Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σε εξέγερση καλεί τους πολίτες ο Π.Καμμένος


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να....
υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".

Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.

Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

Ο κ. Καμμένος επανήλθε και πάλι σε υψηλούς τόνους ασκώντας κριτική στην οικογένεια Παπανδρέου και κυρίως στα αδέρφια του πρωθυπουργού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

chris είπε...

Πόσο δίκιο έχετε κ.Καμμένε....
Βγείτε λοιπόν στον κόσμο και φωνάξτε την αλήθεια. Μοιάζει να είστε ο πιό ειλικρινής και ανιδιοτελής αυτή τη στιγμή στο πολιτικό σκηνικό. ΤΟΛΜΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

καμμενε ολα καλα και σε συμπαθω ιδιαιτερα γιατι πιστευω τα ιδια ,αλλα τι θα πουν οι immutual;

reis είπε...

ΔΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΤΙ ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ?

ΑΝ ΖΗΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ? ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ? ΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΞΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ? .....


1 ) ΔΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ? ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ?

2 ) ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ !

3 ) ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕ ΤΟΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΒΟΛΓΑΣ ! ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΤΙΣ << ΑΜΑΡΤΙΕΣ >> ΠΟΥ ΕΧΕΙ !

4 ) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ , ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! ΑΝ ΔΕ ΤΗΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ?

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ! ΑΛΛΑ .. ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ << ΚΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ >> ! ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ !

ΚΑΤ ΕΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ ! ........ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !