Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Kαζάκης: ήρθε το credit event!


"Απο ΄δω και μπρος οι Ελληνικές τράπεζες θεωρούνται πτωχευμένες  και ανα πάσα στιγμή μπορεί να κλείσουν ή και  να δεσμεύσουν καταθέσεις!



27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώνω τους ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ..

Στο κτίριο που στεγάζει τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στο Γκάζι θα στεγαστεί όπως όλα δείχνουν η πολυπληθής ομάδα των εμπειρογνωμόνων (ΈΤΣΙ ΛΈΝΕ ΤΗΝ ΓΚΕΣΤΆΠΟ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΆΡΦΩΜΑ ) της ομάδας δράσης του Χορστ Ράιχενμπαχ.

Η νέα Task Force θα έχει ευρύτερες αρμοδιότητες και θα λειτουργεί πλέον σε απόλυτο συντονισμό με την τρόικα. Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς 132, δίπλα στο νέο μουσείο Μπενάκη, και διαθέτει πολλά άδεια γραφεία.

Αποτελεί πρότυπο εφαρμογής των αρχών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, έχει εμβαδόν 9.365 τμ και υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το κτίριο, όπως γράφει Το Βήμα νοικιάστηκε για δώδεκα χρόνια.

ΠΗΓΗ http://www.enikos.gr
-----------------------------------
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ,ΟΤΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΆ ΩΣ ΠΡΏΤΗ ΔΏΣΕΙ!!!!!ΤΙ ΕΊΠΑΤΕ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΑΦΟΎ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΙΚΑΝ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑΑΑΑΑ !!!! ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΥΚΟΎΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΆΖΙ!!!! ΑΝΤΏΝΗ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΤΙ ΈΓΙΝΕ Η ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ KAI AYTO Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ;

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Τον Καζακη γιατι δεν τον προβαλουν ή δεν τον καλουν σε εκπομπες τους τα καναλια?? τι φοβουνται??

Ανώνυμος είπε...

μπορω να ρωτησω κατι ?
λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος με τα οικονιμικα των τραπεζων,,,σε περιπτωση που κλεισουν οι τραπεζες , τι γινεται με αυτους που χρωστανε? η τι γινεται με αυτους που εχουν καταθεσεις?
Προσωπικα χρωσταω λεφτα αλλα δεν εχω τιποτα στο ονομα μου και ειμαι και ανεργος...το χρεος θα παει στην εφορια? μπορει καποιος να μου απαντησει ?
ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριε Καζάκη δεν λέτε ότι η Αργεντινή θα φαίνεται παράδεισος με αυτά που θα συμβούν εδώ..

1)Η χώρα πλέων δεν υπάρχει, τώρα θα πρέπει να κοιτάζουμε πολύ καλά της εξελίξεις σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία πως θα αντιδράσουν εκεί αυτοί οι Λαοί, Θα δεχτούν να τους ΞΕΠΑΤΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ όπως το δέχτηκε ο ΤΑΧΑ υπερήφανος νέο Ελληνας;


2) Ότι μετά της εκλογές ,μετά τα σκληρά μέτρα θα κάνουν ΝΟΜΟΥΣ--ΑΝΟΜΟΥΣ και θα βάλουν όριο αναλήψεων , πέστε τα μην φοβάστε το λέει το ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΠΡΏΤΑ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ , από ότι κινητέ σε χρήμα σε αυτή την δουλοπαροικία..


3) Ότι το PSI+ δεν είναι τίποτα άλλο παρά να μην πληρώσουν οι Τραπεζίτες τα SINTIES που οι ίδιοι έχουν εκδώσει ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ βάφτισαν το κρέας ψάρι και οι Αγορές αν δουν τους μικρο ομολογιούχους να τρέχουν να τραβάνε χρήματα η να μην μπορούν να πουλήσουν θα μας πετσοκόψουν και όλα θα αναδιορθωνοντε εις βάρος μας ειναι ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ( πας σε τράπεζα χρήματα που θα λέει προσεχώς φτωχευουμε) Έτσι θα βλέπουν την Ελλάδα για τα επομενα 50-100 ΧΡΟΝΙΑ...

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

12 Μαρτίου 2012 2:25 π.μ.

Φίλε εξαρτάτε που χρωστάς..σε Τράπεζα; σε Δημόσιο;
σε εμπορικές επιταγές; ΑΝ είναι σε δημόσιο ναι μπορούνε να μπούνε στο λογαριασμό σου η σε όποια άλλη συναλλαγή σου αν θα είναι να κανείς κάποια αγορά η άλλη πληρωμή και πάνω από τα 1000 ευρώ του λογαριασμού θα σου τα περνούν..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΊΓΟΥΡΑ 1000% για άλλες περιπτώσεις δεν γνωρίζω...Π.Χ Η ΑΕΚ χρωστά ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΟΧΙ σε παίχτες και παίρνει από την ΟΥΕΦΑ 1.000.000 ευρώ και χρωστά ΙΚΑ ΦΠΑ ΓΕΝΙΚΆ ΔΗΜΌΣΙΟ ΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Π.Χ 500.000 ΧΡΕΟΣ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΌΣΟΥΝ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΎ ΤΑ ΑΛΛΆ 500.000 Αν είναι πιο πολλά της αφήνουν 1000 ευρώ , ΤΌΣΟ ΑΠΛΆ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΆΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ..

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

ΛΈΝΕ:Παρελάσεις χωρίς επισήμους...ΣΩΣΤΆ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

Όταν φοβάται μια δημοκρατία τους πολίτες της ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

Άλλος ένας έφυγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ από την χαρά του που Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα τρέξει μόνος του να βγει ΠΡΩΤΟΣ ...Η αν δεν είναι αυτός ο λόγος θα είναι που η Ν.Δ θέλει να κυβέρνηση με τον ΑΝΤΩΝΆΚΗ ...ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ αφήνουν ΝΕΚΡΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ..

Πρώτη δημοσίευση: 11.03.2012 | 22:55

Ακόμη μία αυτοκτονία εμπόρου που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.


Απαγχονισμένος βρέθηκε απόψε στην επιχείρησή του ο 52χρονος έμπορος αγροτικών προιόντων και κυρίως πρώιμων κηπευτικών. Η σύζυγός του ανησύχησε αφού ο επειχειρηματίας δεν απαντούσε στα επανειλημένα τηλεφωνήματά της κι έτσι μαζί με άλλα συγγενικά πρόσωπα τον αναζήτησε και τελικά τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος αυτόχειρας δραστηριοποιούνταν από το 1984 στην Ιεράπετρα και είχε αναπτύξει μια μεγάλη επιχείρηση που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σημείωμα εκ μέρους του αυτόχειρα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί.

ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Μπούτζουκας Θ.Τ

Ανώνυμος είπε...

