Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»!


Γράφει η Σοφία Τ.
Πλήγμα για το ελληνικό τραγούδι. Ο Νταλάρας, φοβήθηκε τον κόσμο, και πάει στο μεγάλο σπίτι του, για το οποίο, όπως είπε, τον ζηλεύουν όσοι τον βρίζουν(γιατί γεννήθηκε φτωχός αλλά πλούτισε, ενώ αυτοί όχι)! Από την στιγμή που μπήκε σε ξένα χωράφια(εθνικά
θέματα, πολιτική), για την τσέπη του(συναυλίες σε Τουρκία-ορκιζόταν παλιά ότι δεν θα πάει ΠΟΤΕ εκεί- και Ελλάδα), έπρεπε να περιμένει αντιδράσεις. Δεν μπορείς να αποκαλείς εθνικιστή, κάποιον Έλληνα ή Ελληνοκύπριο που πονά για τα τουρκικά εγκλήματα.
Ούτε φασίστα τον διαδηλωτή που δεν αντέχει την υποκρισία σου, με τις συναυλίες με χορηγούς και διαφήμιση παντού! Ούτε να αποκαλείς αντιδράσεις χούντας τις αντιδράσεις των πολιτών. Μόνος τα έκανε χειρότερα με τα ψάρια του Αιγαίου και την υπεράσπιση του Πάγκαλου, αλλά και με τα περιουσιακά της συζύγου του Άννας, που, θα’ πρεπε να το ξέρει από την αποτυχημένη της πολιτική της δράση, ότι πρέπει να σκέφτεται πριν το ανοίξει και τον στηρίξει, κάνοντάς τον ακόμα χειρότερο στα μάτια των πολιτών. Προσπάθησαν να τον στηρίξουν, πολιτικοί(και ο ΓΑΠ, δυστυχώς για τον καλλιτέχνη), ΜΜΕ και συνάδελφοι, αλλά μάταια. Καλύτερα που σταμάτησε, γιατί θα του άρπαζαν το μικρόφωνο και θα του έφερναν την κιθάρα κολάρο!
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΩΣ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

O πατέρας του Νταλάρα, ο Νταράλας είναι τσιγγάνος!
Το είπε η αδερφή του.

Δηλαδή τσιγγάνος υπ-ανδρευμένος με Εβραία Hannah Saragousi θέλουν να μας έχουν σκλάβους.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει ο Τζιμάκος και σε λέει ακατανόμαστο. Συναυλίες αλληλεγγύης με χορηγό γίνεται? Και μην μας πεις ότι πρέπει μα πληρωθούν οι μουσικοί σου γιατί αν ήσουν μάγκας θα τους πλήρωνες εσύ. Βρε Ούστ από δώ.

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε γαιτι σταματαει....? Γιατι σταματησαν να του πετανε γιαουρτια και αρχισαν να του πετανε νερατζια, και αυτα....δεν μπορει να τα πουλησει!!!!

FIRE FOX είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΟΥ,ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΜΟΝΟ ΛΑΙΤ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