Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δεν σας πάει το μυαλό που ενημέρωσε έξι δημοσιογράφους ο Όλι Ρεν!!!


Μέσα σε σάουνα!

Έξι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ευρωπαϊκό ρεπορτάζ σε μεγάλα ΜΜΕ είχαν την τύχη να απολαύσουν σάουνα και ταυτόχρονα να ενημερώνονται από τον ευρωπαίο επίτροπο Όλι Ρεν για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη!

Ο Φινλανδός επίτροπος δεν...
υπολόγισε ότι το ίδιο ρεπορτάζ καλύπτουν πάνω από 1.000 δημοσιογράφοι, οι οποίοι ούτε είχαν prive ενημέρωση ούτε σάουνα…

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, γερμανίδα δημοσιογράφος ρώτησε τον επίτροπο αρμόδιο για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις «αν εννοεί να επεκτείνει και στις γυναίκες τις αποκλειστικές του αυτές επαφές με τα μέσα ενημέρωσης».

Όπως εξηγεί η Κοριέρε Ντέλα Σέρα, ο εκπρόσωπος απάντησε γενικόλογα, ότι «είναι πάντα ανοικτός προς τον Τύπο» και στην συνέχεια πέρασε, γρήγορα στις στατιστικές και οικονομικές προβλέψεις.

Η ιταλική εφημερίδα, ρώτησε τον Ισπανό εκπρόσωπο τύπου του Ρεν, αν, για την ασυνήθιστη αυτή ενημέρωση των λειτουργών του τύπου είχε προβλεφθεί ειδικό dress code (κώδικας ενδυμασίας) και εκείνος απάντησε με εμφανή αμηχανία ότι «μάλλον δεν θα έπρεπε να δοθούν άλλες λεπτομέρειες επί του θέματος διότι όλοι γνωρίζουν τις φινλανδικές συνήθειες».
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οριστε αυτοι σις σαουνες και μεις σε λιγο δε θα χουμε λεφτα να παρουμε το αυτοκινητο μας το καλοκαιρι να κανουμε ενα μπανιο στη θαλασσα.ετσι ειναι τα ισοτιμα μελη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΤΗ ΣΑΟΥΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.