Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ Σ'ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο η Δημοκρατική Αριστερά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, εμφανίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης. Η Δημοκρατική Αριστερά «δε χωράει σ' ένα σχήμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το σημερινό ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ...

έφεραν το μνημόνιο, έφεραν τα μέτρα και έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση» δήλωσε στη ΝΕΤ.

Διευκρίνισε επίσης ότι δεν τον έχουν πλησιάσει βουλευτές που διαγράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι πολλά χρόνια έχει αγωνιστεί για να υπάρχει ενότητα της Αριστεράς, υπηρετώντας συγκεκριμένη αντίληψη της αριστεράς.

Για το θέμα του βουλευτή που έβγαλε ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι «αφού καταγγέλλεται τέτοια συμπεριφορά πρέπει να αποκαλυφθεί».
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς Κουβέλη παιδί μου.
Δεν θα σε βάλουν έτσι κι αλλιώς στην επικείμενη συγκυβέρνηση.
Εσύ καλά κάνεις και προσπαθείς αλλά για καλό και για κακό, φύτεψε κανένα μποστάνι μην μείνεις και άνεργος.

Ανώνυμος είπε...

NAI BEBAIA EXEIΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΡΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ?ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προχθές το βράδυ ο δημοσιογράφος Τριανταφυλλίδης ρώτησε τον χατζηπαπάρα, στέλεχος του κουβέλη: Υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε με την αριστερά;
Απάντηση: με τίποτα.
Υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε με πασοκ-νδ; Απάντηση: με τίποτα.
Υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε με πασοκ μόνο;
Απάντηση: θα δούμε...