Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ftanei re anti-ntp me th 8eopoihsh tou kamenou..kratate kai mikro kala8i

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ANTI-NTP. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. 2 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ 9:50 ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ . ΩΣ ΕΔΩ.

Modestus είπε...

Κρατάτε μικρό καλάθι για τον Καμμένο καλά λέει ο 9:50 ήδη αρχίζει με Μανώλη (συνδικαλησταρά-διαπλεκόμενο με δέκα συντάξεις) στο ρόστερ. Το όλο θετικό είναι η πολυδιάσπαση της ψήφου. Αν και μετά τις εκλογές στηρίζει τις θέσεις που λέει τώρα και στείλει φυλάκα Σαμαράδες, Παπανδρέου οκ θα τον ψηφίσω κι εγώ μετά. Όταν καείς στη φωτιά φυσάς και το γιαούρτι, μη φάμε κανένα κωλοτουμπίδι και ψαχνόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Όλο μαλακίες. Πια ευρωπαική παπάρια προοπτική. Πια ισότητα. Πια ένωση και κουραφέξαλα. Που το έχετε δει σε ποιο δίκαιο του πλανήτη ο ένας να δανείζεται με 1% και ο άλλος με 5% και ενω ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ να έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για όλα της πέρνουν οι γερμανοί. Καλός ο καμένος αλλά μας τα γάμισε με της ευρωμαλακίες που μας έχουν γαμίσει την παραγωγή του πρωτογενεί τομέα. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

10:01 , η αλήθεια για τον 9:50 είναι, ότι ποιο σωστός δε γίνεται να είναι. Πιο σωστός όμως γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ Ως ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΘΑ ΤΟΥς ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ..ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕς,ΚΟΥΚΟΥΛΕς,ΕΥΡΩΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΚΛΠ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΡΩΤΙΔΕς ΑΛΛΟΔΑΠΕς...ΑΔΕΡΦΙΑ,ΕΛΛΗΝΕς.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ΚΑΙ Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΙΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ Η ΠΕΘΕΝΕΙΣ ΕΣΥ Η ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

5:06 ΔΕΝ διάβασες τον καμενο, κάτι λες για ευρωματατζίδες ΑΦΟΥ ρε ο καμενος είναι ΥΠΕΡ της ευρωπαικης προοπτικής και του ευρω ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