Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

EΞΩ Η ΑΓΝΟ ΜΕΣΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η ΕΥΔΑΠ έχει συνεργεία επι 24ωρου βάσεως, να πηγαίνουν να διορθώνουν, όποια βλάβη παρουσιαστεί στο δίκτυο. Δουλειά δύσκολη και βρώμικη. Γι αυτόν τον λόγο τους δίνουν , μόνο στα συνεργεία ,ένα μπουκάλι γάλα. Το γάλα ήταν της ελληνικής εταιρείας ΑΓΝΟ.
Έλα όμως....




που την ελληνική εταιρεία την πέταξαν έξω. Γιατί; Προμηθεύονται πλέον Γερμανικό γάλα. Έτσι έκλεισαν την πόρτα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση και την άνοιξαν σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ!
Βλέπεις πως θα κλείσουν σιγά σιγά οι ελληνικές επιχειρήσεις;

Υ.Γ. Η κατοχή είναι εδώ.

olympiagr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η επανάσταση είναι εδώ.
Να αντιδράσουν οι υπάλληλοι και να πολεμήσουν,να αρνούνται να παραλάβουν τα γάλατα αυτά και να πούνε ότι στην τελική δεν τους αρέσουν αυτά και προτιμούν τα γάλατα της ΑΓΝΟ,αλλιώς ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.
Μη δεχόμαστε ό,τι αποφασίζουν οι άλλοι αδιαμαρτύρητα.
Εμείς συνεχίζουμε το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα και να δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος.
Ήδη κλείνουν λιντλ και δε συμμαζεύεται.
ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ειναι αδικο εχεται δικιο αλλα γιατι ρε παιδια τα εισαγομενα προιοντα ειναι πολλυ ποιο φτηνα απο τα ελληνικα?και εχουνε και μια μεταφορα μεσα

Geo είπε...

Ο λόγος είναι επειδή αυτά τα κράτη έχουν ευρέως ανεπτυγμένη και αυτοματοποιημένη βιομηχανική παραγωγή, γεγονός που τους επιτρέπει να μειώσουν το κόστος παραγωγής άρα και την τιμή του τελικού προϊόντος.

Η βιομηχανία στην Ελλάδα πολεμήθηκε από πολλούς, για αυτό και ποτέ δεν αναπτύχθηκε.. εξάλλου η οικονομία των χωρών του βορρά στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην βιομηχανία(οπότε έχουν ένα πολύ καλό λόγο να μην θέλουν την εκβιομηχάνισή μας)! Η Ελλάδα από την άλλη αν και έχει αφθονία πρώτων υλών αρκείται στην πώληση τους παρά στην αξιοποίηση τους σε βιομηχανικό επίπεδο και αυτό είναι άλλο ένα λυπηρό γεγονός.. Ας φανταστεί κάποιος ότι προμηθεύουμε με σπόρους έναν ο οποίος θα τους αγοράσει, καλλιεργήσει και θερίσει για να μας τους πουλήσει την ίδια στιγμή που έχουμε διαθέσιμο χωράφι και εργάτες και θα μπορούσαμε από μόνοι μας να κάνουμε την παραγωγή!

Φυσικά δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε από τους λόγους της ακρίβειας το γεγονός ότι η κερδοσκοπία άνθιζε μέχρι πρότινος στην Ελλάδα με τους Έλληνες να είναι πρωτοπόροι σε τέτοιου είδους φαινόμενα! Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς πλέον δεν υπάρχει χώρος για τέτοια!

Ελπίζω η κρίση εκτός από όλα τα δεινά που θα φέρει να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και να μπορέσουμε να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο "αύριο"...

ΦΙΛΗ είπε...

Μισό λεπτό και με το μπαρδόν δηλαδή,αλλά μήπως ξεχνάτε πόσο πιο ακριβά πωλούνται τα ίδια προϊόντα των ξένων εταιριών,βλέπε ΙΚΕΑ.προϊόντα στα σούπερ μάρκετ κ.λπ. στην Ελλαδίτσα των χαμηλότερα αμοιβόμενων Ελλήνων,που μας ξεζουμίζουν από παντού;
Μήπως να συνέλθουμε από τη λαίλαπα της εκδίκησης των ίδιων μας των συμπατριωτών και να τους στηρίξουμε ε π ι τ έ λ ο υ ς;
Δε σκέφτεστε ότι αν αυξηθεί η ζήτηση μπορούμε να απαιτήσουμε καλύτερες τιμές;
Μία απειλή μποϋκοτάζ και θα συνέλθει ο κάθε άπληστος Έλληνας επιχειρηματίας.
Θέλει όμως ομοψυχία και στόχο.
Ακόμα και οι βιομηχανίες θα μπορούσαν να μας παρακινήσουν με διάφορες καμπάνιες για την υποστήριξή τους,αλλά και αυτό θέλει τον τρόπο του.
Πάντως εγώ ψηφίζω Ελλάδα όχι επειδή είμαι κολλημένη,αλλά επειδή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για την Πατρίδα μου αυτή τη στιγμή και συγχρόνως να τ ι μ ω ρ ώ του ξένους εισβολείς.
Μη σκέφτεστε ότι δε θα κάνετε εσείς τη διαφορά,διότι όλοι μαζί ΝΑΙ θα κάνουμε τη διαφορά και ήδη φαίνεται.
Τα καλύτερα έρχονται!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΕΝΔΕΙΧΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΥΙΣΚΥ JMB 8ΕΥΡΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΝ Κ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΠΗΚΑ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 10ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ Τ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΠΑΡΚΟΝΤ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΤΑ. ΚΡΙ ΚΡΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗΣ


Και ο ΗΓΕΤΗΣ φιλούσε υπέροχα .

Βλέπεις κάποιοι αντιλαμβανόμαστε ανθρώπους που μας ταΐζουν μαστούρα τα'χα μέσα από ειλικρινής λόγους - ντομάτες Σκοπιανές αφιερώσεις τραγουδιών και αναζητήσεις face και τηλ.

Αυτό είναι παλιό παιχνίδι για άψαχτους

Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει έτσι και διαρρεύσουν κάποια στοιχεία από σχολιαστές

ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις παρ'όλο που κάποιοι έχουμε ΔΥΝΑΜΗ δεν την χρησιμοποιούμε επί δικαίων και αδίκων και ούτε κάνουμε επίδειξη ΔΥΝΑΜΗΣ .

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΕΙΛΗ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΚΑΝΑ 5ΜΕΡΕΣ ΔΡΟΜΟ Γ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΤΙ Δ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ Π ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΕΝΑ ΧΑΖΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ Π ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΞΕΡΕΙΣ;ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Κ ΛΥΠΗ Γ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ; ΥΠΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν απειλώ .... συμβουλευω................
και όταν οι συμβουλές μου δεν εισακούονται ......
.............. πράττω ....... τέλος

ΦΙΛΗ είπε...

ΗΓΕΤΗ αν όταν λες χθες εννοείς την Κυριακή,δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ και ειλικρινά δεν μπήκα καθόλου στο μπλογκ.
Αν εννοείς το Σάββατο έγραψα σχόλια.
Δεν ξέρω σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι και αν ήταν δικό μου,αλλά προφανώς άξιζε τον έπαινό σου.
Σε χαιρετώ.