Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΧΩΝΙ-ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: ∆ΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
Τόσο το ευρώ όσο και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-µελών της ΕΕ αποτελούν σχέδιο της διαβόητης Λέσχης εδώ και 57 χρόνια. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει όλα τα απόρρητα έγγραφα...

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος κατέστρεψε την Ευρώπη και τη μετέτρεψε σε μια λίμνη αίματος μέσα σε 5 μόνο χρόνια. Προκειμένου να μην επιτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό και για να εδραιώσουν την ειρήνη, οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ηγέτες επεδίωξαν να δημιουργήσουν στενούς πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς ανάμεσα στα κράτη τους, ώστε η αλληλεξάρτηση να τα κρατήσει αλληλέγγυα και να τα ενθαρρύνει να λύνουν πάντοτε τις διαφορές τους ειρηνικά και με αλληλοσεβασμό. Για το σκοπό αυτό έπρεπε να μετριαστούν οι εθνικισμοί και να καλλιεργηθεί στην Ευρώπη μια δημοκρατική πολιτική κουλτούρα συνεννόησης και συναίνεσης, ώστε κάθε έθνος να σέβεται την κυριαρχία και την ακεραιότητα του άλλου. Φαίνεται, όμως, ότι οι ισορροπίες ανάμεσα στη συναίνεση και την εθνική κυριαρχία είναι λεπτές, όπως αποκαλύπτουν τα πρακτικά συνεδριάσεων της γνωστής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.



«Ανάγκη» για απώλεια εθνικής κυριαρχίας
Απόρρητα έγγραφα παλαιών συνεδριάσεων της Μπίλντερμπεργκ έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας δύο αδελφά αμερικανικά ειδησεογραφικά portal, το PrisonPlanet.com και το InfoWars.com από το 2009. Στο άρθρο του της 6ης Ιουνίου 2012, ο συντάκτης του PrisonPlanet Paul Watson αναλύει τα δεδομένα από ντοκουμέντα που διέθεσε αποκλειστικά το InfoWars και αφορούν στη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ στις 25-27 Μαρτίου 1966 στο Wiesbaden της Δυτικής Γερμανίας. «Τα αρχεία χαρακτηρίζονται ‘προσωπικά και άκρως απόρρητα’ και ‘δεν προορίζονται για δημοσίευση μέρους ή του συνόλου’ αυτών. Περιέχουν πληροφορίες για την ατζέντα της Μπίλντερμπεργκ εκείνη τη χρονιά, καθώς και χειρόγραφες σημειώσεις του Αμερικανού γερουσιαστή των Δημοκρατικών της Οκλαχόμα Φρεντ Χάρις, που πήρε μέρος στη συνάντηση.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ….