Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αυτοκτόνησε κι άλλος συμπολίτης μας. Προδότες αργά ή γρήγορα θα πληρώσετε...


Οι συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν από απόγνωση στην μέση της Πλ. Συντάγματος και τα χουντικά κτήνη σκέφτονται τρόπους να αποφύγουν τις εκλογές...


Η χώρα μας μπαίνει σε μια περίοδο που αν τελικώς αναβληθούν επ' αόριστον οι εκλογές θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια σε καταστάσεις χάους και αιματοχυσίας με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για την εδαφική μας ανεξαρτησία... (αφού η εθνική μας κυριαρχία έχει απωλεσθεί ήδη).

Τα 2 κυρίαρχα προδοτικά κόμματα που συνευθύνονται για την καταστροφή προσπαθούν να παρατείνουν την προεκλογική περίοδο με τεχνάσματα, ώστε με την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και των εταιρείων δημοσκοπήσεων να ανεβάσουν τα τραγικά ποσοστά τους.

Ο Σαμαράς ονειρεύεται αυτοδυναμία αλλά οι αριθμοί δεν του βγαίνουν...
Ο Βενιζέλος ονειρεύεται το "νέο ξεκίνημα" με την Γεννηματά και τον Τσουκάτο... και συζητάει ακόμα και με τον Λαλιώτη ενώ τα ΜΜΕ και οι στημένες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ με διψήφιο ποσοστό παίζοντας με την νοημοσύνη μας!!!!

Ευτυχώς για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική πολιτική ιστορία ο λαός έχει σφραγίσει τα αυτιά του και τα μικρότερα (θεωρητικώς) αντιμνημονιακά κόμματα φαίνονται να δυναμώνουν κάθε ημέρα που περνάει...

Οι τροϊκανοί ανησυχούν για τις επιλογές του εξαθλιωμένου λαού και ο Παπαδήμος περιμένει νέες εντολές από τους έξωθεν εντολέις του για το τι πρέπει να κάνει.

Αδέρφια μου Ελληνες
Ας ελπίσουμε όλοι μας να μπορέσουμε να σταθούμε μέχρι το τέλος αλύγιστοι και μαυρίσουμε όλους όσους μας οδήγησαν και μας οδηγούν στον αργό βασανιστικό θάνατο που μετά την τραγική είδηση του αυτόχειρα συμπολίτη μας (κι όλων των άλλων που μέχρι σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους) έχει γίνει πλέον βιολογικός....

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν κι εμείς οι Ελληνες θα ξεκινήσουμε πρώτοι (όπως πάντα) την ανατροπή της απάνθρωπης και εγκληματικής Νέας Τάξης αρχίζοντας με τα εγχώρια φερέφωνά της.

Είναι εθνικό χρέος να μην αφήσουμε άλλους συμπολίτες μας να οδηγηθούν στην έσχατη λύση απελπισίας.... αλλά και αξιοπρέπειας.
Τα πιστόλια επιβάλλεται να κροταλίσουν στα κεφάλια των προδοτών...

Το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας τα λέει όλα.....


ΘΑΝΟΣ