Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Vote Pure KKE"


Κάλεσμα προς τους πολίτες να τηρήσουν τέτοια στάση στις βουλευτικές εκλογές ώστε να χάσουν όσο μπορούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και να πουν «όχι» σε «μεταμφιέσεις», είτε «κεντροσυριζαίους», είτε «κεντροκουβελαίους», απηύθυνε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την ομιλία...
της σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. Για τη ΝΔ η κυρία Παπαρήγα παρατήρησε ότι θέλει αυτοδυναμία, το ΠΑΣΟΚ θέλει συνεργασία, διότι «έχασε τον μεζέ», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι μιλάει για κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά αναρωτήθηκε τι και πώς θα διεκδικήσει μια τέτοια κυβέρνηση μέσα στην ΕΕ, όταν θα της πουν ότι αποσύρουν τα 130 δισεκατομμύρια ευρώ. Είπε, ακόμα, ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι αστικά κόμματα, δεν αλλάζουν και τίποτε θετικό δεν πρόκειται να προκύψει από αυτά, ακόμα κι αν διασπαστούν ή αλλάξουν αρχηγούς. Για την τρόικα η γγ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι επιχειρεί να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, είπε ότι η νέα δανειακή σύμβαση της χώρας περιλαμβάνει χρέη και δεσμεύσεις για τα επόμενα τριάντα χρόνια, ενώ κάλεσε κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν το ΚΚΕ υιοθετώντας την πρόταση του για αποδέσμευση από την ΕΕ με διαγραφή του χρέους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν πρόκειται να μας βάλουν στο χέρι. Εμείς δεν μασάμε».
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε παπαρηγα και συ...
Ολοι για τα μπαζα ειστε

Ανώνυμος είπε...

Vote pure KKE και περιμένετε μέχρι το 2076 που θα πάρει την αυτοδυναμία για να μας βγάλει απο το ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Η παπαρηγα αρχιζει και μου προκαλει, με την υποκρισια της, την ιδια απεχθεια που εχω για παπανδρεου παπασαμαρα παπακωνσταντινου παπαδημο παπαντωνιου ειναι μαλλον το παπα - παπαρια.Αν της ζητηθει να μιλησει για το προγραμα της λεει ανοησιες και ασαφειες σαν να ακους μαρτυρες του ιεχωβα να σου μιλουν για την δευτερα παρουσια,μονο για μωρα παιδια η καθυστερημενους και ο καζακης κομμουνιστης ειναι αλλα τα λογια του εχουν λογικο υποβαθρο.Αυτη με τιποτα δεν επρεπε να ηγειται του ΚΚΕ, για το μονο που ενδιαφερεται ειναι η διασωση του μισθου της και των συναδελφων της , τον λαο τον εχει γραμμενο.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε βλακες κανετε κανενα μπανιο