Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βασικές αρχές λειτουργίας του Νέου Ελληνικου κράτους


Ωραία θα ήταν να το ξαναφιάναμε το μαγαζί, περίπου όπως το φαντάστηκαν όσοι φυλακίστηκαν, αφορίστηκαν, εκδιώχθηκαν, απειλήθηκαν, πέθαναν επειδή το τόλμησαν... Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τί θα έλεγε ο Σωκράτης, ο Καποδίστριας, Ο Κολοκοτρώνης, ο...
Λαμπράκης αν διαβάζανε τις λίγες αυτές σκέψεις μου...
εσείς αλήθεια, τι λέτε??


Οι Αρχές που πρέπει να ακολουθηθούν από την νέα αρχή πραγμάτων είναι:

1) Διάλυση του συντάγματος και επανασύνθεσή του απο ανθρώπους που θα είναι συνταγματολόγοι με αρχές και ήθος, ανθρώπους της ακαδημίας με ήθος και νομικούς με ήθος.
Ποιοί είναι αυτοί??? Απλό... όσοι απο τις συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν εμπλακεί ακόμη στα κοινά και τυγχάνουν της πρότασης των 3/4 των μελών του κύκλου τους.


2) Αμεση σύληψη όλων των πολιτικών που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις των τελευταίων 31 ετών και μετά απο εκτεταμένη έρευνα η δίκη τους με τις κατηγορίες της απιστίας και της εθνικής προδοσίας με την αξαπάτηση του λαού και την παραποίηση της εντολής του πρός όφελος άλλων.
Οι καταδικασθέντες θα υποστούν σε πρώτο βαθμό την εις θάνατον καταδίκη και πλήρη δήμευση της περιουσίας που κατέχουν έως και οι εις δεύερον βαθμό συγγενείς τους και οι υπόλοιποι σε πολυετείς ανα περίπτωση και βαθμό κατηγοριών που θα βρεθούν ένοχοι, αναγκαστικές υπηρεσίες προς τον Ελληνικό λαό και το δημόσιο (που θα αναλάβει την επιβίωση των οικογενειών τους), καθώς και την δήμευση των περιουσιών τους σε πρώτο βαθμό εκτός μίας πρώτης και μοναδικής κατοικίας λαϊκού τύπου.


3) Η ανακύρηξη των ωφειλών προς τρίτους εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για τα ποσά που είτε ελήφθησαν κάτω απο τον σχεδιασμό ληστρικών αναγκών του δημοσίου ή εκβιασμών του απο τους διεθνείς δανειοδότες μας για την εμπορική μας σχέση (αγορές όπλων απο αυτούς κλπ), ως εξόχως ασύμβατων και οι υπογεγραμμένες συμβάσεις θα ανακηρυχθούν ως εκ εθνικώς μη αποδεκτές, γινόμενες απο εκ μέρους μη συμβατικώς ενεργώντων εκπροσώπων του Ελληνικού κράτους, και συνεπώς μη αποδεκτών απο τούδε και εις το εξής.


4) Η αποχώρηση της χώρας ως χρεωκοπήσασας εκ του προγράμματος των ξένων αγορών λόγω εκβιασμών και κακοπιστίας (επιδοτήσεις για διάλυση της κάθε είδους Ελληνικής παραγωγής και εξαγορά με εκβιαστικούς όρους του κάθε είδους εμπορικού ή παραγωγικού ιστού της χώρας μας).


5) Η έκδοση νέου Ελληνικού νομίσματος που θα πληρεί τις προυποθέσεις εσωτερικού συναλαγματικού ισοδυνάμου.


6) Η έναρξη της εσωτερικής παραγωγικής διαδικασίας με την επιχορήγηση των πάσης φύσεως παραγωγικών δυνάμεων του τόπου σε χρήμα και είδος (μικρό ή ακόμη και ολικό αφορολόγητο για κάποιο διάστημα και διευκόλυνση της εσωτερικής εμπορικής δραστηριότητας μέσω κινητοποίησης εσωτερικών λειτουργιών που χρόνια τώρα απαξιώνονται και διαλύονται.


7) Απαγόρευση κάθε λειτουργίας μονοπωλείων. Το μόνο μονοπώλειο που θα είναι επιτρεπτό θα είναι το κρατικό που θα διαχειρίζονται συγκεκριμένες ανα περίπτωση επιτροπές ολιγομελείς με μόνο σκοπό την διακίνηση ειδών βασικής ανάγκης για την αποφυγή εμπλεκομένων μεσαζόντων στην διακίνησή τους.


8) Ανατροπή του φορολογικού καθεστώτος με την σε 3 επίπεδα φορολογία των αγαθών και των υπηρεσιών.

Παραγωγή εντός της χώρας
α. βασικά αγαθά (τρόφιμα εκτός χαρακτηριζομένων ως πολυτελείας και εισαγωμένων -εκτός αυτών που η χώρα δεν παράγει και μπορούν να χαρακτηριστούν ως πρώτης ανάγκης- υπηρεσιών πρώτης ανάγκης) σε μηδενικό συντελεστή φόρου
β. Φάρμακα με μηδενικό συντελεστή φόρου.
γ. Βιομηχανικά προιόντα και υπηρεσίες που δεν χαρακτηρίζονται ως πρώτης ανάγκης σε συντελεστή 15%
δ. λοιπές κατηγορίες σε συντελεστή 20%

Εισαγόμενα είδη και υπηρεσίες
α. Μη παραγόμενα εντός της χώρας λόγω αδυναμίας μας φυσικής ή έλειψης τεχνογνωσίας συντελεστής φόρου 20%
β. Μη αναγκαία (πολυτελείας ή συγκεκριμένα είδη πχ.BMW-ALPHA ROMEO κπλ)συντελεστής φόρου 50%
Σε κάθε εξαγόμενο είδος που παράγεται στην χώρα θα υπάρχει επιβάρυνση 5% μόνο για την με αυτό τον τρόπο ανταγωνιστική του ενδυνάμωση.

