Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Σχετικά με την Ε.Κουντουρά και τους επικριτές...


Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
αναγνώστης.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+1

Ανώνυμος είπε...

Ναι όπως έκλαψε και η υπουργός της Ιταλίας όταν ανακοίνωσε το κόψιμο στης συντάξης... Ρε κρατάτε μικρό καλάθι λέμε...

Ανώνυμος είπε...

ο 3:07 είμαι, διόρθωση: στις συντάξεις

Δημήτρης είπε...

εκανε κακη εντυπωση η Κουντουρα... δειτε την στα βιντεακια... προσπαθουσε να χωθει για να φανει... απο την αλλη ο Καμμενος μου αρεσει εμενα... μακαρι να βγει... αλλα θελω και το ΕΠΑΜ να ναι μαζι... πρεπει να ενωθουν αλλιως δεν γινεται δουλεια... και ο Καμμενος πρεπει να προσέχει γιατι αρκετές γνώριμες φάτσες βλέπω και δεν μ αρεσει... τι θέλει ο Μανώλης τώρα εκει μεσα... δεν τους μπορώ αυτούς τους επαγγελματίες πολιτικούς... απο την άλλη ο Καμμένος καλα ειναι αυτά που λεει... βεβαια δεν μας λεει πως θα κανει αναπτυξη μεσα στο ευρω... αυτο είναι αλλη συζήτηση βέβαια... ειναι γεννημενος το 65 ετσι... δειτε κι εδω... http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=627c6800-82f2-4b66-83e6-3f8dcc78ee37 και απο το 93 είναι βουλευτής... δηλαδή από 28 χρονών ειναι βουλευτής... δλδ επαγγελματίας πολιτικός κι αυτός... δεν ξέρω... ελπίζω να προβληματιστείτε... τουλάχιστον ο Καζάκης έχει δουλέψει ο άνθρωπος στη ζωή του και έχει πραγματικά γνώσεις πάνω στα οικονομικά... και ο Καμμενος βέβαια εχει δώσει αγώνες για τα εθνικά θέματα και τον Ελληνισμό... δεν ξέρω... πρεπει να λάβουμε σοβαρα υπόψιν μας καποιες παραμέτρους... ο Καζακης σε ότι εχει πει μέχρι σήμερα έχει πέσει μέσα... πρεπει να πιέσουμε για συνεργασία... και κοινή στρατευση... γιατι ο εχθρός ετοιμάζει λαθροψηφοφόρους και τα κομαμτόσκυλα οργανώνονται... αυτοί που χειροκροτάγανε στη συνδιασκεψη του ΠΑΣΟΚ ζουν αναμεσα μας δεν είναι εξωγήινοι...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ; ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ,ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΑΦΘΟΝΗ. ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΗ ΕΨΑΛΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ.
ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΝΕΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΎΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ (χέστηκε γιαυτόν,τον πλούτο της Ελλάδος ήθελε)ΤΟ ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!
ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΑΤΙ ΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΤΟΤΗΤΕΣ,ΕΙΣΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΆΒΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΣ ΛΑΣΠΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΛΙΕΣΤΕ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΣΩΝΟ ΣΩΤΗΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΚΡΕΠΟΥΣΚΟΥΛΑ,ΑΡΚΕΤΑ,ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. Η ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με τον 7:09.
Στην αρχη ημουν υπερ του Καμμενου αλλα οσο περναει ο καιρος κατι αρχιζει να μη μου καθεται. Ειδικα αυτο που λεει ο Καζακης "ελατε να ενωθουμε μπρος στον κοινο εχθρο, να σωσουμε την Ελλαδα, κι ας δουμε σε τι συμφωνουμε κι οχι σε τι διαφωνουμε, και μετα τα βρισκουμε τα αλλα" το θεωρω πολυ σημαντικο καθως και στοιχειο αυθεντικοτητας των προθεσεων του. Το οτι ο Καμμενος δεν εχει ανταποκριθει ακομη σ αυτο, δε μου αρεσει καθολου, οπως και το οτι αποφευγει συστηματικα να αναφερθει στο γιατι δε δεχεται αυτη τη συνεργασια.
Αρχιζουν να μου μπαινουν ιδεες μηπως τελικα ειναι βαλτος να μαζεψει οτι φυγει απο τη Νεα Δολοπλοκια, και αρα "αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως".
Δε ξερω... τα λεω ολα αυτα με επιφυλαξη και ζητω συγγνωμη προκαταβολικα εαν κανω λαθος αλλα σε καθε περιπτωση θεωρω οτι μποστα στον κινδυνο που διατρεχει η Ελλαδα μας, η ενωση ΟΛΩΝ των αντιμνημονιακων δυναμεων ειναι το πρωτο που πρεπι να γινει.
Καλημερα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

8:58 π.μ.
Συμφωνώ απολύτως

Ανώνυμος είπε...

μαγκες μακρυα απο βουλευτες παλιους,ολοι στημενοι ειναι.ενα καινουργιο κινιμα με μορφομενους ανθρωπους θελουμε.

Ανώνυμος είπε...

"...ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι,καινουργια κομματα μια γραμμη, τα κομματα της βουλης δεν πρεπει να ξαναμπουν,αυτην την στιγμη 2 κομματα εχουν σχεδον μια γραμμη το Ε.Π.Α.Μ. και ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. πρεπει να τους δωσουμε κυριαρχια για να εχει επιτυχια η διεκδικηση του απεχθους χρεους αυτο φοβουνται οι απο εξω.Εαν μπουνε πολλα κομματα μας βλεπω Αργεντινη καθε τρεις και λιγο εκλογες και αυτοι να κοβουν και να ραβουν οτι θελουν στα μετρα τους και στο τελος φαγωμαρα μετεξυ μας.Δινουμε δυναμη σε δυο κομματα και εαν αρχισουν και αυτοι να μαλακιζονται σαν τους προηγουμενους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ και τους στελνουμε απο κει που ηρθαν,δεν υπαρχουν πολλα περιθορια για πολλα πειραματα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ"ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ "ΑΓΝΟΟΥΝ" ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ=ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ Νο2