2:31 π.μ.
Πως δεν το λέει φίλε μου, ο Καζάκης συνέχεια λέει ότι η Αργεντινή θα είναι παιδιή χαρά σε αυτό που θα βιώσουμε, δες συγκεκριμένα και την τελευταία του ομιλία στη Θεσσαλονίκη που το λέει σε κάποιον στο κοινό.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε στην αρχή της τελευταίας φάσης. Θα μας πάνε μέχρι εξόντωσης. Εκτός αν προλάβουμε να τους εξοντώσουμε εμείς.
Όλοι με το Ε.ΠΑ.Μ στον αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως λέει ο προηγούμενος φίλος 2.31.Πριν δώσει αυτη την μικρή συνέντευξη στα παιδιά του ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σήμερα το βράδυ μερικές ώρες νωρίτερα παραυρέθηκα στα Ισθμια στην ομιλία του Καζάκη και ακριβώς αυτό είπε, η χρεοκοπία της Αργεντίνας θα φαντάζει παιδική χαρα σε αυτά τα όποία θα συμβούν εδώ και προσθεσε ότι δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές για τον λαό αλλά όργάνωση και αυτοργάνωση,και κάλεσε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συστρατευτούν στον κοινό στόχο που είναι η πτώση της χουντας.η εκτίμηση της πλειοψηφίας του λαού και η δική μου φυσικα είναι ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί ταχέωςκαι λύση καμμια δεν θα δώσουν οι εκλογές αν φυσικα γίνουν απο τον Παπαδήμιο γιατί θα θα είναι εκλογές βιας νοθείας και εκβιασμων.Σε ότι αφορά το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι όπως φαίνεται ξοφλημένο και τελειωμένο.Σφιχτός εναγκαλισμός όλων όσων βρίσκονται μέσα στο χοιροστάσιο. ΜΠΑΤΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ και κόρη του Δράκουλα δεν το συζητάμε είναι αυτοι που ο Ελληνικός λαός ονόμαζε ς το 1941, συνεργάτες των Γερμανών και Δοσίλογοι.Όσο αφορά τα κόμματα της Αριστεράς είναι και αυτά τελειωμένα και χρεοκοπημένα στη συνείδηση του λαού.Η μεγάλη η ξευτίλα έίναι για την ηγεσία του ΚΚΕ η οποία εχει εξελλιχθεί σε αριστερή εκδοχή του δοσιλογισμού έχειν εξελλιχθεί σε κοινούςό χαφιέδες και κυριολεκτικα τελειωμένη πολιτικά .Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται ακόμη την Ευρωζώνη Ευρώ και 3χρονες αναστολές πληρωμής χρέους Ο Φωτάκης είναι για πολλά γέλια και πολλές κλωτσιές, ο νεος αρχηγός των Ανεξάρτητων πολιτων Καμμέμος, ο Μαριάς κλπ κλπ και αυτοί ονειρεύονται μείωση του χρέους αλλά όλοι οι παραπάνω μιλάνε ακόμη για παραμονή μεσα στον ζουρλομανδύα του Ευρώ .
Χωρίς να γνωρίζω οικονομικά ωστόσο σήμερα ο Καζάκης ανέφερε ένα ακόμη στοιχείο Το συσσωρευμένο χρήμα σε 50 περίπου χρηματοπιστωτικούς οργανισμους εχει ξεπεράσει ήδη το 1 τετράκις εκατομμύρια δολλάρια 9 φορές απάνω από την παγκόσμια παραγωγη πλανήτη και αυτό είναι το μεγάλο καρκίνωμα αυτο δηλαδή το χρηματοπιστωτικό σύστημα που αν δεν το σταματήσεις φεύγοντας απ αυτό θα σε καταπιεί όπως καταπίνει τα πάντα η Μαύρη Τρύπα.Υπάρχει όμως και η πρόταση και συνάμα η λύση του Δημήτρη Καζάκη και πιστεύω ότι είναι και η μοναδική διότι ο άνθρωπος αυτός βάζει επ ακριβώς το καίριο ερώτημα σε όλους εμας τους Έλληνες.Η εμείς η αυτοί.Ξεκάθαρα πράγματα .Η έχουμε συνέχεια σαν κράτος ΕΛΛΑΔΑ η τελειώνουμε εδώ και αναμένουμε το τραγικό μας τέλος.Εγώ προτρέπω εσας όλους τους Ελληνες αυτό το ερώτημα η εμείς η αυτοί να το βάλετε βαθιά στο μυαλό σας και να πράξετε ανάλογα τα υπόλοιπα είναι αέρας κοπανιστός.

Ανώνυμος είπε...

ο καζάκης το λέει εδώ και καιρό ότι η αργεντινή φαντάζει σαν παιδική χαρά μπροστά σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν.
επίσης έχει δοθεί εντολή να μην τον βγάζουν στα κανάλια γιατί ξεσηκώνει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

η λιάνα, ο αλέκθηθ, ο κουβέλης, ο μητρόπουλος, ο μαριάς, ακόμα και ο καμμένος, όλα τα αντιμνημονιακά, αλλά πουλημένα ή ευρωλιγούρικα παιδιά, έχουν εκπομπές ή είναι καλεσμένοι κάθε μέρα στα μνημονιακά μέσα μαζικής βλακείας.
μόνο ο καζάκης είναι από παντού, εντελώς από παντού, αποκλεισμένος. γιατί απλά είναι ο ΜΌΝΟΣ που τους ενοχλεί και ξυπνάει πραγματικά τον κοσμάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ; ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. (ΟΠΩΣ π.χ. Η ΧΗΜΕΙΑ). ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ CDS, SWAPS, SPREAD, CREDIT EVENT, PSI, KLAIN MAIN....ΚΤΛ. Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΕΣΕΙΣ. ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!ΜΠΟΥΡΔΕΣ!ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
1.ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
2.ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ.ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ,ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ.
ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.Η ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,Η Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

4:16 ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ;ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ;ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ;Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 1930 ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ;ΤΟ 1929 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ;
Ο ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ;ΑΝ ΕΧΕΤΕ 100 ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ,ΟΡΜΑΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ;
ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!

G.L. είπε...

Ενα πράγμα είναι αποδεδιγμένο,πώς όλα τα πολιτικά-δικτατορίκα
καθεστώτα έχουν ανατραπεί με βίαιη-ένοπλη πάλη αρχικά απο ομάδες λογικά σκεπτόμενων και με πανεπιστημιακές γνώσεις νέων ανθρώπων όπου κύριο στόχο είχαν την βελτίωση προς κάθε κατέυθυνση των συνθηκών ζωής που δεν είχαν για τους συμπολίτες-έθνος τους,δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Τα τελευταία 25 χρόνια πιστέυω οτι διογκώθηκε αστραπιαία σε διάφορες χώρες μια μορφή καθεστώτως οπου αξίες-αντιλήψεις-στερεότυπα-παιδεία-υγεία-περιβάλλον,τα υποδούλωσε-εξαθλίωσε για χάρη του γρήγορου κέρδους.Αυτό είναι το χρηματοπιστοτικό-καπιταλιστικό καθεστώς ή αλλιώς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
Ερχεται και το τέλος αυτού του καθεστώτως και ας ελπίσουμε οτι θα φέρουμε ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας....αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 16 ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ;
ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;ΟΙ 300 ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 400 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΑΜΑΓΑΛΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Θέλουν 400 βουλευτές και κάθε 5 χρόνια εκλογές με αποδυνάμωση μικρών κομμάτων!!!!

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/400-5.html

Ανώνυμος είπε...

An den matheis grammata tha pas apo geramata,tiramola.

Ανώνυμος είπε...

5:11 ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ.Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ;
ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ;
ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ;
ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ;
ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ 100% ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΣΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
ΞΥΠΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

5:11 ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛ... ΛΕΣ


Μυστηριώδεις θάνατοι και δολοφονίες επιστημόνων
[Μυστηριώδεις θάνατοι και δολοφονίες επιστημόνων]
Γράφει η
Ντίνα Εξάρχου
Τι συμβαίνει με τους ερευνητές επιστήμονες του πλανήτη μας;

Πάνω από εκατό κορυφαίοι βιολόγοι, επιδημιολόγοι, μικροβιολόγοι, νευροβιολόγοι, βιοχημικοί και καθηγητές της Φαρμακολογίας από όλο τον κόσμο (οι περισσότεροι Αμερικανοί) πέθαναν μυστηριωδώς τα τελευταία δέκα χρόνια ή δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από εκτελεστές που παραμένουν ασύλληπτοι...

Οι επιστήμονες αυτοί ερευνούσαν τις ιώσεις που έχουν γίνει η μάστιγα της ανθρωπότητας και ταυτόχρονα η «χρυσοτόκος όρνις» των φαρμακοβιομηχανιών...

Ψάχνοντας μέσα στον λαβύρινθο της βιοτρομοκρατίας που οργιάζει με τα βιολογικά και χημικά όπλα ή προσπαθώντας να «ξεκλειδώσουν» τα κατάλληλα εμβόλια και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους με την ιατρική πρόληψη, κόπηκε ξαφνικά το νήμα της ζωής τους...

Άλλοι εξαφανίστηκαν μέρα-μεσημέρι καθώς βάδιζαν σε πολυσύχναστες λεωφόρους...

Άλλοι σκοτώθηκαν σε περίεργα τροχαία...

Άλλοι βρέθηκαν σε ταράτσες ξενοδοχείων δηλητηριασμένοι με αρσενικό ή κυάνιο...

Άλλοι βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους απαγχονισμένοι και άλλοι έξω από το σπίτι τους με κομμένες καρωτίδες...

Άλλοι σε χωράφια στραγγαλισμένοι...

Άλλοι μέσα στο αυτοκίνητό τους διάτρητοι από σφαίρες...

Άλλοι πνιγμένοι σε πισίνες και στέρνες...

Άλλοι μέσα σε βαλίτσες τεμαχισμένοι...

Άλλοι πέθαναν από αδιευκρίνιστα «παθολογικά αίτια» και άλλοι από «άγνωστη ασθένεια»...

Οι θάνατοι αυτοί ανακοινώθηκαν σε μονόστηλα κάποιων εφημερίδων και διόλου δεν απασχόλησαν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ...

Και βέβαια δεν τόλμησε κανένας εισαγγελέας να ασχοληθεί με αυτούς τους θανάτους, για να μη βρεθεί κι αυτός κάτω από καμιά γέφυρα πετσοκομμένος...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΕ ΦΤΩΧΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5:51 KAI 5:57 Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣΙΤΗΜΗ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ!
ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟ. Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ. Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ=ΕΛΛΑΔΑ=ΦΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:

"Από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας κυρίαρχο θέμα ήταν ποιος κατέχει την γνώση, και αυτό επειδή η γνώση είναι δύναμη! Η γνώση είναι αυτή που έβγαλε τον άνθρωπο από τις σπηλιές και τον έκανε ων πολιτικό! Στην αρχή της ανθρώπινες ιστορίας την όποια γνώση κατείχαν τα ιερατεία και φρόντιζαν να την κρατάνε μακριά από τον λαό ώστε να τον ελέγχουν. Σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς της αρχαιότητας συνέβαινε αυτό και στην Βαβυλώνα και στην Αίγυπτο και στην κεντρική και νότια Αμερική και στην Κίνα. Το ιερατείο ήταν ο θεματοφύλακας της γνώσης και ο βασιλιάς Φαραώ ο αυτοκράτορας φρόντιζε με την φρουρά του να επικυρώνει το ιερατείο!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση εκλαϊκεύτηκε στην αρχαία Ελλάδα. Οι φιλόσοφοι που αναζητούσαν την απαρχή της ζωής πέρα από τους θρησκευτικούς μύθους είναι αυτοί που έβαλαν τα θεμέλια της επιστήμης.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση έφυγε από τα ιερατεία και από τα μυστήρια τους κατέβηκε στο χώμα και αναζήτησε απαντήσεις. Η εξέλιξη αυτή κατέστη πολύ κρίσιμη για την πορεία του ανθρώπου διότι έδωσε γνώση και άρα δύναμη στο «πόπολο» ώστε να αμφισβητήσει το κατεστημένο και τελικά οδήγησε στην δημοκρατία. Επειδή όπως είπαμε η γνώση είναι δύναμη και λαός μορφωμένος δύσκολα χειραγωγείται (τώρα καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί συμφέρει τις ελίτ που ελέγχουν τον πλανήτη να μας αποκοιμίζουν με κατώτερης υποστάθμης τηλεοπτικά προϊόντα...)"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;