Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

O Πάνος Καμμένος στη Λάρισα


Στην Λάρισα βρέθηκε χθες ο βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Λίγες ώρες πέρασε χθες το πρωί στο κέντρο της Λάρισας, μεταξύ φίλων ο Πάνος Καμμένος.
Αν υπάρχει ένας βουλευτής από τους 300, ο οποίος μπορεί άνετα να κυκλοφορήσει στο... δρόμο και να κάνει το πρόγραμμά του όπως και πριν, αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάνο Καμμένο.
Πολλοί ήταν οι Λαρισαίοι που τον εντόπισαν και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να του μιλήσουν και να τον ενθαρρύνουν στον αγώνα που κάνει.

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα ιστορικά Αμπελάκια όπου παρακάθησε σε τραπέζι που είχαν οργανώσει φίλοι, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Ζώης.
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/o.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!ΠΑΝΟ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΙ.

mrantidis είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ.. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;;;ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

jz είπε...

Πάνο είσαι ο μόνος που μπορείς να κυκλοφορείς μέσα στον κόσμο.Συνέχισε έτσι ο κόσμος θα σε ανταμείψει.