Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 3 σχόλια » ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΠ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!



Ολυμπίτσα καλησπέρα
Γιά ρίξε μιά ματιά στό βιντεάκι !!!
Κυκλοφορεί στόν Καναδά …

σού είχα στείλει από Ν. Αφρική …
Πολύ καλά προασπίζουν τά συμφέροντα τής Ελλάδος τά “παιδιά” τού μνημονίου !!!!

Ελένη

πηγη 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ftanoun oi diapistoseis kapoios nomikos re paidia na voithisei na ginoun miniseis na stamatisei auti i geliotita pia. An den kanoume kati emeis den tha kanei kanenas!
an gnorizete kapoion pou mporei na to analavei as enothoume na to kanoume pragmatikotita. iparxoun nomoi pou prostatevoun pneumatika dikaiomata klp.

FIRE FOX είπε...

ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ F16 ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡ.........Α ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πως καυλώνω με τους σκοπιανόυς να ξέρατε. ΣΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορούν οι έλληνες παραγωγοί φέτας να τους σύρουν στα δικαστήρια και να τους επιβάλλουν πρόστιμα και να ζητήσουν μεγάλες αποζημιώσεις. γιατί δεν το κάνουν????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Η φέτα έχει κατοχυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.). Αυτό σημαίνει ότι το όνομα «Φέτα» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τυριά παρόμοιας σύστασης που παρασκευάζονται εκτός Ελλάδος και με άλλη διαδικασία από την παραδοσιακή. Θεσπίστηκε από την Ε.Ε. για την προστασία των προϊόντων τοπικής προέλευσης και τέθηκε σε ισχύ το 1996. Η καταχώριση της φέτας στον κατάλογο των προϊόντων Π.Ο.Π. προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από χώρες που παρήγαν ως τότε μεγάλες ποσότητες φέτας, όπως η Δανία, η Γαλλία και η Γερμανία. Η καταχώριση ακυρώθηκε από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων το Μάρτιο του 1999 (συνεκδ. υποθέσεις C-289/96, C‑293/96 και C‑299/96). Η Επιτροπή διεξήγαγε εκ νέου αναλυτική έρευνα, από την οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η φέτα οφείλει να προστατευτεί ως ονομασία προέλευσης. Τον Οκτώβριο του 2002 με νέο Κανονισμό καταχωρίστηκε και πάλι η φέτα στον κατάλογο των προϊόντων Π.Ο.Π. κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Νέα προσφυγή της Δανίας και της Γερμανίας κατά του Κανονισμού αυτού απορρίφθηκε τελικά από το ΔΕΚ το 2005 (συνεκδ. υποθέσεις C-465/02 και C-466/02).