Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στον Ισίδωρο Κούβελο ανήκει το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου


Στον Ισίδωρο Κούβελο ανήκει το έμβασμα του 1 εκατομμυρίουΟ Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι ο συγγενής του βουλευτή που έβγαλε το ένα εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδας.
«Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη διαρροή ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο για το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, είχε αναφέρει ότι κατέθεσε σε τράπεζα του εξωτερικού, τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η κυρία Μπακογιάννη, που -όπως είπε- ενημερώθηκε πριν μισή ώρα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομκού Ελέγχου της Βουλής, Βαγγέλη Αργύρη, έκανε επίσης λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψουν την ίδια.
Νωρίτερα από το γραφείο Τύπου της Βουλής είχε ανακοινωθεί ότι το άτομο που αναζητούσε η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής και που βάσει της καταγγελίας του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη, είχε μεταφέρει σε τράπεζα του εξωτερικού, το Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ, δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής, αλλά συγγενικό πρόσωπο βουλευτή.
Τις προσεχείς ημέρες, αναμένονται επίσης διευκρινίσεις από την Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο των «πόθεν έσχες» των βουλευτών, για τα πολιτικά πρόσωπα και τους συγγενείς τους, που, όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Παρασκευή στη Βουλή, έχουν εμβάσει στο εξωτερικό, ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ.
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε μετα απο βουλευτες με τετοια οικονομικη ανεση οπως η Mπακογιαννη να καταλαβουν πως ειναι να ζεις με 500 ευρω! Απλα οταν την ρωτα ο προεδρος της βουλης αν ψηφιζει το ταδε μνημονιο σηκωνει το χερακι της και λεει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".Toσο απλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο anti-ntp που από την πρώτη στιγμή είχε γράψει ότι πρόκειται για την Μπακογιάννη, την ώρα που όλοι οι άλλοι κάνανε ότι δεν ξέρουν..
Καλά μωρή Ντορούλα δεν διαβάζεις anti-ntp, να βγεις να το διαψεύσεις; χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ;ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Μη χάφτετε ότι σας ταΐζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ?ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

1ον το θεμα ειν αν το ειχε νομιμα.
2ον αν του εδιναν μεγαλυτερο επιτοκιο εξω καλα εκανε και τα πηγε εκει. δηλ τι επρεπε να κανει να τα παει στη τραπεζα του λατση με μηδενικο επιτοκιο να παω εγω μετα στον λατση να ζητησω 50.000 να αγορασω σπιτι να μου τα δωσει, απ τα λεφτα του κουβελη, με τρελο επιτοκιο και να του ξεχρεωσω εγω μετα 100.000. να βγαλει ο λατσης απ τα λεφτα του αλλουνου δηλαδη,αερα κοπανιστο ξερω γω 50.000 και βαλε και να του δωσει ουτε χιλια. ωραια μαγκια. ολοι εξω ρε τα λεφτα. και καλα για την Ελλαδα. τα κολληταρια τους τους τραπεζιτες θελουν να σωσουν.

Ανώνυμος είπε...

γιατι γραψατε για την νταλαρα?

Ανώνυμος είπε...

Από 22 Φεβρουαρίου είχε βγει το όνομα της..
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/1_1851.html
Κατά τ' άλλα 6 μέρες ψάχνανε όλοι τον βουλευτή..
Και τώρα που απέτυχε η συγκάλυψη μιλάνε για φαρσοκωμωδίες και ότι όλα γίνανε νόμιμα.. δεν θα πάρω..

HUNTER είπε...

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ,ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ;ΤΟ ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ;ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ;ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΕΚΑΤΜΜΥΡΙΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΔΗΛ.ΝΑΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΨΩΝΙΑ Ε ΚΑΙ; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ Ε ΚΑΙ; ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ Ε ΚΑΙ; ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ,ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ Ε ΚΑΙ; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ε ΚΑΙ ;ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ ΕΞΩ Ε ΚΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ.