Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ποιο είναι τελικά το διακύβευμα των εκλογών; (vid)








anti-ntp.net: Οι συνεχιστές του Καποδίστρια μας δείχνουν τον δρόμο..
Ελληνίδες κι Έλληνες,

Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι: Πνευματική και Εθνική ανεξαρτησία ή Πνευματική και Εθνική υποτέλεια;


Έχουμε μπροστά μας δύο δρόμους: Ο ένας οδηγεί την υποδούλωση της Χώρας σε αυτούς που προώθησαν το εύκολο χρήμα στους Έλληνες πολιτικούς και θα έχει σαν συνέπεια την αλλοτρίωση της πολιτισμικής φυσιογνωμίας της Πατρίδος μας. Ο άλλος....
διατηρεί την εθνική μας ανεξαρτησία και την προσωπική μας αξιοπρέπεια. Ο δεύτερος δεν είναι εύκολος δρόμος γιατί απαιτεί εκτός από ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο και πλήρη ανατροπή τόσο της αντίληψης λειτουργίας και διάρθρωσης του κράτους και της οικονομίας που υπήρχε μέχρι τώρα, όσο και την ατομική συνευθύνη του καθενός μας για την πορεία της Χώρας.

Στην Ελληνική Βουλή εκπροσωπούνται πλέον όλοι εκτός από εμάς που γεμίζουμε τις Ορθόδοξες Εκκλησίες κάθε Κυριακή.

Ψήφισε την πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», την σάρκα από την πνευματική σάρκα σου, για μια αληθινή Κοινωνία Προσώπων.

Ψήφισε, αγνοώντας τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς.

Η ψήφος , είναι ψήφος συνείδησης.

Ελάτε να κάνουμε μια νόμιμη Επανάσταση και να αγωνιστούμε με οδηγό την Ορθόδοξη Ρωμιοσύνη μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ο πρόεδρος της πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιζοντας κοινωνια η ψηφος σας πολυ απλα πηγαινει λογω του 3% στους μνημονιακους απ ευθειας,γι αυτο μην πεφτετε στην μεγαλη παγιδα.
Ενημερωθειτε περι τινος προκειται:

http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/05/blog-post_1022.html

http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9662.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι συνεχιστές του Καποδίστρια ρε παιδιά;Κι εγώ είμαι συνεχιστής του Μέγα Αλέξανδρου...

KuriapXia είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ TWITTER FACEBOOK YOUTUBE ΚΑΙ BLOGS ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=PRqh1LjmrJ0&feature=g-all-u

Οβελίξ είπε...

Στον ανώνυμο 8:33
Εχει απαντήσει ο Πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης σε όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν!!!Οι απαντήσεις έχουν δοθεί,όποιος δεν θέλει δεν ακούει!!!Μην στηρίζετε την κοινωνία,στηρίξτε τα άλλα "Θεοκίνητα" και "Θεόπνευστα" κόμματα που έχουμε που έχουν ρημάξει ότι ιερό και όσιο διαθέτουμε ως έθνος!!!Αλλά κατά τους λαούς και οι άρχοντες!!!Οπως στο περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη όπου κάποιος μοναχός, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό,του έλεγε με απλότητα: «Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;» Και τότε, αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, τού ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε: «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο».Τέτοιοι είμαστε!!!Εχουμε αυτούς που μας αξίζουν!!!Οπότε μην παραπονιέστε τι μας κάνουν και πόσο μας εξαθλιώνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη παγίδα είναι να ψηφίζεις τους δυνάστες σου φοβούμενος οτί η ψήφος θα πάει χαμένη. Δεν είναι λογική αυτή. Μαζική ψήφο στην κοινωνία για ορθόδοξη εκπροσώπηση, χωρίς μασόνους στη βουλή. Αν σταματήσουμε να μπαίνουμε σε ψευτοδηλήματα και ψηφίσουμε συνειδησιακά το 3% δε φαντάζει απλησίαστο. Όσο για φίλο που χλευάζει για το όνομα, ας διαβάσει τι είχε κάνει ο Καποδίστριας για να καταλάβει και ποιος ο είναι ο συσχετισμός με την παράταξη. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗ)! ΨΗΦΟ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ως συνήθως ο Τελεβάντος ασχολείται μόνο ότι τον συμφέρει!!! Λέει πως παραβιάζει ο π.Βολουδάκης τους ιερούς κανόνες αλλά δεν μας λέει (και φυσικά ούτε αναρτά στο ιστολόγιο του) ότι όσα υποστηρίζει ο π. Βασίλειος Βολουδάκης , τα υποστήριζε και ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης δημόσια στην χριστιανική σπίθα. Δηλαδή κατά τον Τελεβάντο και π. Αυγουστίνος παραβίαζε τους Ιερούς κανόνες !!!!!! Δείτε Εδώ
και Εδώ
Ποτέ φυσικά δεν ανέφερε ποιον Ιερό κανόνα παραβιάζει ο π. Βασίλειος και που ακριβώς απαγορεύεται να νουθετεί ο κληρικός το ποίμνιο του όταν βλέπει πως με τις επιλογές του και με την ψήφο του αντιστρατεύονται οι εντολές της Εκκλησίας μας αφού εκλέγει διώκτες του Χριστού ....
Στην αρχή πάντως δεν καταφερόταν ενάντια στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ούτε και συκοφαντούσε έτσι τον π. Βασίλειο. Φαίνεται πως τότε δεν του είχαν ακόμα δώσει εντολή να το κάνει μάλλον γιατί τα αντίχριστα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί δεν είχαν αντιληφθεί τον αντιμασσωνικό και αντινεοξατικό χαρακτήρα της ΚΟΙΝΩΝΙΑ,... εκτός αν ο Τελεβάντος μέχρι τότε δεν είχε ανακαλύψει πως υπάρχουν οι ιερείς κανόνες!
Τέτοιους χριστιανούς που ειρωνεύονται, συκοφαντούν και σπιλώνουν κληρικούς, αλλά από την άλλη ηθικολογούν χρησιμοποιώντας το ήθος και τις νουθεσίες Αγίων γερόντων,βλέπουν αρκετοί αδελφοί μας,και φτάνουν στο σημείο να λένε ευχαριστώ δε θα πάρω ….
Όσο για το 3% που αναφέρθηκε επιβάλλεται αντίσταση στον εκβιασμό που προτάσσει το εκλογικό σύστημα που κατασκευάστηκε έτσι ώστε να μας κατευθύνει για το πως θα ψηφίσουμε με σκοπό να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Με ψευτοδιλήμματα ο εκλογικός νόμος προσπαθεί να χειραγωγήσει τους ψηφοφόρους και να τους αναγκάσει να εκφραστούν πολιτικά όχι όπως επιθυμούν αλλά όπως και καλά πρέπει και ωφελεί. Δηλαδή ψηφίσουμε όχι αυτό που ότι μας αντιπροσωπεύει, αλλά που μας υποχρεώνει ο νόμος . Όμως έτσι και στον εκβιασμό υποκύπτουμε και στο σύστημα δίνουμε λόγο ύπαρξης και μετά .... γκρινιάζουμε και απορούμε μάλιστα πως εφαρμόζονται τέτοια εκλογικά συστήματα .... μα εμείς δε τα τρέφουμε και δε τα ενισχύουμε με να τα εφαρμόζουμε στην πράξη;
Είμαστε σε τέτοιο σημείο που για όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς που φαίνεται να εισέρχονται στη βουλή ταιριάζει απόλυτα το "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα". Με το να διαλέξουμε ή τον γκρεμό ή το ρέμα, τις αρνητικές και δυσοίωνες εξελίξεις δε τις γλιτώνουμε ... Για να γλιτώσουμε πρέπει να αλλάξουμε προσανατολισμό και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και την καθημερινή μας ζωή. Η αλλαγή αυτή απαιτεί την αλλαγή του κέντρου αναφοράς από τον άνθρωπο στον Θεό.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι η μοναδική παράταξη που πολιτεύεται με ξεκάθαρες και σταθερές αντιμασσωνικές θέσεις και μπορεί να συμβάλλει στον επαναπατρισμό μας στις αρχές των πατέρων και στην ηθική τους που συμβάλλουν στην πρόοδο και τον αληθινό πολιτισμό του λαού μας. Μακάρι να δημιουργούν και άλλοι σχηματισμοί που να προάγουν την αξιοπρέπεια και το ήθος στην πατρίδα μας. Μέχρι τότε όμως στηρίζουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Nik είπε...

Τα άρθρα στο μπλογκ του κ.Τελεβάντου έχουν απαντηθεί πάμπολλες φορές αλλά ο κ.Τελεβάντος (μασόνος που εδρεύει και κατοικεί στην Αμερική) δεν δημοσιεύει τίποτα απολύτως.

Κάνει μεγάλο αγώνα δηθεν υπέρ της Ορθοδοξίας αλλά την κατάλληλη στιγμή ρίχνει το δηλητήριο του και υπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο πληρώνεται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.agionlogoi.com/giati-o-theos-epitrepei-tous-anaksious-kai-favlous-arxontes/

Ανώνυμος είπε...

προς 4:53

δεν εχεις βαλει καποιο link με τις απαντησεις του, παντως τις κακοδοξιες του τις εχει, μπορεις να ανατρεξεις και σε παλαιοτερα αρθρα και απαντησεις του Ο.Π. ,αυτα ειναι γνωστα σε ολους τους ορθοδοξους οι οποιοι ασχολουνται.
Ακομα ομως και αν θελεις να πιστευεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,παντα παραμενει (η πικρη αληθεια) το μεγαλο προβλημα του 3%,οτι δηλαδη ψηφιζοντας κοινωνια ψηφιζεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ η ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

δες επισης 4:53 και το παρακατω εμπεριστατομενο αρθρο
http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/06/o.html

και προσπαθησε να μην παρασυρεσαι και να δεις καταματα την ζημια που κανετε

ενας Ορθοδοξος Χριστιανος