Στα προιόντα τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας
α. υπηρεσίες διαμονής και διατροφής συντελεστής φόρου 5%
β. Αλλες υπηρεσίες και προιόντα συντελεστής φόρου 15%.


9) Πρόσκληση βιομηχανιών και επιστημονικών οίκων με τεχνογνωστική δυναμική για εγκατάστασή τους στην χώρα με προσφορά χώρου για εγκαταστάσεις και φορολογικές παροχές και ταυτόχρονη συμφωνία για την προσφορά θέσεων εργασίας αποκλειστικά σε Ελληνικό εργατικό δυναμικό και την τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς με τα προιόντα τους σε τιμές με ελάχιστο για αυτές κέρδος, ώστε αφ' ενός να ενδυναμωθεί η παροχή εργασίας, να δοθεί η δυνατότητα για έρευνα και μεταφορά τεχνογνωσίας στην χώρα, και την προιοντική μας επάρκεια.(π.χ. μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες με εργαστήρια ερευνών που μπορούν να αποροφήσουν Ελληνες επιστήμονες και να τροφοδοτούν την αγορά μας με τα προιόντα τους σε καλύτερες τιμές. Σε αντιδιαστολή θα μπορούν να απολαμβάνουν των εξαγωγών τους με προνομιακούς φορλογικούς συντελεστές και άλλα ωφέλη λειτουργίας).


10) 18% του ΑΕΠ τουλάχιστον στην παιδεία και υγεία με αυξητική τάση κάθε χρόνο αννάλογα με την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας.


11) Περιοριστική πολιτική για τα ΜΜΕ που θα απαγορεύεται να παραπληροφορούν και να προπαγανδίζουν τον πολίτη προς όφελος τρίτων συμφερόντων. Οργάνωση προγραμμάτων που δεν θα προσβάλουν την νοημοσύνη των πολιτών αλλά θα επιτελούν όσο το δυνατόν πιο σωστό λειτούργημα για αυτόν στο πλαίσιο της λειτουργίας τους.


12) Απόλυτη προσέγγιση και κατακόρυφη άνοδος των παροχών και του επιπέδου υπηρεσιών των μικρών νησιών της Ελληνικής επικράτειας.


13) Διάλυση των τράστ που εκμεταλεύονται κάθε λογής υπηρεσίες και ανάγκες της Ελληνικής περιφέρειας (απο τις ναυτιλιακές μέχρι τους μεταφορείς αγαθών και υγείας)


14) Έναρξη πολιτικών επαφών για την δημιουργία και διατήρηση σοβαρής εξωτερικής πολιτικής και σχέσεις με υποστηρίκτρια εξωτερική δύναμη που με σωστές και επωφελείς για τον Ελληνικό λαό και το δημόσιο και όχι για τους "Μπόμπολες" συμφωνίες ισχύος και εκμετάλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών που μόνοι μας δεν έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε, θα μπορούμε να συνεχίσουμε την λειτουργία μας ως έθνος χωρίς τον φόβο εκβιαστικών διλημάτων και απειλών απο τρίτους γνωστούς και μη εξαιρετέους.


15) Διάλυση των φυλακών και λειτουργία ειδικά σχεδιασμένου συστήματος απονομής δικαιοσύνης μέσω κοινωνικής εργασίας για όλες τις βαθμίδες αδικημάτων εκτός των χαρακτηριζομένων ως ειδεχθών. Με αυτό τον τρόπο οι καταδικασθέντες θα μετατρέπονται σε πολίτες προς επαναφορά στην κοινωνία μας και όχι σε εκπαιδευμένους εχθρούς της. Οι ποινικά μη δυνάμενοι να επανέλθουν κατα περίπτωση (ειδεχθείς δολοφόνοι και στοιχεία μη συμορφωνόμενα θα εκτοπίζονται σε ειδικά διαμορφωμένη νησιωτική περιοχή όχι αλά χούντα αλλά οργανωμένη για εργασιακή απασχόληση και παροχή υπηρεσιών με παροχή βιωτικού επιπέδου ανθρώπινου και την ταυτόχρονη υποστήριξη των οικογενειών τους απο το κράτος.)


16) Απο τούδε και εις το εξής κάθε λαμόγιο και λειτουργός που θα θέτει το εγώ πάνω απο το εμείς θα αντιμετωπίζει βαριές ποινές κοινωνικής εργασίας που θα μπορούν να είναι μέχρι και ισόβιες.
Το καλό και το σωστό υπάρχει τρόπος να επικρατήσει αρκεί να υπάρξει σωστό σχέδιο, θέληση για την εφαρμογή του και ο άνθρωπος που θα το επιβάλει.

Γιατί δυστυχώς το σωστό, εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να επιβληθεί!

Διαφωνεί κανείς??


Γιάννης Καλογερόπουλος


Υγ.: Πιστεύετε αλήθεια στο "δίλημα" Ευρώπη ή καταστροφή?
Πιστεύετε αλήθεια πως μέσω της ύφεσης σκοπεύουν να επαναφέρουν τις οικονομίες στη ζωή?

πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΠΑΙΔΙΑ