Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σπόροι; Όχι πλέον!


 -
δείτε ένα ενδιαφέρον θέμα που μας έστειλε αναγνώστης:

Διαλύεται η τράπεζα γενετικού υλικού!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμηθείτε και ...παλιότερα αυτά....

Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες
Προνόμια για τις εταιρείες σπόρων, καταστολή για τους αγρότες.

Οι Σπόροι Της Καταστροφής...!
Τώρα συνδυάστε τα....

ΔΕΝ μπορεί να μίλήσει κάποιος πλέον για συνομοσιολογία.... Είναι απλά κουρδισμένο από κάποιους το όλο σκηνικό..... Τέρμα οι σπόροι!!!

Τώρα ... καταλαβαίνετε γιατί μας έχουν φλομώσει υβρίδια? Εδώ λοιπον..... μπορείτε να μάθετε κάτι παραπάνω.... για τους γνώστες αγγλικής το συνημμένο...

Θύμωσα πραγματικά.... Γιατί αν καταλάβατε καλά, δεν έχει σχέση αν έχετε χωράφι.... Αφού ο σπόρος θα είναι προγραμματισμένος να "δουλέψει" μόνο μια ή δύο φορές.. Όποτε λοιπόν θέλουν οι καλλιτέχνες προκαλούν πλέον ένα προγραμματισμένο λιμό βασισμένο στην έλλειψη σπόρων, στην καταστροφή του εργοστασίου σπόρων (πρόσφατο παράδειγμα εδώ στους σκληρούς δίσκους) κτλ.

Κάπου εδώ ισχύει πλέον το "ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω" ..Δυστυχώς από ότι αποδυκνύεται οι οργανωμένες προσπάθειες όπως το εργοστάσιο σπόρων, αγανακτισμένοι κ.α. είναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ / /taxalia.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E!ναι λοιπον το σχεδιο προχωραει...απο την μια αγοραζουν τα χρυσαφικα απο την αλλη οι διαφοροι ιοι κ τα εμβολια ερχεται ενας πολεμος που θα αφανησει το 1/3 του πληθυσμου του πλανητη οσο λιγοτεροι τοσο ποιο ευκολος ο ελενχος και η υποταγη δεν ειναι ευκολο να σφραγιστουν 7 δισεκατομμ.ανθρωποι μετα και μαζι με τους σπορους αφου δεν θα υπαρχει αναπαραγωγη αγαθων ρχεται η απολυτη φτωχια εξαθλιωση εξαρτηση και πληρης υποταγη στον παγκοσμιο ηγετη τους γιατι:και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα,το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου'ο αριθμος γαρ ανθρωπου εστι και ο αριθμος αυτου χξς=666 ας ειμαστε ετοιμοι και αποφασισμενοι για θανατο του φθαρτου σωματος ομολογια πιστεως γιατι η ψυχη ειναι αθανατη προσοχη μην προδωσουμε το ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα βήμα εμπρός είμαστε συν-Έλληνες! Η απάντηση στην Μοσάντο είναι η κοινότητα Πελίτι.
http://www.peliti.gr/

dermatas είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΠΕΡΝΩ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.
ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ.
ΦΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΞΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΚΡΑΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΗΣΑΝ ΔΥΣΜΟΡΦΕΣ!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΟΝΙΖΌΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ελ Θανος είπε...

CODEX ALIMENTARIUS
http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ21

Agenda 21 - United Nations
www.un.org...