Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Περί ορυκτού πλούτου…


Επέτρεψέ μου να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις για τον ορυκτό μας πλούτο.

Σε έναν Ελεύθερο λαό, ενός ευνομούμενου και δημοκρατικού κράτους, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει κάποιος και να του πάρει τον ορυκτό του πλούτο, χωρίς να είναι προετοιμασμένος να χύσει αίμα για να τα καταφέρει.

Όταν όμως ο λαός βρίσκεται εδώ και...
δύο – τρία χρόνια σε κατάσταση ΣΟΚ από την εξαθλίωση και αυτοκτονεί καθημερινά επειδή δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του, όταν υπάρχει κατάλυση της Δημοκρατίας κι επιβολή μιας μοντέρνας οικονομικής Χούντας με την στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων, τόσο της Ελλάδος όσο και της Ευρώπης, του προέδρου της δημοκρατίας και όλων των ΜΜΕ, τότε είναι φυσικό κι επόμενο να μας πάρουν και τα σώβρακα, όχι μόνον τον ορυκτό μας πλούτο και μάλιστα να μην ανοίξει ούτε μύτη. Εδώ δεν έχουμε να φάμε, τι να μας νοιάξει ποιος θα πάρει το αέριο και τον χρυσό;;;;;

Όσο δεν αντιδρούμε, τόσο θα μας καβαλάνε, θα μας υποβαθμίζουν και θα μας χτυπάνε απ’ όλες τις πλευρές. Και τα σκόπια θα λέγονται σε λίγο μακεδονία και το Αιγαίο θα είναι ελληνοτουρκικό και στην Θράκη θα κυματίζει η τουρκική σημαία και στα Ιωάννινα η αλβανική. Ντροπή ρε Νεοέλληνες. Δεν έχουμε μάθει να χάνουμε, πόσο μάλλον αμαχητί. Σταματήστε να φοβάστε σαν τις στρουθοκαμήλους και να βάζετε το κεφάλι μέσα στο χώμα, αφήνοντας τον κώλο σας εκτεθειμένο, γιατί κάποιος θα έρθει από πίσω….

Εδώ, μέχρι πριν λίγους μήνες, ο Προδότης παπανδρεου, μαζί με τον Προδότη παγκαλο, τον Προδότη βενιζελο και τους λοιπούς Προδότες, μάς έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πετρέλαια και ειρωνεύονταν σχετικά με την ύπαρξη του ορυκτού μας πλούτου, τάχα πως μόνο ο χαρδαβέλας λέει τέτοια φανταστικά πράγματα.

Άσχετα βέβαια που έχουμε επίσημες κρατικές μελέτες από επίσημους κρατικούς φορείς, που αποδεικνύουν το αντίθετο και καθορίζουν τις ποσότητες που υπάρχουν.

Όσο δεν υπάρχει ένας πατριώτης Έλληνας αρχηγός κράτους που να κοιτάει τα συμφέροντα της Ελλάδος, για όσο την Ελλάδα κυβερνούν τα κατάλοιπα του σάπιου πολιτικού μας συστήματος, που επιτρέπει σε επικίνδυνους τύπους όπως ο σημίτης κι ο παπαδήμος να γίνονται πρωθυπουργοί και τύποι σαν τον μπομπολα να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, όσο οι Έλληνες βολεύονται με μια θεσούλα στο δημόσιο και μια μεταγραφή από το ξένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο σττο ελληνικό χωρίς εξετάσεις, τόσο αι μεγάλαι προστάτιδες δυνάμεις θα μας πηγαίνουν όπως τα πρόβατα στον σφαγέα.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Ποιος σύγχρονος Έλληνας το πιστεύει ακόμη αυτό; Ποιος θα έδινε την ζωή του γι’ αυτήν την φράση;;

Είναι ώρα να ξυπνάμε Αδέρφια και να μην περιμένουμε από καραμανλήδες, σαμαράδες, βενιζέλους, κουβέληδες, τσίπρες, καρατζαφέρηδες, ντόρες, παπαρήγες και τα υπόλοιπα πουλημένα και προσκυνημένα λαμόγια να μας σώσουν. Το ξέρω πως εκνευρίζω το σύστημα κι αυτούς που θίγω, το ξέρω πως εκνευρίζω όλους όσοι υποστηρίζουν τους παραπάνω πολιτικάντηδες μαυρογιαλούρους (τον θυμάστε τον μαυρογιαλούρο στην ελληνική ταινία με τον Κωνσταντάρα;), αλλά δεν μπορώ να μην τα πω, γιατί θα σκάσω. Με πνίγουν όλα αυτά που νιώθω και που βλέπω καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μου και να περνάνε τα χειρότερα μέτρα χωρίς καμία αντίδραση. Στεναχωριέμαι για το μέλλον που θα παραδώσω στα παιδιά μας.

Για τον Καμμένο, περιμένουμε (στην γωνία). Υποστηρίζουμε την αντιμνημονιακή πολιτική του προς το παρόν και περιμένουμε με θεττικό πρόσημο στην σκέψη μας κι ελπίδα για το νέο.

Θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;;;;

ΑΝΑΞ
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ,Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΛΑΦΥΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΗ ΣΚΕΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα δεν ειναι δυνατον να εξομοιωνεις τον Τσιπρα με τους υπολοιπους,δεν καταλαβα γιατι ο Καμμενος καλος και ο τσιπρας κακος.Το οτι η παπαρηγα παιζει το παιγχνιδι της ΝΤΠ το καταλαβαμε ολοι οπως και για τον κουβελη αλλα για τον Τσιπρα δεν υπαρχει τιποτε το ενοχοποιητικο,οπως και για τον Καμμενο αλλωστε,ειναι οι μονες ελπιδες μας.

Στάθης είπε...

Αγαπητέ συντάκτη θεωρώ πως οι απόψεις σου έχουν μια λογική βάση. Θα ήθελα όμως να επισημάνω πως ο κάθε Καμμένος ή Καζάκης που έχει ή θα θέλξει τους ταλαιπωρημένους συμπατριώτες μας θα κριθεί πολύ αυστηρότερα – στην περίπτωση που εκλεγεί – από τους προκάτοχους του. Αν ο λαός προσδοκά την αυστηρότατη τιμωρία των μέχρι τώρα εξουσιαστών του φαντάσου ποια θα είναι η τύχη του επόμενου – και θεωρητικά άφθαρτου – ηγέτη του κράτους στον οποίο θα εναποθέσουν όλοι τις ελπίδες τους? Πίστεψε με σε αυτές τις εκλογές το ρίσκο της συμμετοχής αλλά και η ευθύνη για το αύριο είναι πολύ μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά.