Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τι είπε ο ΓΑΠ σε ταβέρνα για τους υπουργούς του καθώς βιντεοσκοπούσε μυρμήγκια με το i-Phone!


Συνέβη πρόσφατα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Παπανδρέου πήγε σε μια από τις αγαπημένες του ταβέρνες, η οποία σημειωτέον έχει και κήπο, στα βόρεια προάστια. Όλο σχεδόν το βράδι έπαιζε με το i-Pad. Στη διάρκεια της βραδιάς ένας σερβιτόρος τον προσφώνησε...
-Κύριε Γιώργο…, Τότε ο πρωθυπουργός γύρισε και τον διόρθωσε: -Όχι κε Γιώργο, κύριε Πρόεδρε… Αφού τέλειωσε το φαγητό παρήγγειλε και γλυκό για επιδόρπιο. Από το γλυκό του έπεσε μια μικρή μπουκιά κάτω με αποτέλεσμα να μαζευτούν μυρμήγκια τα οποία μετέφεραν τη μπουκιά ψιχουλάκι-ψιχουλάκι. Τότε ο ΓΑΠ έβγαλε το άλλο αγαπημένο του παιγνίδι, το i-Phone και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή. Καθώς παρατηρούσε τα μυρμήγκια σχολίασε: -Κοιτάξτε πόσο εργατικά είναι τα μυρμήγκια. Έτσι πρέπει να δουλεύουν και οι υπουργοί…
Πηγη 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.........ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟ....... ΗΛΙΘΙΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς!!!!! μονο που καποιοι εκ των υπουργων ειπώθηκε (γομαρια) μάλλον εμεις ειμαστε τα μυρμήγκια!!!!!!!!

Jim P είπε...

Fake & Gay

H Προθυπουργάρα μας δεν κινείται πλέων δημόσια...

Ανώνυμος είπε...

αυτος ηταν παντα τοσο ηλιθιος η τωρα τελευταια εγινε;;;;

Ανώνυμος είπε...

τον ειχα συναντησει καποτε σε μια αδεια απο φανταρος πριν27 χπονια σε ενα στριπτιδαδικο ,μπηκε με 2 φιλους του βημα μαγκια ερχεται διπλα μου αρπαζει μια καρεκλα και καθεται απλωτα τα ποδια και χαζευε τη κοπελα.αμα τον σκοτωνα τοτε ,τωρα θα ειχα βγει θα ειχα σωσει το εθνος και θα ειμουν και ξεχρεοτος.

Ανώνυμος είπε...

o laos einai ta mirmiggia kai esus eiste to fagito sas kouvalame tosa xronia sti plati mas skoupidia mono pou den tha sas fame al
la sas taizoume

Ανώνυμος είπε...

2.16
Aυτος εχει την φημη ομοφυλοφιλου. Πως ειναι δυνατον να τον ενδιαφερει το γυναικειο σωμα; Εκτος αν η στριπτιζεζ ηταν τραβεστι!

Ανώνυμος είπε...

Απο θαυμασμο στα μυρμηγκια θα τους φτιαξει ειδικα κανο να τον συνοδευουν στον Σχινια.
Λοιπον αυτος ειναι πολυ επικινδυνος με το μυαλο που κουβαλαει. Σκεφτειτε τί ηλιθιους φιλους εχει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ κληρονομησε
Το ονομα απο τον παπου του
Την ευφυια απο τον πατερα του
Και το μ...ι της μανας του.

Δημήτρης είπε...

Εσύ 2:58 θα τον βλέπει ο πατέρας του και θα τον καμαρώνει που συνεχίζει το έργο του γιατί εκείνος ήταν ακόμη μεγαλύτερο μουνόπανο. Και μάλιστα δε κατάλαβε κανείς και τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

1:21 ME EKANEΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ !!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΦΟΒΕΡΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

2;16 εκανες μαλακια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ:
"ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ"...

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΙΧΟΥΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

ilithios .. vlakas .... omofylofylos.

Ανώνυμος είπε...

προδοτες ρουφιανοι κ αλητες.τοσα χρονια δεν ηταν υπουργος,,αλλα οταν θα πεσει πεινα θα μπω στο σπιτι σου ρε προδοτη κ δεν θα αφησω να πεινασουν τα παιδια μου για σενα.....θα δεις.