Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΒΡΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...


Έμπλεξε άγρια ο Αλαφούζος με τον Καμμένο. Ο τελευταίος δεν είναι από αυτούς που μασάνε. Ούτε από αυτούς που με μια παρουσία σε μια εκπομπή ή σε ένα δελτίο θα την κάνει γυριστή και θα αρχίσει να λιβανίζει τον Αλαφούζο. Ότι έκανε δηλαδή ο...
Καρατζαφέρης. Έτσι... και το πάει σχοινί κορδόνι ο Καμμένος δεν θα έχει από που να φύγει ο Αλαφούζος...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μ'αρεσει!!!γιατι δεν εχει λογους να τους φοβαται δεν ειναι εξαρτημενος αυτο σημαινει οτι ειναι καθαρος αντε ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

reis είπε...

ο Καμμενος φιλτατε ! ειν προδοτης ! κι πρατει οτι κι το κκε ενα θεατρο του παραλογου κι το να εξευμενιζει τη λαικη οργη ! μην απαιτωντας τιποτε ! και να διαφωνει με οτι ψηφιζει ! αει σιχτιρι !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

12.58 EΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΕΕΕ?

ΕΛΛΗΝ είπε...

Το κκε και πασις φυσεως αριστερομουτρα σαν και λογου σου 12:58 το μονο που ξερετε ειναι να κατηγορειτε ανθρωπους σαν τον Καμμενο γιατι σας ποναει και φοβαστε να μην σας χαλασει το γλυκο απαξ και αποφασισει να φτιαξει κομμα γιατι ειναι ο μοναδικος που κανει αντιπολιτευση με αποδειξεις και επιχειρηματα

reis είπε...

τι λες ΕΛΛΗΝ ? κατα του κκε ειμαι ! διαβαζε τι γραφω !

κι δες τι γραφω γενικα για το κκε κι ολα τα κομματα !

ειδικα για το κκε κι το παμε να εισαι σιγουρος διχως εδαυτους τωρα ολοι θα ειχανε λογοδοτησει !

κι σε ρωτω ΕΛΛΗΝ ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ !

ΚΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ !!!! ΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ SE ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ! ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !

ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ !

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΤΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ !

Δεν εχει αναφερει καν τη μηνυση επι εσχατης προδοσιας που εχει παει στο κοινοβουλιο σε κανενα ! γιατι δεν την βρωνοτφωναζει στη βουλη να τα παρει ο κοσμος να εξεγερθει ?

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΑΦΝΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ! ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΝΧΩΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . . .

καθε φορα το ιδιο τροπαρι ! ενοχοι γινοντε αντιπολιτευτες μεχρι να ξαναγινουν ενοχοι !

ΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ? ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ! Π.Χ. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ?

απλα η διαφορα στο κκε ειναι αλλη αυτο δε μιλα καθολου γενικα κι αοριστα !

ΑΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ! ΚΙ ΞΑΦΝΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ( ΔΕ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ) ΔΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΑΘΩΟ !

ΟΥΤΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

ΓΚΕ ΓΚΕ ?

reis είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝ ! ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ! ΚΡΥΒΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 !

ΚΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ !

ΚΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ . . .

ΕΣΥ ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ !

ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΟΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΕ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ! ΔΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !