Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο Γ.Α. Παπανδρέου εκτός Βουλής;


Θα είναι μία από τις εκπλήξεις του αποτελέσματος των εκλογών της Κυριακής. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο «πρωθυπουργός-όνειδος» Γ.Α.Παπανδρέου να μείνει εκτός Βουλής!
Οι εκλογο-εκτιμητές υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συγκεντρώσει ούτε 11% στο Νομό Αχαίας και επομένως, δεν θα έχει κανέναν...
εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα έχουν εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία τους για την τοποθέτηση του Γ.Α.Παπανδρέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Αχαΐας και δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα! Ο Γ.Α.Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο επισκέφτηκε μία και μοναδική φορά την Πάτρα και αποδοκιμάστηκε !!
Αν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ κατορθώσουν να μην στείλουν τον Γ.Α.Παπανδρέου στη Βουλή, τότε , η προσφορά τους στην κάθαρση του σάπιου πολιτικού συστήματος θα είναι τεράστια. Ο Γ.Α. Παπανδρέου χωρίς Βουλευτική ασυλία, θα λογοδοτήσει για τις πράξεις και τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού Λαού, στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αρκεί φυσικά, να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαφύγει στο εξωτερικό!
spirospero.gr