περνάνε αυτά σε όλους.Κάποιοι ξεφύγαμε από την μέγγενη των μονοδρόμων.Κι αν όλοι αξίζουν μια ευκαιρία ,τότε τα παιδιά της Χ.Α την δικαιούνται,αν μη για οτιδήποτε άλλο τουλάχιστον για να δικαιώσουν κάποιους τους οποίους εσείς αδικήσατε και θέσατε στο περιθώριο,έρμαια στις εγκληματικές διαθέσεις αυτών που εσείς φέρατε.
Εσείς είχατε την ευκαιρία σας ,τα κάνατε σκατά,καιρός για το περιθώριο.Ας έχουν κι αυτοί την ευκαιρία τους και αν κάνουν τα ίδια θα ακολουθήσουν και την ίδια μοίρα.Ετσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε και πεπεισμένοι ότι κανείς από εσάς του παλιού σκηνικού δεν είναι ικανός να μας βγάλει από το αδιέξοδο που εσείς δημιουργήσατε και που μας έχετε γραμμένους γιατί για σας η καρέκλα μόνο μετράει .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΑ ΒΟΥΤΙΑ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΙΞΕΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ......ΚΟΚΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική ανάλυση ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ο τίτλος όμως ειναι λάθος ο σωστο ειναι
¨Η Χρυσή Αυγη δισφημεί τον Εθνικισμό.¨

Απόλυτα σωστός ο Πλευρης σε όλα όσα λέει σε αντίθεση με τους 400000 ψηφοφόρους αυτός ξέρει ακριβώς με ποιούς έχει να κάνει!

AKENATON είπε...

μα τι λες τωρα κ πλευρη;εσυ παντα ησουν πυρ και μανια με το κκε στις τηλεορασεις που εβγαινες δεν εχανες την ευκαιρια να ριξεις χολη τωρα μας λες οτι ειναι προτιμοτερο το κκε απο την χ.α; καλα και εσυ εχασες την αξιπτρεπεια σου;κριμα.τελικα δεν υπαρχει τιποτα ορθιο σε αυτον τον τοπο;κριμα πλευρη κριμα και ντροπη.η τακτικη του κολοτουμπα να κατηγορει την χ,α περασε και σε εσενα,διαμυνησε του ομως οτι πεταξε το πουλακι και να σταματισει να υβριζει, με χαρακτηρισμους οπως εκαναν στον λαος παλαιοτερα, την χ,α κριμα θα δειτε την βουλη απο την πλατεια συνταγματοσ κριμα και αισχος

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί αυτό είναι κατάντια αγαπητό μου blog; Πού διαφωνείτε σ' αυτά που είπε ο Πλεύρης; Εγώ αν και ανήκω σε αντίπαλο χώρο απ' αυτόν του Πλεύρη, συμφωνώ απολύτως!
Αλλά βέβαια είπαμε, εσείς συνεχίζετε να τους χαϊδεύετε και να τους παρουσιάζετε ως "εθνικιστές". Έλεος πια με τα σκουλήκια!

Ανώνυμος είπε...

Έχει 100% δίκιο σε όλα όσα λέει