Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κάπου λίγο μπερδεύτηκαν... Ας βάλουμε τα πράγματα στην σειρά


Aκούστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σκαι στις 21:00 την Πέμπτη με τη κα Κοσιωνη και απο τον δημοσιογράφο και φανατικο υπερμαχο του μνημονίου κο Παπαδημητρίου οτι...

οι δανειστές μας , θα δώσουν τα λεφτά αλλά για να τα δώσουν πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί οτι θα τα πάρουν πίσω διότι μπορεί να γίνει μια σοβιετικού τύπου επνάσταση και να τα χάσουν , άλλωστε και ο ίδιος ο Λένιν οταν κατέλαβε την εξουσία τους ξεχρέωσε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Απαντάμε στον άριστο γνώστη της ιστορίας κο Παπαδημητρίου για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και μόνο αυτήν. Οταν ο Λένιν επικρατησε με τους Μποσελβίκους στη Ρωσία απευθυνόμενος απο το βήμα της δούμα στον Καιζερ της Γερμανίας του είπε θα πάρεις "τσούτσες'' παράλληλα διεγραψε ολοκληρωτικα το χρέος προς την Γερμανία και έθεσε αυτό ως όρο προκειμένου οι διακρατικές σχέσεις των δύο χωρών να μπούν σε νέα βάση. Παράλληλα διεγράψε και το χρέος της Ελλάδας προς την Ρωσία 16 εκατομυρια ρούβλια διότι όπως ισχυρίστηκε αυτά τα χρέη επιβαρύνουν την εργατική τάξη και αυτό είναι άδικο διότι οι εργάτες δεν έχουν καμία ευθύνη σε αυτά. Επίσης έδωσε λεφτά σε ρωσικά ευαγή ιδρύματα τα οποία βρίσκονταν στην Ελλάδα προκειμέμου να ανασυσταθούν για ναπροσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ταλαίπωρο ελληνικό λαό. Ένα απο αυτά είναι το γνωστό σε όλους ΤΖΑΝΕΙ0 Νοσ/μειο του Πειραιά. Ο εθνάρχης Ελ Βενιζέλος απέστειλε εκστρατευτικό στρατιωτικό σώμα σε συννενόηση με άλλους Ευρωπαίους προκειμένου να ανατρέψουν το νεοσύστατο κοινωνικό καθεστώς. Την συνέχεια την γνωρίζετε τόσο το ελληνικό όσο και τα άλλα ευρωπαικά στρατιωτικά σώματα έφυγαν νύχτα απο τη Ρωσία διότι τα παρέλαβε ο Λένιν και τα διέλυσε.

Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα αλλά για ακόμη μια φορα κάναμε λάθος συμμαχίες!

Τι δουλεια ειχαμε να στειλουμε δυναμεις?

Οι "συμμαχοι" μας στηριξαν με τον κεμαλ?!

Ανώνυμος είπε...

Την είχαμε κάνει την λαδιά μας πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτοι εμείς την κάναμε την πουστιά στους Ρώσους.
Οπότε τώρα ας μη ζητάμε και τα ρέστα.

να είμαστε δίκαιοι.

Το θέμα είναι τώρα τί γίνεται.....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο, όλοι να ανήκετε κάπου, αριστεροί, δεξιοί, κέντρο, ακρα, παραπέρα....έτσι όλοι σκλάβοι των ιδεολογιών